Stalen frames & machineverhuis

Goederen vlot en zonder schade verplaatsen en opslaan? Veilige werkplaatsen met perfect afgeschermde installaties? Ons maatwerk in staal is de oplossing! Van onderdeel tot complete samenbouw, van ontwerp en productie tot installatie en onderhoud of verhuis inclusief 3D tekening en sterkteberekening. Wij doen het voor jou!

Contacteer onze metaalbewerking experts

Contacteer onze machine move experts

Engineering en verpakkingsontwerpen op maat!

Je zoekt een verpakking op maat van je product? Een transportkar, een afscherming of stalen structuur gepast voor je machine of werkplaats? Dat is meestal niet standaard te koop. Een gepaste combinatie van dit alles al helemaal niet! Wij ontwerpen dat voor én met jou. Volgens wat je nodig hebt. 100% maatwerk en realiseerbaar!

Lees meer

Staalbewerking op maat

Je weet wat je nodig hebt. Je hebt een ontwerp, een tekening, een idee. Van een stalen structuur, een afscherming, een transportkar, een machineonderdeel… eender wat. Kom naar Deufol om het te laten maken! Wij produceren wat jij nodig hebt. Juist, precies, snel en kwaliteitsvol! Van idee naar ontwerp naar realisatie. Deufol doet het voor én met jou!

Lees meer

Industriële verhuizingen: montage, demontage en transport

Je moet een machine verhuizen. Naar de naburige hal of de andere kant van de wereld. Je wil een productielijn demonteren en bijhouden. Dus moet je ze degelijk verpakken en stockeren. Je weet niet hoe dit aan te pakken? Vertrouw op Deufol's industriële verhuisservice. Demonteren, verpakken, transporteren, opbouwen. Wij regelen het voor jou.

Lees meer

Industriële projecten en onderhoud door Deufol

Zoek je een geschikte partner voor onderhoud en montage? Dan kunnen wij zeker en vast het verschil maken. Installatie, ombouw, verhuis of onderhoud? Van machines, stalen structuren of werkplaats? DEUFOL is jouw betrouwbare partner. Zowel voor projectwerk als voor onderhoud. Zowel zelfstandig als onder leiding van jouw onderhoudsteam.

Lees meer

Herstellen en aanpassen van zeecontainers

Jouw of jouw klant zijn zeecontainer is beschadigd en staat geblokkeerd in de haven? Een snelle herstelling ter plaatse is nodig? Je wil je zeecontainer laten aanpassen? Je bent bij DEUFOL aan het juiste adres!

Lees meer

Voorbeelden engineering

Bekijk enkele realisaties van ons technisch team en ontdek wat Deufol voor jou kan doen.

Lees meer

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x