Industriële projecten en onderhoud door Deufol

Jouw betrouwbare partner voor onderhoud en montage.

Zoek je een geschikte partner voor onderhoud en montage?
Is je onderhoudsteam te klein voor het jaarlijkse onderhoud of andere grote werkzaamheden?
Sta je voor een installatie, ombouw, verhuis of onderhoud? Aan je machines, je stalen structuren of je werkplaats?

DEUFOL is jouw betrouwbare partner. Zowel voor projectwerk als voor onderhoud. Zowel zelfstandig als in samenwerking met jouw onderhoudsteam.Wij stellen onze professionele medewerkers te jouwer beschikking. 

Ons team van gekwalificeerde en ervaren onderhoudstechniekers staan je bij in het onderhoud van machinepark en productielijnen. Ook voor de ombouw of aanpassing van je productielijnen kan je op Deufol een beroep doen. We hebben een ruime ervaring in een breed scala van sectoren. 

Onze ploegen kunnen worden ingehuurd voor alle industriële montage en/of demontage werkzaamheden.  Wij zorgen voor alle montagegereedschappen en hijswerktuigen. Zo verhuizen we je machines en productielijnen, "sleutel op de deur". Naar het gebouw ernaast... of  de andere kant van de wereld!

En natuurlijk: veiligheid staat bij ons voorop. Onze mensen zijn VCA gecertificeerd. We komen op jouw werkvloer, respecteren jouw regels en werken in alle veiligheid.

En heb je een totaalproject, met verschillende partijen? Als Deufol er één van is nemen we, indien gewenst, graag voor jou de coördinatie waar. 

Ook voor automatisatie- en optimalisatieprojecten kan je beroep doen op onze jarenlange ervaring. We analyseren je processen en stellen mogelijke automatisaties en optimalisaties voor. 


Meer info?

Bel ons: +32 (0)11 60 64 00 

Mail ons: belgium@deufol.comindustrieel onderhoud


Industriële projecten en onderhoud door Deufol

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x