Jouw toeleveringsketen bezorgt je kopzorgen? De Deufol HUB is de oplossing! Met een Deufol HUB van je focussen op jouw kernactiviteit!

Deufol gathers industrial freight in seaportDeufol supply chain organisationDeufol outdoor storage industrial goods seaport

 • Heb je meerdere leveranciers, verspreid over verschillende regio's?
 • Heb je plaatsgebrek?
 • Wil je meer controle over en transparantie in jouw goederenflow?
 • Wil je kosten, verspilling en inefficiëntie verminderen?
 • Wil je je concentreren op jouw corebusiness?


Een Deufol HUB is de oplossing: We consolideren jouw goederen in een DEUFOL HUB waar we ze voor jou beheren. Je kan  focussen op je kernactiviteit.

Deufol storage industrial goodsDeufol consolidation packaging and shipping industrial goodsDeufol storage and inventory management

De voordelen zijn voor jou:

 • KOSTPRIJSVERLAGING: Jouw DEUFOL HUB zorgt voor: Lagere transportkosten! Lagere voorraad aan verpakkingsmateriaal! Korte levertijden! Logistieke uitrusting en deskundig personeel regelt Deufol.
 • TRANSPARANTIE: Binnen jouw DEUFOL-HUB ben je altijd op de hoogte van de status en locatie van jouw goederen en onderdelen. 
 • CONTROLE: je hebt controle over kwaliteit, kosten, voorspelde levertijd en nog veel meer.
 • KWALITEITSMANAGEMENT: De DEUFOL HUB herkent en rapporteert  kwaliteitsfouten. In een vroeg stadium. Je bent klaar om het probleem onmiddellijk op te lossen.
 • FLEXIBILITEIT IN  OPSLAGCAPACITEIT: Jouw DEUFOL HUB is jouw opslagruimte voor onderdelen, overproductie en andere materialen die je niet meteen nodig hebt. Deufol zorgt voor een snelle en efficiënte actie op moment dat jij het nodig hebt.
 • LEVERANCIERSBEHEER: Jouw DEUFOL-HUB coördineert de samenwerking met jouw leveranciers: stel KPI's in, meet tegen referentiewaarden en ontwikkel voortdurende verbetering
 • GROENE LOGISTIEK: Met een DEUFOL HUB consolideert jouw goederenflow, dus vermindert jouw transport. Dat betekent een vermindering van de CO2-uitstoot.

Bekijk hier onze DEUFOL Hub in de haven van Antwerpen!

Deufol global supply chain organization

Bel ons: +32 (0)3 488 21 92

Mail ons: belgium@deufol.com

Contactformulier


expediteur


Jouw toeleveringsketen bezorgt je kopzorgen? De Deufol HUB is de oplossing! Met een Deufol HUB van je focussen op jouw kernactiviteit!

Projectlogistiek door Deufol

Dankzij ons wereldwijd logistiek netwerk kunnen wij voor jouw projecten steeds een op maat gemaakte logistieke oplossing aanbieden. Het Deufol-project team combineert de jarenlange ervaring met onze industriële klanten en hun projecten samen met onze ervaringen in de verpakkingsindustrie. Deze combinatie zorgt voor een open blik op grote projecten. En voor een betrouwbare uitvoering.

Lees meer

Vlot, veilig, betrouwbaar en efficiënte logistiek op maat bij Deufol!

Het beheren van je goederen is een hele uitdaging. Maar het kan ook een troef zijn: Met een goede supply chain maak je het verschil met je concurrentie! Deufol kan jouw troef zijn! We bekijken je noden en knelpunten, en passen onze logistieke diensten hieraan aan. Maatwerk gepast voor je situatie! Ontdek hier meer.

Lees meer

Deufols logistieke oplossingen.

Als je focus het leveren van kwaliteitsproducten is, waarom besteed je dan zoveel tijd aan het beheren van je supply chain? Deufol levert je de Supply Chain diensten die je nodig hebt. Op maat van jouw noden. We bekijken samen met jouw waar Deufol je de juiste oplossingen voor het verbeteren van je toeleveringsketen kan bieden.

Lees meer

Containerstuffing door Deufol.

Moet jouw vracht per container getransporteerd worden? Vertrouw ons je goederen toe. Wij zorgen voor een voor een snelle en veilige lading.

Lees meer

Verified Gross Mass (VGM) bij container export.

Wil je een zeecontainer verschepen? Dan moet je het VGM (Verified Gross Mass) meegeven. Dit is verplicht én noodzakelijk om je vracht op het schip te krijgen. Deufol is hiervoor gecertificeerd. We kunnen je zeecontainer stuffen én wegen. Je krijgt een attest en kan je vracht zonder zorgen in de haven aanbieden.

Lees meer

Deufols line item check.

Deufol heeft gedurende de jaren een uitgebreide en diepgaande kennis opgebouwd van deze specifieke activiteit. Deze additionele service zorgt voor een terugwin situatie voor de klant.

Lees meer

Douaneformaliteiten. Douaneaangiften voor import, export, transit en douane entrepot.

Internationale handel en goederenstromen over de EU-grenzen heen gaan gepaard met douaneformaliteiten. Fouten bij je douaneaangiften leiden tot boetes en vertragingen. Vermijd kopzorgen en problemen met douane. Laat het aan Deufol over: Sterk in exportverpakking en stockage, én in douaneformaliteiten.

Lees meer

Deufol. Jouw logistiek dienstverlener.

Als onafhankelijk groep stellen wij onze diensten graag ter beschikking voor alle type bedrijven in de logistieke sector: expediteurs, vervoerders, scheepsagenturen, luchtvaartmaatschappijen, brokers, etc

Lees meer

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x