Projectlogistiek door Deufol

Jouw project, onze zorg.

Dankzij onze sites en ons wereldwijd logistiek netwerk kunnen wij steeds een op maat gemaakte logistieke oplossing voor jouw project aanbieden. Het Deufol-projectteam combineert de ervaring van onze Oil & Gas en industriële klanten samen met onze ervaringen in de verpakkingsindustrie. Deze combinatie zorgt voor een open blik op grote projecten.

Wij beheren jouw projecten met toegewezen producent, engineers, surveyors, logistieke partners en andere klanten.

  • Wij coördineren het internationaal transport volgens de opgegeven richtlijnen van de klant en de contracten in overeenstemming met de internationaal herkende incoterms.
  •  Wij verpakken jouw cargo op de juiste locatie en consolideren deze in de aangewezen Deufol HUB.
  •  Wij verzekeren een voortdurende opvolging en controle.
  •  Ons projectteam ontwikkelt oplossingen zodat moeilijkheden binnen de supply chain worden vermeden en maximale concurrentie voordeel wordt gecreëerd.
  •  Wij verzekeren projectcontrole zodat jouw project op het goede spoor, op tijd en binnen budget blijft.

We hebben over 100.000 m² overdekte opslag en werkplaats tot jouw beschikking voor consolidatie en tijdelijke opslag:

  •  Onze magazijnen zijn deels verwarmd en onze sites zijn beveiligd.
  •  Onze sites zijn strategisch gelokaliseerd met goede trein, weg, waterweg verbinden, hierdoor zijn we in staat jouw goederen gemakkelijk en snel te transporteren.


Meer info?

Bel ons: +32 (0)3 488 21 92

Mail ons: belgium@deufol.com


Projectlogistiek door Deufol

Jouw toeleveringsketen bezorgt je kopzorgen? De Deufol HUB is de oplossing! Met een Deufol HUB kan je focussen op jouw kernactiviteit!

Heb je een complexe toeleveringsketen? Wil je jouw leveringsketen verbeteren, van je leveranciers over je vestigingen tot je klanten of projecten? Een DEUFOL HUB is de oplossing. We helpen je jouw toeleveringsketen te beheren. En jij kan je concentreren op je kernactiviteiten.

Lees meer

Vlot, veilig, betrouwbaar en efficiënte logistiek op maat bij Deufol!

Het beheren van je goederen is een hele uitdaging. Maar het kan ook een troef zijn: met een goede supply chain maak je het verschil met je concurrentie! Deufol kan jouw troef zijn! We bekijken je noden en knelpunten, en passen onze logistieke diensten hieraan aan. Maatwerk gepast voor je situatie! Ontdek hier meer.

Lees meer

Deufol's logistieke oplossingen

Als je focus het leveren van kwaliteitsproducten is, waarom besteed je dan zoveel tijd aan het beheren van je supply chain? Deufol levert je de Supply Chain diensten die je nodig hebt. Op maat van jouw noden. We bekijken samen met jou waar Deufol je de juiste oplossingen voor het verbeteren van je toeleveringsketen kan bieden.

Lees meer

Containerstuffing door Deufol

Moet jouw vracht per container getransporteerd worden? Vertrouw ons je goederen toe. Wij zorgen voor een snelle en veilige lading.

Lees meer

Verified Gross Mass (VGM) bij container export

Wil je een zeecontainer verschepen? Dan moet je het VGM (Verified Gross Mass) meegeven. Dit is verplicht én noodzakelijk om je vracht op het schip te krijgen. Deufol is hiervoor gecertificeerd. We kunnen je zeecontainer stuffen én wegen. Je krijgt een attest en kan je vracht zonder zorgen in de haven aanbieden.

Lees meer

Deufols line item check

Deufol heeft gedurende de jaren een uitgebreide en diepgaande kennis opgebouwd van deze specifieke activiteit. Deze additionele service zorgt voor een terugwin situatie voor de klant.

Lees meer

Douaneformaliteiten. Douaneaangiften voor import, export, transit en douane entrepot.

Internationale handel en goederenstromen over de EU-grenzen heen gaan gepaard met douaneformaliteiten. Fouten bij je douaneaangiften leiden tot boetes en vertragingen. Vermijd kopzorgen en problemen met douane. Laat het aan Deufol over: sterk in exportverpakking en stockage, én in douaneformaliteiten.

Lees meer

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x