Vlot, veilig, betrouwbaar en efficiënte logistiek op maat bij Deufol!

De opslag en het beheer van goederen zijn een essentieel onderdeel van je bedrijfsvoering. 

Slecht georganiseerde en uitgevoerde logistiek betekent meerkosten, vertragingen, schades, verliezen en ontevreden klanten. Indien goed georganiseerd wordt het een troef. Jouw troef!

Deufol kan jou met je logistiek helpen:

Van de goederenontvangst over opslag en voorraadbeheer tot en met de goederenuitgifte en verzending naar jouw klanten of productie. Daarnaast kunnen we jou allerhande value-added diensten aanbieden zoals etikettering, (her-)verpakking, assemblage, kwaliteitscontrole en nawerk, pick & pack, transport, douane... We organiseren het allemaal. Op maat van jouw behoeften!

We bekijken je noden, jouw uitdagingen, en passen onze diensten hieraan aan. Je krijgt het maatwerk dat je nodig hebt.

Een greep uit ons logistiek aanbod:

 • Opslag en magazijnbeheer, opslagplanning, opslagbeheer
 • Contractlogistiek, afgestemd op jouw behoeften! Zowel voor je productie, distributie, als projecten.
 • Productielevering en -ontzorging
 • Logistiek en verpakking van reserveonderdelen
 • Douane- en documentbeheer
 • Beheer van jouw import- en exportstromen
 • Transportorganisatie
 • Kwaliteitscontrole, tot op artikelniveau als je dat nodig hebt
 • Planning van bestellingen en verzendingen
 • Track en trace
 • Kitting, Pick & Pack
 • Aanvullende diensten: (her-)verpakken, promotionele verpakking & displays, rework, assemblage...

Wil jij jouw logistiek verbeteren? Heb je nood aan extra (flexibele) magazijnruimte? Heb je op piekmomenten extra logistieke capaciteit nodig? Denk je aan het uitbesteden van (een deel van) je logistiek of verpakking?


Bel ons: +32 (0)3 488 21 92

Mail ons: belgium@deufol.com


Vlot, veilig, betrouwbaar en efficiënte logistiek op maat bij Deufol!

Jouw toeleveringsketen bezorgt je kopzorgen? De Deufol HUB is de oplossing! Met een Deufol HUB kan je focussen op jouw kernactiviteit!

Heb je een complexe toeleveringsketen? Wil je jouw leveringsketen verbeteren, van je leveranciers over je vestigingen tot je klanten of projecten? Een DEUFOL HUB is de oplossing. We helpen je jouw toeleveringsketen te beheren. En jij kan je concentreren op je kernactiviteiten.

Lees meer

Projectlogistiek door Deufol

Dankzij ons wereldwijd logistiek netwerk kunnen wij voor jouw projecten steeds een op maat gemaakte logistieke oplossing aanbieden. Het Deufol-projectteam combineert de jarenlange ervaring met onze industriële klanten en hun projecten samen met onze ervaringen in de verpakkingsindustrie. Deze combinatie zorgt voor een open blik op grote projecten én voor een betrouwbare uitvoering.

Lees meer

Deufol's logistieke oplossingen

Als je focus het leveren van kwaliteitsproducten is, waarom besteed je dan zoveel tijd aan het beheren van je supply chain? Deufol levert je de Supply Chain diensten die je nodig hebt. Op maat van jouw noden. We bekijken samen met jou waar Deufol je de juiste oplossingen voor het verbeteren van je toeleveringsketen kan bieden.

Lees meer

Containerstuffing door Deufol

Moet jouw vracht per container getransporteerd worden? Vertrouw ons je goederen toe. Wij zorgen voor een snelle en veilige lading.

Lees meer

Verified Gross Mass (VGM) bij container export

Wil je een zeecontainer verschepen? Dan moet je het VGM (Verified Gross Mass) meegeven. Dit is verplicht én noodzakelijk om je vracht op het schip te krijgen. Deufol is hiervoor gecertificeerd. We kunnen je zeecontainer stuffen én wegen. Je krijgt een attest en kan je vracht zonder zorgen in de haven aanbieden.

Lees meer

Deufols line item check

Deufol heeft gedurende de jaren een uitgebreide en diepgaande kennis opgebouwd van deze specifieke activiteit. Deze additionele service zorgt voor een terugwin situatie voor de klant.

Lees meer

Douaneformaliteiten. Douaneaangiften voor import, export, transit en douane entrepot.

Internationale handel en goederenstromen over de EU-grenzen heen gaan gepaard met douaneformaliteiten. Fouten bij je douaneaangiften leiden tot boetes en vertragingen. Vermijd kopzorgen en problemen met douane. Laat het aan Deufol over: sterk in exportverpakking en stockage, én in douaneformaliteiten.

Lees meer

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x