Projectlogistiek

Jouw project, onze zorg.

Dankzij ons wereldwijd logistiek netwerk kunnen wij steeds een op maat gemaakte logistieke oplossing voor jouw project aanbieden. Het Deufol-project team combineert de ervaring van onze Oil & Gas en industriële klanten samen met onze ervaringen in de verpakkingsindustrie. Deze combinatie zorgt voor een open blik op grote projecten.

Wij beheren jouw projecten met  toegewezen producent, engineers, surveyors, logistieke partners en andere klanten.

  • Wij coördineren het internationaal transport volgens de opgegeven richtlijnen van de klant en de contracten  in overeenstemming met de internationaal herkende incoterms.
  •  Wij verpakken jouw cargo op de juiste locatie en consolideren deze in de aangewezen hub.
  •  Wij verzekeren een voortdurende opvolging en controle.
  •  Ons project-team ontwikkeld oplossingen zodat moeilijkheden binnen de supply chain worden vermeden en maximale concurrentie voordeel wordt gecreëerd.
  •  Wij verzekeren project controle zodat jouw project op het goede spoor, op tijd en binnen budget blijft

 We hebben over 100.000 M² overdekte opslag en werkplaats ter uwer beschikking voor consolidatie en tijdelijke opslag :

  •  Onze faciliteiten zijn verwarmd en beveiligd.
  •  Onze sites zijn strategisch gelokaliseerd met goede trein, weg, waterweg verbinden, hierdoor zijn we in staat jouw goederen gemakkelijk en snel te transporteren.

Bel ons: +32 (0)3 488 21 92

Mail ons: belgium@deufol.com

Contactformulier


logistieke ondersteuning


Projectlogistiek

Je goederenflows bezorgen je kopzorgen? Deufol HUB is de oplossing!

Heb je meerdere leveranciers, verspreid over verschillende regio's? Heb je plaatsgebrek? Wil je meer controle over en transparantie in je goederenflow? Wil je kosten, verspilling en inefficiëntie verminderen? Wil je je concentreren op je corebusiness? Een Deufol HUB is de oplossing: We consolideren jouw goederen in een DEUFOL HUB waar we ze voor jou beheren. Je kan focussen op jouw kernactiviteit.

Lees meer

Logistiek op maat: Vlot, veilig, betrouwbaar en efficïent.

Het beheren van je goederen is een hele uitdaging. Maar het kan ook een troef zijn: Met een goede supply chain maak je het verschil met je concurrentie! Deufol kan jouw troef zijn! We bekijken je noden en knelpunten, en passen onze logistieke diensten hieraan aan. Maatwerk gepast voor je situatie! Ontdek hier meer.

Lees meer

DEUFOL SUPPLY CHAIN SOLUTIONS.

Als je focus het leveren van kwaliteitsproducten is, waarom besteed je dan zoveel tijd aan het beheren van je supply chain? Deufol levert je de Supply Chain diensten die je nodig hebt. Op maat van jouw noden. We bekijken samen met jouw waar Deufol je de juiste oplossingen voor het verbeteren van je toeleveringsketen kan bieden.

Lees meer

Laden van containers - Containerstuffing

Moet jouw vracht per container getransporteerd worden? Vertrouw ons je goederen toe. Wij zorgen voor een voor een snelle en veilige lading.

Lees meer

Verified Gross Mass bij Container Export

Wil je een zeecontainer verschepen? Dan moet je het VGM (Verified Gross Mass) meegeven. Dit is verplicht én noodzakelijk om je vracht op het schip te krijgen. Deufol is hiervoor gecertificeerd. We kunnen je zeecontainer stuffen én wegen. Je krijgt een attest en kan je vracht zonder zorgen in de haven aanbieden.

Lees meer

Line item check

Deufol heeft gedurende de jaren een uitgebreide en diepgaande kennis opgebouwd van deze specifieke activiteit. Deze additionele service zorgt voor een terugwin situatie voor de klant.

Lees meer

Douaneformaliteiten

Dankzij jarenlange ervaringen en goede contacten kunnen wij de douaneformaliteiten van jou overnemen.

Lees meer

Logistieke dienstverlener

Als onafhankelijk groep stellen wij onze diensten graag ter beschikking voor alle type bedrijven in de logistieke sector: expediteurs, vervoerders, scheepsagenturen, luchtvaartmaatschappijen, brokers, etc

Lees meer

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x