Staalbewerking op maat

In ons atelier produceren we de meest uiteenlopende dingen.

Je weet wat je nodig hebt. En het is niet standaard. Het is maatwerk. Je hebt een idee, tekening of ontwerp. Maar je weet niet wie het voor je kan realiseren? 

Kom dan naar Deufol. Wij produceren wat jij nodig hebt. Juist, precies, snel en kwaliteitsvol! Van idee naar ontwerp naar realisatie. Deufol doet het voor én met jou! 


DEUFOL TECHNICS beschikt over een goed uitgerust atelier met moderne machines:

Op onze CNC Plasmasnijmachine snijden we probleemloos staal tot 30 mm dik. Vanuit de ontwerptekening. Zo produceren we hoogkwalitatieve werkstukken, per stuk of in serie, snel, accuraat, zonder fouten.

Ons modern las atelier is ingericht om zowel uniek als seriematig laswerk af te leveren. Onze lassers zijn niet alleen actief in onze ateliers, maar eveneens inzetbaar op verplaatsing. steeds snel, kostenefficiënt en betrouwbaar.

Ons team van ervaren monteurs zorgt voor de samenbouw van alle soorten industriële constructies, zoals o.a. trappen, bordessen, leuningen en afschermingen. Transportkarren en andere systemen, op maat van je producten en werkplaats? Dat is één van onze specialiteiten. Lange levensduur gegarandeerd!

Ook voor het plooien van metalen ben je aan het juiste adres. Op onze 175 ton plooibank plooien we alle werkstukken tot 3 meter breed.

Op maat betekent bij ons ook: in de juiste kleur! We hebben een elektrostatische verfspuitcabine met een geavanceerd ophangsysteem. Zo kunnen we grote hoeveelheden in één cyclus spuiten. Werkstukken tot 10 meter passen probleemloos in onze spuitcabine.

Alle constructies kunnen geplaatst worden door onze monteurs.

Doe beroep op ons om je idee om te zetten naar een ontwerp. Om je tekeningen te laten maken of aan te passen. Je kan je eigen tekeningen doorsturen en wij gaan er verder mee aan de slag! Tot en met de plaatsing bij jou!

Bekijk hier enkele realisaties:

stalen schrijnwerk


Meer info?

Bel ons: +32 (0)11 60 64 00 

Mail ons: belgium@deufol.comStaalbewerking op maat

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x