Werkvloer op jouw maat

Probleem

Om vlot en veilig rond je machines te werken heb je de juiste, op maat gemaakte voorzieningen nodig: trappen, platformen, verhogingen, afschermingen…
Je wil plaats winnen, met een 2de verdiep op je werkvloer. Een bordes op maat, met de juiste toegangen en leuningen.

Oplossing: Deufol stalen maatwerk

- Bordessen die een veilig 2de verdiep maken. Inclusief leuningen, trappen en andere toegangen. 100% op maat van je gebouw.
- Stalen constructies rond, tussen en boven je machines en productielijnen. Verhogingen, trappen, werkbanken, afschermingen ...
- Allemaal stalen maatwerk, 100% nauwkeurig en op maat van je noden. Ontworpen en getekend door ons samen met jou. Lassen en voormontage bij Deufol. Afwerking en eindmontage bij jou ter plaatse.
- Metalen structuren, gecombineerd met wat nodig is: traanplaat of zelfs houten vloeren. Afgewerkt naar wens: verven, galvaniseren, poederlakken...
- Onderhoud & herstelling? Geen probleem!

Voordelen

- 100% maatwerk, gepast voor jouw situatie
- Je creëert plaatswinst.
- Je hebt enkel productie nodig? Of je wenst ook ontwerp en installatie? Jij kiest wat je het best past!
- Je realiseert productiviteits- en veiligheidswinst.


Meer info?

Bel ons: + 32 (0) 11 60 64 00 

Mail ons: belgium@deufol.comWerkvloer op jouw maat

Herstellen en aanpassen van zeecontainers

Jouw of jouw klant zijn zeecontainer is beschadigd en staat geblokkeerd in de haven? Een snelle herstelling ter plaatse is nodig? Je wil je zeecontainer laten aanpassen? Je bent bij DEUFOL aan het juiste adres!

Lees meer

Veilig panelen tillen met de DEUFOL hijsklem.

Gebruik de DEUFOL hijsklem voor het hijsen en transporteren van (houten) platen. Heffen, verplaatsen en positioneren van platen kan eenvoudig en veilig met de DEUFOL hijsklem. De DEUFOL hijsklem is CE gekeurd, veilig en versnelt het werkproces.

Lees meer

De DEUFOL verplaatsbare bak voor hijskettingen

Gebruik jij de hijskettingen in jouw bedrijf op een veilige en efficiënte manier? Met de DEUFOL bak voor hijskettingen werk je altijd veilig en vlot. Je wint ook tijd en de bak is verplaatsbaar! Dus geen kettingen meer die rondslingeren op de werkvloer!

Lees meer

DEUFOL Dubbeldek

Win plaats door niet stapelbare industriële goederen te stapelen. Een houten bodem met stalen steunen. Stapelbaar, inklapbaar en herbruikbaar.

Lees meer

Robuuste gereedschapswagen. Voor het zwaardere werk!

Je gereedschap op de werf beheren. Goed en veilig opbergen. Makkelijk terugvinden. Niets verliezen. Dat is een uitdaging! Vooral met gereedschap dat niet in een standaard gereedschapswagen past, en op werven waar meerdere teams werken. De oplossing: de DEUFOL gereedschapswagen. Mobiel. Robuust. Veilig. Ergonomisch. Op maat van je gereedschap en je medewerkers!

Lees meer

Gegalvaniseerd transportframe

Stalen transportframe op maat van je product. Gegalvaniseerd voor lange levensduur. Stapelbaar, transporteerbaar, ergonomisch, productief en veilig.

Lees meer

Stalen transportbodem

Stalen transportbodem op maat van je te verplaatsen machine, installatie en zware last. Ontwerp en sterkteberekening op maat van last en traject.

Lees meer

DEUFOL PACK SOLUTION: Dexpack

Hoe je ronde of ovalen producten vlot, veilig en gestapeld transporteren? Je product kan vlot gecentreerd en vastgezet worden. De rubberen bodem voorkomt beschadiging. Stapelbaar en transporteerbaar. Productief en veilig.

Lees meer

Magazijninrichting

Magazijninrichting op maat van je producten, goederenflows en magazijnlayout.

Lees meer

Veiligheid op je werkvloer

Voetgangersbescherming en aanrijbeveiligingen. 100% op maat van je werkplek en je installaties.

Lees meer

Werkplaats en -materiaal op maat!

Een transportkar op maat van je product. Een gepaste werktafel. Gepast materiaal en inrichting voor je werkplaats.

Lees meer

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x