Verpakking

Uw product is uw belangrijkste bezit. Ook de verpakking bepaalt het succes ervan.

Wij zorgen voor de juiste verpakking: Stevig en degelijk zodat uw goederen veilig en efficiënt op hun bestemming aankomen. Opvallend en aantrekkelijk om uw klant te verleiden. Onze op maat gemaakte verpakkingen staan hiervoor garant. Wij verpakken alles voor u: van een minuscuul apparaat tot een complete industriële installatie, van stijlvol tot zeetransportwaardig. Geen uitdaging is te groot voor ons. Uw project is bij ons in veilige handen.

Lees meer
Industriële verpakking
Deufol

Industriële verpakking

Voor wanneer een container te klein is...

Jaarlijks worden er meer dan 500 miljoen ton goederen verscheept waarvoor een container niet geschikt is. Wij zorgen voor een oplossing op maat. Wij verpakken uw luchtvracht en maritieme vracht, ook luchtledig verpakken is mogelijk & voor elke verpakkingsnood bieden wij een oplossing.

Lees meer
Alle types en afmetingen
Deufol

Alle types en afmetingen

Elk goed en verpakking is uniek.

Goederen kunnen zeer klein, groot, hightech of basis, kwetsbaar of robuust, zwaar of licht, temperatuur gevoelig of niet enz. Binnen onze groep hebben we verschillende departementen, elk gespecialiseerd in specifieke branches van de verpakkingsindustrie. Wij behandelen elk type cargo.

Lees meer
Kunst en bijzondere projecten
Deufol

Kunst en bijzondere projecten

U wil uw kostbare goederen enkel toevertrouwen aan een betrouwbare partner?

Wij behandelen uw voorwerpen met de grootste aandacht en zorg.

Lees meer
Gevaarlijke goederen
Deufol

Gevaarlijke goederen

Het behandelen & verpakken van gevaarlijke goederen vraagt om specifieke capaciteiten, kennis & opgeleid personeel. Deufol is gespecialiseerd in het verpakken van alle gevarengoedklassen conform de Europese & UN-regelgeving (voor het verpakken van radioactieve stoffen doen wij beroep op gespecialiseerde partners).

Lees meer
Laden van containers
Deufol

Laden van containers

Moet uw vracht per container getransporteerd worden?

Vertrouw ons uw goederen toe voor een snelle en veilige lading.

Lees meer
Verpakken op locatie
Deufol

Verpakken op locatie

Dankzij de gunstige geografische spreiding van onze sites en ons wereldwijd netwerk van professionele partners, kunnen we u overal van dienst zijn. Wij verpakken de goederen op één van onze sites, bij u ter plaatse of op de plaats van verscheping.

Lees meer
Conformiteit
Deufol

Conformiteit

Wij verpakken in een beveiligde en veilige omgeving in overeenstemming met internationale verpakkingsstandaards en ISPM regelgeving.

Webdesign by

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

keyboard_arrow_up