Line item check

Wanneer controle over de cargo essentieel is.

Deufol heeft gedurende de jaren een uitgebreide en diepgaande kennis opgebouwd van deze specifieke activiteit. Deze additionele service zorgt voor een terugwin situatie voor de klant.

Wanneer afwijkingen worden ontdekt voor verpakking of verscheping  van cargo, kunnen deze afwijkingen worden behandeld met de hulp van verkopers of leveranciers voor verscheping. Dit zorgt er voor dat er geen tekorten zijn op locatie, geen herstellingen die niet tijdig uitgevoerd kunnen worden of dure luchtvrachten die voorzien moeten worden.

Voordat goederen naar hun bestemming worden verscheept, worden de items fysiek nagekeken op afwijkingen van kwaliteit en kwantiteit. Item nummer,  verpakking, documenten, visuele aspecten, worden gecontroleerd.

Deze line items check zorgen voor een verhoging van de efficiëntie en onnodige kosten binnen de supply chain kunnen vermeden worden :

  •  Verhoging van leveringstijden en vertragingen voor projecten
  • Goederen die niet geëxporteerd kunnen worden
  •  Import taxen die betaald moeten worden op verkeerd verscheepte goederen 

Ons eigen markering en Part-of-monitor' garandeert een uniforme identificatie en communicatie naar alle leveranciers :

  • We zijn online verbonden met onze klant door middel ons ERP systeem
  • We kunnen alle goederen op elke moment identificeren en lokaliseren
  • Je ontvangt een inventaris opgemaakt volgens jouw specificaties.

Bel ons: +32 (0)3 488 21 92

Mail ons: belgium@deufol.com

Contactformulier


Line item check

Je goederenflows bezorgen je kopzorgen? Deufol HUB is de oplossing!

Heb je meerdere leveranciers, verspreid over verschillende regio's? Heb je plaatsgebrek? Wil je meer controle over en transparantie in je goederenflow? Wil je kosten, verspilling en inefficiëntie verminderen? Wil je je concentreren op je corebusiness? Een Deufol HUB is de oplossing: We consolideren jouw goederen in een DEUFOL HUB waar we ze voor jou beheren. Je kan focussen op jouw kernactiviteit.

Lees meer

Projectlogistiek

Dankzij ons wereldwijd logistiek netwerk kunnen wij voor jouw projecten steeds een op maat gemaakte logistieke oplossing aanbieden. Het Deufol-project team combineert de jarenlange ervaring met onze industriële klanten en hun projecten samen met onze ervaringen in de verpakkingsindustrie. Deze combinatie zorgt voor een open blik op grote projecten. En voor een betrouwbare uitvoering.

Lees meer

Logistiek op maat: Vlot, veilig, betrouwbaar en efficïent.

Het beheren van je goederen is een hele uitdaging. Maar het kan ook een troef zijn: Met een goede supply chain maak je het verschil met je concurrentie! Deufol kan jouw troef zijn! We bekijken je noden en knelpunten, en passen onze logistieke diensten hieraan aan. Maatwerk gepast voor je situatie! Ontdek hier meer.

Lees meer

DEUFOL SUPPLY CHAIN SOLUTIONS.

Als je focus het leveren van kwaliteitsproducten is, waarom besteed je dan zoveel tijd aan het beheren van je supply chain? Deufol levert je de Supply Chain diensten die je nodig hebt. Op maat van jouw noden. We bekijken samen met jouw waar Deufol je de juiste oplossingen voor het verbeteren van je toeleveringsketen kan bieden.

Lees meer

Laden van containers - Containerstuffing

Moet jouw vracht per container getransporteerd worden? Vertrouw ons je goederen toe. Wij zorgen voor een voor een snelle en veilige lading.

Lees meer

Verified Gross Mass bij Container Export

Wil je een zeecontainer verschepen? Dan moet je het VGM (Verified Gross Mass) meegeven. Dit is verplicht én noodzakelijk om je vracht op het schip te krijgen. Deufol is hiervoor gecertificeerd. We kunnen je zeecontainer stuffen én wegen. Je krijgt een attest en kan je vracht zonder zorgen in de haven aanbieden.

Lees meer

Douaneformaliteiten

Dankzij jarenlange ervaringen en goede contacten kunnen wij de douaneformaliteiten van jou overnemen.

Lees meer

Logistieke dienstverlener

Als onafhankelijk groep stellen wij onze diensten graag ter beschikking voor alle type bedrijven in de logistieke sector: expediteurs, vervoerders, scheepsagenturen, luchtvaartmaatschappijen, brokers, etc

Lees meer

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x