Stalen Transportbodem

Probleem

Hoe een zware machine veilig verplaatsen, zonder ze te beschadigen? Hoe een installatie optillen, transporteren, verschepen en daarbij de bodem beschermen? Hoe industriële haspels vastzetten voor transport?

Oplossing: de Deufol Breakbulk stalen skid

- Een stalen bodem (skid) op maat van de installatie en het traject. Ons ontwerp en sterkteberekening zijn op maat van de machine. Geen overdimensionering, geen schade door een te zwak ontwerp. 100% Gepast!
- De bodem wordt aangepast voor de manipulaties die gaan gebeuren: aanslagogen en geleiders voor hijsen, insteekprofielen voor heftrucks...
- Ook voor grote, zware rollen, haspels, buizen maken we de gepaste bodem. Zo ontworpen om op de bodem verankeren, zodat transport veilig kan gebeuren.
- Gegalvaniseerd of geverfd voor langere levensduur in optie.
- Op maat van je producten en van het transport. Hetzij via weg, spoor, water of lucht.
- Perfect voor zware machine, lange reizen met veel overladen, breakbulk verscheping.
- Combineerbaar met houten bodem en/of kist. Combineerbaar met andere verpakkingstechnieken zoals ALUfolie of VCIfolie.
- Graag herbruikbaar? Dan houden we hier in de ontwerpfase rekening mee.

Voordelen

- Voldoende stevig en toch op maat gepast dus. Geen overbodige kosten aan materiaal & transport.
- Ontwerp 100% op maat van de machine of installatie. Eender welke vorm, gewicht of afmeting.
- Perfect voor ronde, buisvormige vormen, haspels en dergelijke.
- Herbruikbaar


Meer info?

Bel ons: +32 (0)11 60 64 00 

Mail ons: belgium@deufol.com


Stalen Transportbodem

Deufol Pack Solution: Dexpack

Hoe je ronde of ovalen producten vlot, veilig en gestapeld transporteren? Je product kan vlot gecentreerd en vastgezet worden. De rubberen bodem voorkomt beschadiging. Stapelbaar en transporteerbaar. Productief en veilig.

Lees meer

ConPAL & DS-BOX: exportverpakking geschikt voor het stuffen van zeecontainers.

Optimaliseer je containerlading met Deufol Conpal & DS-BOX. Deze OSB-boxen zijn ISPM 15 gecertificeerd voor export. Ze beschermen je goederen tijdens transport & behandeling. Ze passen perfect in een zeecontainer en kunnen makkelijk worden gestapeld en gecombineerd voor een snel en nauwkeurig stuwen van containers en opslag in het magazijn.

Lees meer

Deufol Dubbeldek

Win plaats door niet stapelbare industriële goederen te stapelen. Een houten bodem met stalen steunen. Stapelbaar, inklapbaar en herbruikbaar.

Lees meer

Verpakking van een stalen drum in krimpfolie op houten zadels.

Een grote stalen drum zeewaardig verpakt: in krimpfolie en ondersteund door 3 houten IPPC gecertificeerde zadels. Export verpakking op maat van product en transport. In de fabriek bij klant Welders.

Lees meer

Gegalvaniseerd transportframe

Stalen transportframe op maat van je product. Gegalvaniseerd voor lange levensduur. Stapelbaar, transporteerbaar, ergonomisch, productief en veilig.

Lees meer

Houten zadels voor transport

Een op maat gemaakte transportoplossing voor het transport van jouw rond of ovaal product nodig? Deufol ontwerpt en maakt houten beddingen (zadels of wiegen) geschikt voor het transport en de opslag van jouw (ronde of ovale) goederen waarvoor een eenvoudige bodem niet volstaat. Ook voor wereldwijde export.

Lees meer

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x