Verpakking van een stalen drum in krimpfolie op houten zadels.

De vraag voor verpakking bij de klant:

Deze stalen “Calciner drum” in Alloy 600, 20 meter lang en met een diameter van 2.5 meter, moest per zeevracht naar Jordanië. Verpakking moest gebeuren op de werkvloer bij klant Welders.

De Deufol oplossing:

De drum werd verpakt in 300µ krimpfolie, met 3 houten (IPPC  gecertificeerde) zadels (ook beddingen genoemd) voor ondersteuning van de zware drum. 

  


De drum werd erna aan de zadels vastgemaakt zodat bij het hijsen van de drum de beddingen meekomen. 

Zo kan de drum in de verdere behandeling, in de fabriek, tijdens het speciaal transport over de weg, in de havens en tijdens het zeetransport, én op bestemming, veilig gehesen worden. Maritieme verpakking 100% op maat van product, transport en de wensen van de klant!


Klant Welders kreeg onze offerte op dezelfde dag als aanvraag. We verpakten het op locatie op de gevraagde dag, dankzij onze goed uitgeruste mobiele teams.

Bedankt aan Welders voor het vertrouwen!


Ook nood aan degelijke maritieme verpakking? 

Bel ons: +32 (0)3 488 21 92

Mail ons: belgium@deufol.com
Verpakking van een stalen drum in krimpfolie op houten zadels.

Deufol Pack Solution: Dexpack

Hoe je ronde of ovalen producten vlot, veilig en gestapeld transporteren? Je product kan vlot gecentreerd en vastgezet worden. De rubberen bodem voorkomt beschadiging. Stapelbaar en transporteerbaar. Productief en veilig.

Lees meer

ConPAL & DS-BOX: exportverpakking geschikt voor het stuffen van zeecontainers.

Optimaliseer je containerlading met Deufol Conpal & DS-BOX. Deze OSB-boxen zijn ISPM 15 gecertificeerd voor export. Ze beschermen je goederen tijdens transport & behandeling. Ze passen perfect in een zeecontainer en kunnen makkelijk worden gestapeld en gecombineerd voor een snel en nauwkeurig stuwen van containers en opslag in het magazijn.

Lees meer

Deufol Dubbeldek

Win plaats door niet stapelbare industriële goederen te stapelen. Een houten bodem met stalen steunen. Stapelbaar, inklapbaar en herbruikbaar.

Lees meer

Stalen Transportbodem

Stalen transportbodem op maat van je te verplaatsen machine, installatie, zware last. Ontwerp en sterkteberekening op maat van last en traject.

Lees meer

Gegalvaniseerd transportframe

Stalen transportframe op maat van je product. Gegalvaniseerd voor lange levensduur. Stapelbaar, transporteerbaar, ergonomisch, productief en veilig.

Lees meer

Houten zadels voor transport

Een op maat gemaakte transportoplossing voor het transport van jouw rond of ovaal product nodig? Deufol ontwerpt en maakt houten beddingen (zadels of wiegen) geschikt voor het transport en de opslag van jouw (ronde of ovale) goederen waarvoor een eenvoudige bodem niet volstaat. Ook voor wereldwijde export.

Lees meer

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x