Mechanisch ontwerp & Engineering

Mechanisch ontwerp & Engineering

We zoeken naar een geschikte oplossing voor jouw probleem

Wij ontwerpen op basis van uw verpakkingsbehoeften ten aanzien van presentatie, productbescherming, handling, opslag en transport, complete verpakkingsoplossingen in een gestructureerd proces. Onze verpakkingsdeskundigen besteden hierbij veel aandacht aan kostenoptimalisatie voor verpakkingen en logistiek. Bij het ontwerp van verpakkingen maken wij gebruik van geavanceerde 3D-software (Inventor). 

Wij brengen uw productieproces en materiaalflow in kaart met behulp van ons 2D design pakket (AutoCad).

Voor alle industriële ontwerpen maken we gebruik van Inventor (3D-Ontwerp). Al onze ontwerpen worden onderworpen aan een sterkteberekening zodat we garant staan voor een optimaal design.

Continu verbeteren is waar wij in uitblinken. Met onze jarenlange kennis en passie voor innovatie en automatisatie gaan we op zoek naar mogelijke verliezen in uw productieproces en op basis hiervan zullen we de nodige verbeteringen voorstellen en uitwerken.

Tot slot ontwerpen we voor u diverse industriële constructies zoals bordessen, luifels, kooiladders…  alsook diverse hulpstructuren voor industriegoederen verpakking.

Webdesign by

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

keyboard_arrow_up