Industriële verpakking

Industriële verpakking

  • Wij verpakken uw luchtvracht en maritieme vracht
  • Ook luchtledig verpakken is mogelijk
  • Voor elke verpakkingsnood bieden wij een oplossing 

Voor elke verpakkingsvraag en transport type bieden wij een op maat gemaakte oplossing. Dit in overeenstemming met internationale verpakkingsrichtlijnen.

Jouw goederen hebben een beschermende verpakking nodig welke kunnen weerstaan aan regen, vocht, zee water, temperatuur schommelingen, verschillende klimaat zones, slechte vervoerscondities en andere. 

Om goederen tegen deze elementen te beschermen kunnen de goederen verpakt worden in PE Foil, VCI foils en voorzien worden van een aluminium vacuüm verpakking in combinatie met ontvochtigers zodat een hoge verpakkingsnorm en een perfectie conditie van de goederen tot op bestemming kan gegarandeerd worden.

Een interne verpakkingen kan worden toegevoegd voor kwetsbare en elektronische goederen. Wij gebruiken foils en extra beschermingen volgens de noden en uitdagingen die de goederen tijdens het transport, overslag en opslag ondergaan

Perfection in protection om een veilige en hoge kwaliteit van levering te garanderen, dichtbij of aan de andere kant van de wereld.                                                     

                                                                

of stuur een mailtje naar belgium@deufol.com

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x