Verpakking

Uw product is uw belangrijkste bezit. Ook de verpakking bepaalt het succes ervan.

Wij zorgen voor de juiste verpakking: Stevig en degelijk zodat uw goederen veilig en onbeschadigd op hun bestemming aankomen. Of opvallend en aantrekkelijk om uw klant te verleiden. Onze op maat gemaakte verpakkingen staan hiervoor garant. Wij verpakken alles voor u: van een minuscuul apparaat tot een complete industriële installatie, van stijlvol tot zeetransportwaardig. Geen uitdaging is te groot voor ons. Uw project is bij ons in veilige handen.

Lees meer
Deufol. Packaging. Next Level.

Industriële verpakking: Vertrouw op de Deufol verpakkingsexperts!

Je hebt een industrieel product. Uniek, hoogwaardig. Robuust of breekbaar? Zwaar en groot. Dat product moet in perfecte staat en op schema van A naar B? Misschien wel naar de andere kant van de wereld? Bij Deufol begrijpen we dat uw unieke product een unieke verpakkingsoplossing vereist. Onze verpakkingsexperts zorgen voor de juiste oplossing. De juiste industriële verpakking op maat van je product en de transportweg.

Lees meer
Deufol. Packaging. Next Level.

Industriële Breakbulk verpakking

Voor wanneer een container te klein is...breakbulk verpakking!

Jaarlijks worden er meer dan 500 miljoen ton goederen verscheept waarvoor een container niet geschikt is. Wij zorgen voor een oplossing op maat. Wij verpakken uw luchtvracht en maritieme vracht, ook luchtledig verpakken is mogelijk & voor elke verpakkingsnood bieden wij een oplossing.

Lees meer
Deufol. Packaging. Next Level.

Verpakken op locatie

Dankzij de gunstige geografische spreiding van onze sites en ons wereldwijd netwerk van professionele partners, kunnen we u overal van dienst zijn. Wij verpakken de goederen op één van onze sites, bij u ter plaatse of op de plaats van verscheping.

Lees meer
Deufol. Packaging. Next Level.

Gevaarlijke goederen

Het behandelen & verpakken van gevaarlijke goederen vraagt om specifieke capaciteiten, kennis & opgeleid personeel. Deufol is gespecialiseerd in het verpakken van alle gevarengoedklassen conform de Europese & UN-regelgeving (voor het verpakken van radioactieve stoffen doen wij beroep op gespecialiseerde partners).

Lees meer
Deufol. Packaging. Next Level.

Je goederenflows bezorgen je kopzorgen? Deufol HUB is de oplossing!

Hebt u meerdere leveranciers, verspreid over verschillende regio's? Hebt U plaatsgebrek? Wilt u meer controle over en transparantie in uw goederenflow? Wilt u kosten, verspilling en inefficiëntie verminderen? Wilt u zich concentreren op uw corebusiness? Een Deufol HUB is de oplossing: We consolideren uw goederen in een DEUFOL HUB waar we ze voor u beheren. U kunt focussen op uw kernactiviteit.

Lees meer
Deufol. Packaging. Next Level.

Verified Gross Mass bij Container Export

Wil je een zeecontainer verschepen? Dan moet je het VGM (Verified Gross Mass) meegeven. Dit is verplicht én noodzakelijk om je vracht op het schip te krijgen. Deufol is hiervoor gecertificeerd. We kunnen je zeecontainer stuffen én wegen. Je krijgt een attest en kan je vracht zonder zorgen in de haven aanbieden.

Lees meer
Deufol. Packaging. Next Level.

Laden van containers

Moet uw vracht per container getransporteerd worden?

Vertrouw ons uw goederen toe voor een snelle en veilige lading.

Lees meer
Deufol. Packaging. Next Level.

Kunst en bijzondere projecten

U wil uw kostbare goederen enkel toevertrouwen aan een betrouwbare partner?

Wij behandelen uw voorwerpen met de grootste aandacht en zorg.

Lees meer
Deufol. Packaging. Next Level.

Conformiteit

Wij verpakken in een beveiligde en veilige omgeving in overeenstemming met internationale verpakkingsstandaards en ISPM regelgeving.

Lees meer
Deufol. Packaging. Next Level.

Alle types en afmetingen

Elk goed en verpakking is uniek.

Goederen kunnen zeer klein, groot, hightech of basis, kwetsbaar of robuust, zwaar of licht, temperatuur gevoelig of niet enz. Binnen onze groep hebben we verschillende departementen, elk gespecialiseerd in specifieke branches van de verpakkingsindustrie. Wij behandelen elk type cargo.

Verpakking

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x