Industriële verhuizingen: montage, demontage en transport

We verhuizen jouw installaties. Snel en efficiënt.

Je moet een machine verhuizen naar een naburige hal of de andere kant van de wereld. Je wil een productielijn demonteren en bijhouden. Dus moet je ze degelijk verpakken en stockeren. Je weet niet hoe dit aan te pakken? 

Vertrouw op Deufol's industriële verhuisservice. Demonteren, verpakken, transporteren, opbouwen: wij regelen het voor jou. Snel, betrouwbaar en efficiënt.

DEUFOL TECHNICS is jouw partner voor je industriële verhuizingen. Machines, productielijnen, hele installaties of delen ervan. Interne verhuis of externe verhuis. Zowel in binnen-als buitenland.

Of het nu gaat om één machine of om volledige productielijnen: wij bieden je een "sleutel op de deur" verhuis aan. Dit start met het opmeten van de installatie, en het bespreken van alle details, plannen en richtlijnen die je voor ons hebt. Daarna gaan wij over tot de demontage en het verpakken. Als je wil, organiseren we ook het transport, en eventuele douaneaangiftes die erbij komen kijken. Heeft het project vertraging? Dan stockeren we alles tot de tijd rijp is. En uiteindelijk zorgen we voor de montage en het opleveren van de installatie op de nieuwe locatie. Opstarten doe jij dan weer, al dan niet samen met ons. "Turn key" dus!

Je wil de vinger aan de pols houden? Dat kan: we houden je op de hoogte van elke stap. Met onze digitale oplossing "Deufol Photodocu" volg je de verhuis via foto's van elke cruciale stap. Met                                           "Deufol Connected Pack Control" monitoren we de hele reis via trackers die rapporteren hoe het met je vracht gesteld is. 

Elk project wordt met de grootste zorg omringd. En jij, jij krijgt de info die je wil.


Meer info?

Bel ons: +32 (0)11 60 64 00 

Mail ons: belgium@deufol.comindustriele verhuizingen


Industriële verhuizingen: montage, demontage en transport

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x