Voorbeelden engineering

Deufol Technics: wij ontwerpen, maken en installeren. Mét jou. Voor jou. Bekijk hier enkele realisaties van ons technisch team.

Herstellen en aanpassen van zeecontainers

Jouw of jouw klant zijn zeecontainer is beschadigd en staat geblokkeerd in de haven? Een snelle herstelling ter plaatse is nodig? Je wil je zeecontainer laten aanpassen? Je bent bij DEUFOL aan het juiste adres!

Lees meer

Veilig panelen tillen met de DEUFOL hijsklem.

Gebruik de DEUFOL hijsklem voor het hijsen en transporteren van (houten) platen. Heffen, verplaatsen en positioneren van platen kan eenvoudig en veilig met de DEUFOL hijsklem. De DEUFOL hijsklem is CE gekeurd, veilig en versnelt het werkproces.

Lees meer

De DEUFOL verplaatsbare bak voor hijskettingen

Gebruik jij de hijskettingen in jouw bedrijf op een veilige en efficiënte manier? Met de DEUFOL bak voor hijskettingen werk je altijd veilig en vlot. Je wint ook tijd en de bak is verplaatsbaar! Dus geen kettingen meer die rondslingeren op de werkvloer!

Lees meer

DEUFOL Dubbeldek

Win plaats door niet stapelbare industriële goederen te stapelen. Een houten bodem met stalen steunen. Stapelbaar, inklapbaar en herbruikbaar.

Lees meer

Robuuste gereedschapswagen. Voor het zwaardere werk!

Je gereedschap op de werf beheren. Goed en veilig opbergen. Makkelijk terugvinden. Niets verliezen. Dat is een uitdaging! Vooral met gereedschap dat niet in een standaard gereedschapswagen past, en op werven waar meerdere teams werken. De oplossing: de DEUFOL gereedschapswagen. Mobiel. Robuust. Veilig. Ergonomisch. Op maat van je gereedschap en je medewerkers!

Lees meer

Gegalvaniseerd transportframe

Stalen transportframe op maat van je product. Gegalvaniseerd voor lange levensduur. Stapelbaar, transporteerbaar, ergonomisch, productief en veilig.

Lees meer

Stalen transportbodem

Stalen transportbodem op maat van je te verplaatsen machine, installatie en zware last. Ontwerp en sterkteberekening op maat van last en traject.

Lees meer

DEUFOL PACK SOLUTION: Dexpack

Hoe je ronde of ovalen producten vlot, veilig en gestapeld transporteren? Je product kan vlot gecentreerd en vastgezet worden. De rubberen bodem voorkomt beschadiging. Stapelbaar en transporteerbaar. Productief en veilig.

Lees meer

Magazijninrichting

Magazijninrichting op maat van je producten, goederenflows en magazijnlayout.

Lees meer

Veiligheid op je werkvloer

Voetgangersbescherming en aanrijbeveiligingen. 100% op maat van je werkplek en je installaties.

Lees meer

Werkplaats en -materiaal op maat!

Een transportkar op maat van je product. Een gepaste werktafel. Gepast materiaal en inrichting voor je werkplaats.

Lees meer

Werkvloer op jouw maat

Win plaats met een 2de verdiep op maat. Werk veilig & productief met platformen, trappen, veiligheidsafschermingen rond productielijnen.

Lees meer
Voorbeelden engineering

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x