Deufol Dubbeldek

Probleem

Hoe je niet stapelbare industriële goederen toch stapelen? En zo plaats winnen, en dus kosten besparen, bij transport en opslag?

Oplossing: het Deufol Dubbeldek

- Optimaliseer je plaatsgebruik door stapeling in een Deufol Dubbeldek: een samenbouw van een houten bodem en een set van stalen, gegalvaniseerde steunen.
- Houten bodem op maat van je producten en van het transport. Hetzij via baan, spoor, water of lucht.
- Stalen gegalvaniseerde steunen, lange levensduur.
- Voldoende stevig voor stapeling, sterkteberekening erbij indien nodig.
- Optie: stalen steunen die in de hoogte verstelbaar zijn.
- De steunen zijn inklapbaar en herbruikbaar. Leeg terugtransport, al dan niet samen met de houten bodem, is op deze wijze voordelig.
- De steunen zijn snel en eenvoudig monteerbaar op de houten bodem.
- Perfect voor ladingen van diverse niet stapelbare industriële producten, die mits stapeling dubbel kunnen getransporteerd worden, en die niet in een volledige houten kist moeten verpakt worden.

Voordelen

- Stapelbaarheid geeft plaatswinst en dus besparing op transportkosten en stockagekosten.
- Besparing op materiaalkosten tegenover de standaard oplossingen zoals een houten kist of volledig stalen frame.
- Besparing door de herbruikbaarheid.
- Eenvoudig monteerbaar, en door inklapbaarheid makkelijk en goedkoop leeg te transporteren.


Meer info? 

Bel ons: +32 (0)11 60 64 00 

Mail ons: belgium@deufol.com
Deufol Dubbeldek

Deufol Pack Solution: Dexpack

Hoe je ronde of ovalen producten vlot, veilig en gestapeld transporteren? Je product kan vlot gecentreerd en vastgezet worden. De rubberen bodem voorkomt beschadiging. Stapelbaar en transporteerbaar. Productief en veilig.

Lees meer

ConPAL & DS-BOX: exportverpakking geschikt voor het stuffen van zeecontainers.

Optimaliseer je containerlading met Deufol Conpal & DS-BOX. Deze OSB-boxen zijn ISPM 15 gecertificeerd voor export. Ze beschermen je goederen tijdens transport & behandeling. Ze passen perfect in een zeecontainer en kunnen makkelijk worden gestapeld en gecombineerd voor een snel en nauwkeurig stuwen van containers en opslag in het magazijn.

Lees meer

Stalen Transportbodem

Stalen transportbodem op maat van je te verplaatsen machine, installatie, zware last. Ontwerp en sterkteberekening op maat van last en traject.

Lees meer

Verpakking van een stalen drum in krimpfolie op houten zadels.

Een grote stalen drum zeewaardig verpakt: in krimpfolie en ondersteund door 3 houten IPPC gecertificeerde zadels. Export verpakking op maat van product en transport. In de fabriek bij klant Welders.

Lees meer

Gegalvaniseerd transportframe

Stalen transportframe op maat van je product. Gegalvaniseerd voor lange levensduur. Stapelbaar, transporteerbaar, ergonomisch, productief en veilig.

Lees meer

Houten zadels voor transport

Een op maat gemaakte transportoplossing voor het transport van jouw rond of ovaal product nodig? Deufol ontwerpt en maakt houten beddingen (zadels of wiegen) geschikt voor het transport en de opslag van jouw (ronde of ovale) goederen waarvoor een eenvoudige bodem niet volstaat. Ook voor wereldwijde export.

Lees meer

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x