Jouw toeleveringsketen bezorgt je kopzorgen? De Deufol HUB is de oplossing! Met een Deufol HUB kan je focussen op jouw kernactiviteit!

Globalisering leidt tot complexe internationale toeleveringsketens.

Verbeter jouw bevoorradingsketen, van je leveranciers over je vestigingen tot bij je klanten of projecten.

Jouw toeleveringsketen bezorgt je kopzorgen? De Deufol HUB is de oplossing!

Globalisering brengt kansen, maar ook uitdagingen met zich mee. Het kan je toeleveringsketen ingewikkelder maken. En kan leiden tot inefficiënte logistiek en gebrek aan transparantie. Je krijgt wellicht te maken met supply chain problemen zoals onnodige dubbele behandeling van je vracht, vermijdbare transport- en loonkosten, te late leveringen, gemiste deadlines, enzovoort.

  • Heb je meerdere leveranciers, in verschillende regio's?
  • Heb je meer ruimte nodig in je productie?
  • Wil je meer controle en transparantie in jouw supply chain?
  • Wil je kosten, verspilling en inefficiëntie verminderen?
  • Wil je je concentreren op je kernactiviteiten?

Van chaos naar een gesmeerde supply chain met Deufol HUB oplossing.

Van chaos naar een gesmeerde supply chain met Deufol HUB oplossing.

Verzamel je goederen in een DEUFOL HUB die wij voor jou beheren. Het kan je complexe toeleveringsketen optimaliseren.

We consolideren en beheren je goederen in een Deufol HUB. We ontvangen, behandelen, stockeren, verpakken en verzenden je goederen op een professionele en betrouwbare manier. We communiceren met alle betrokken partijen in je logistieke keten. We rapporteren volgens je wensen. We analyseren en optimaliseren jouw toeleveringsketen.

Verzamel je goederen in een DEUFOL HUB die wij voor jou beheren. Het kan je complexe toeleveringsketen optimaliseren.

Je profiteert van onze uitgebreide, professionele verpakkings-, transport- en logistieke diensten, afgestemd op je behoeften. De DEUFOL HUB is de centrale interface in je toeleveringsketen. Je krijgt een transparant overzicht op de locatie, status en leveringstermijnen van je goederen.

De DEUFOL HUB-oplossing beheert en verbetert je toeleveringsketen. Je kan je concentreren op je kernactiviteiten.


Ontdek de 3 types DEUFOL HUBS:

ZEEHAVEN HUB

LUCHTHAVEN HUB

BINNENLAND HUB

DEUFOL HUB solution - jouw voordelen

KOSTENBESPARING: het gebruik van een DEUFOL HUB helpt je om je transportkosten, kosten voor gebouwen en uitrusting en loonkosten te drukken. Het vermindert je voorraad van verpakkingsmateriaal.

DUURZAAMHEID: met een DEUFOL HUB consolideer je goederenstromen, zodat je het transport vermindert. Onze DEUFOL HUB's elimineren overbodige logistieke processen, waardoor tijdens het hele proces minder middelen en energie worden verbruikt. Wat de CO2-uitstoot vermindert.
FLEXIBILITEIT & EFFICIËNTIE: je DEUFOL HUB is je flexibele opslagruimte, met flexibel inzetbare DEUFOL medewerkers wanneer het nodig is.

CONTROLE: binnen je toeleveringsketen heb je volledige grip op kwaliteit, kosten, verwachte levertijden en nog veel meer.

TRANSPARANTIE: je bent steeds op de hoogte van de status en locatie van je goederen en onderdelen.

KWALITEITSBEHEER: met je DEUFOL HUB kan je kwaliteitsproblemen in een vroeg stadium en vóór de verzending vaststellen. Je bent in staat om het probleem tijdig op te lossen.

LEVERANCIERSBEHEER & KENNISGEVINGEN: een DEUFOL HUB kan je leveranciers opvolgen en coördineren. KPI's bepalen, meten tegen richtwaarden en continue verbetering realiseren. En je verwittigen wanneer het nodig is.


Meer weten?

Bel ons: +32 (0)3 488 21 92

Mail ons: belgium@deufol.com

Jouw toeleveringsketen bezorgt je kopzorgen? De Deufol HUB is de oplossing! Met een Deufol HUB kan je focussen op jouw kernactiviteit!

Projectlogistiek door Deufol

Dankzij ons wereldwijd logistiek netwerk kunnen wij voor jouw projecten steeds een op maat gemaakte logistieke oplossing aanbieden. Het Deufol-projectteam combineert de jarenlange ervaring met onze industriële klanten en hun projecten samen met onze ervaringen in de verpakkingsindustrie. Deze combinatie zorgt voor een open blik op grote projecten én voor een betrouwbare uitvoering.

Lees meer

Vlot, veilig, betrouwbaar en efficiënte logistiek op maat bij Deufol!

Het beheren van je goederen is een hele uitdaging. Maar het kan ook een troef zijn: met een goede supply chain maak je het verschil met je concurrentie! Deufol kan jouw troef zijn! We bekijken je noden en knelpunten, en passen onze logistieke diensten hieraan aan. Maatwerk gepast voor je situatie! Ontdek hier meer.

Lees meer

Deufol's logistieke oplossingen

Als je focus het leveren van kwaliteitsproducten is, waarom besteed je dan zoveel tijd aan het beheren van je supply chain? Deufol levert je de Supply Chain diensten die je nodig hebt. Op maat van jouw noden. We bekijken samen met jou waar Deufol je de juiste oplossingen voor het verbeteren van je toeleveringsketen kan bieden.

Lees meer

Containerstuffing door Deufol

Moet jouw vracht per container getransporteerd worden? Vertrouw ons je goederen toe. Wij zorgen voor een snelle en veilige lading.

Lees meer

Verified Gross Mass (VGM) bij container export

Wil je een zeecontainer verschepen? Dan moet je het VGM (Verified Gross Mass) meegeven. Dit is verplicht én noodzakelijk om je vracht op het schip te krijgen. Deufol is hiervoor gecertificeerd. We kunnen je zeecontainer stuffen én wegen. Je krijgt een attest en kan je vracht zonder zorgen in de haven aanbieden.

Lees meer

Deufols line item check

Deufol heeft gedurende de jaren een uitgebreide en diepgaande kennis opgebouwd van deze specifieke activiteit. Deze additionele service zorgt voor een terugwin situatie voor de klant.

Lees meer

Douaneformaliteiten. Douaneaangiften voor import, export, transit en douane entrepot.

Internationale handel en goederenstromen over de EU-grenzen heen gaan gepaard met douaneformaliteiten. Fouten bij je douaneaangiften leiden tot boetes en vertragingen. Vermijd kopzorgen en problemen met douane. Laat het aan Deufol over: sterk in exportverpakking en stockage, én in douaneformaliteiten.

Lees meer

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x