Engineering en verpakkingsontwerpen op maat!

We zoeken naar de geschikte oplossing voor jouw probleem

Je goederen, gebouw en installaties, je machines en interne goederenflows: je wil alles optimaal organiseren, verpakken, verplaatsen en installeren. Standaardoplossingen bestaan meestal niet of zijn verre van optimaal. Dus moet je op zoek naar een oplossing op maat. Maar hoe daaraan beginnen? 

Deufol heeft de expertise om voor en mét jou de oplossing uit te werken!

Van een volledig bordes over een afscherming tot een klein machineonderdeel. Een transportkar, een opvangbak of een ondersteunende structuur? Wij ontwerpen het op basis van jouw noden, volgens jouw wensen. In staal, maar evengoed in staal gecombineerd met andere materialen.

Wij ontwerpen dat voor én met jou. We kijken hierbij naar optimalisatie op alle vlakken: materiaalkost, gebruiksgemak, veiligheid, levensduur en bescherming van je product tegen beschadigingen.  

Bij het ontwerpen gebruiken we de nodige software, voor 3D-ontwerp en sterkteberekening (Inventor) of 2D Design voor layout en in kaart brengen van goederenflows en opslagcapaciteiten op je werkvloer (AutoCad).

Waar nodig maken we een sterkteberekening zodat we garant staan voor een optimaal en veilig design.

Continu verbeteren door maatwerk. Dat is waar wij voor staan. We kijken naar het volledige plaatje: je producten, je goederenstromen, de layout van je werkplaats, je machines... En dan gaan we zoek naar de beste oplossing voor jouw situatie! Verbeteringsvoorstellen incluis. 

En wat we ontwerpen...dat realiseren we ook. Van productie tot en met plaatsing. Bekijk hier enkele realisaties:

industrieel ontwerp


Meer info?

Bel ons: +32 (0)11 60 64 00 

Mail ons: belgium@deufol.comEngineering en verpakkingsontwerpen op maat!

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x