Veiligheid op je werkvloer

Probleem

Je wil je voetgangers op je werkvloer beschermen. Je wil aanrijdingen en beschadiging aan je uitrusting, machines, installaties, wanden en poorten voorkomen. Je werkplaatslayout staat er, en de bescherming die je nodig hebt zijn niet standaard te koop. Je hebt specifieke afmetingen, vormen en materialen nodig. En je hebt het graag in je bedrijfskleuren?

Oplossing: Deufol maakt alle beschermingen op maat!

- Afschermingen voor voetgangerspaden op je werkvloer.
- Of zelfs voetgangerspaden boven je werkvloer, boven alle gevaar.
- Balustrades, leuningen aan trappen.
- Aanrijbeschermingen of stootpalen rond machines en installaties. Tegen wanden of aan poorten en deuren.
- Veel standdaardproducten passen niet in je bestaande layout. Rond je bestaande machines. Maatwerk is nodig. Specifieke vormen, hoogtes, lengtes, diktes, kleuren... Dat kan bij Deufol: opmeting, ontwerp, productie, verven, plaatsen, onderhouden, herstellen. Wij regelen alles voor je. Je medewerkers en installaties zijn veilig.


Meer info?

Bel ons: + 32 (0) 11 60 64 00 

Mail ons: belgium@deufol.comVeiligheid op je werkvloer

De Deufol verplaatsbare bak voor hijskettingen

Gebruik jij de hijskettingen in jouw bedrijf op een veilige en efficiënte manier? Met de Deufol bak voor hijskettingen werk je altijd veilig en vlot. Je wint ook tijd en de bak is verplaatsbaar! Dus geen kettingen meer die rondslingeren op de werkvloer!

Lees meer

Zeecontainer herstelling ter plaatse

Jouw of jouw klant zijn zeecontainer is beschadigd en staat geblokkeerd in de haven? Een snelle herstelling ter plaatse is nodig? Je bent bij Deufol aan het juiste adres!

Lees meer

Deufol Dubbeldek

Win plaats door niet stapelbare industriële goederen te stapelen. Een houten bodem met stalen steunen. Stapelbaar, inklapbaar en herbruikbaar.

Lees meer

Robuuste gereedschapswagen. Voor het zwaardere werk!

Je gereedschap op de werf beheren. Goed en veilig opbergen. Makkelijk terugvinden. Niets verliezen. Dat is een uitdaging! Vooral met gereedschap dat niet in een standaard gereedschapswagen past, en op werven waar meerdere teams werken. De oplossing: de Deufol gereedschapswagen. Mobiel. Robuust. Veilig. Ergonomisch. Op maat van je gereedschap en je medewerkers!

Lees meer

Gegalvaniseerd transportframe

Stalen transportframe op maat van je product. Gegalvaniseerd voor lange levensduur. Stapelbaar, transporteerbaar, ergonomisch, productief en veilig.

Lees meer

Stalen transportbodem

Stalen transportbodem op maat van je te verplaatsen machine, installatie en zware last. Ontwerp en sterkteberekening op maat van last en traject.

Lees meer

Deufol Pack Solution: Dexpack

Hoe je ronde of ovalen producten vlot, veilig en gestapeld transporteren? Je product kan vlot gecentreerd en vastgezet worden. De rubberen bodem voorkomt beschadiging. Stapelbaar en transporteerbaar. Productief en veilig.

Lees meer

Magazijninrichting

Magazijninrichting op maat van je producten, goederenflows en magazijnlayout.

Lees meer

Werkplaats en -materiaal op maat!

Een transportkar op maat van je product. Een gepaste werktafel. Gepast materiaal en inrichting voor je werkplaats.

Lees meer

Werkvloer op jouw maat

Win plaats met een 2de verdiep op maat. Werk veilig & productief met platformen, trappen, veiligheidsafschermingen rond productielijnen.

Lees meer

COVID-19 duurzaam veiligheidsscherm

Bescherm je personeel, studenten, bezoekers en klanten tegen een besmetting met het coronavirus. Gebruik hoogwaardige en duurzame Deufol beschermingsschermen. Voorzien van veiligheidsglas.

Lees meer

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x