Je goederenflows bezorgen je kopzorgen? Deufol HUB is de oplossing!

Deufol gathers industrial freight in seaportDeufol supply chain organisationDeufol outdoor storage industrial goods seaport

 • Heb je meerdere leveranciers, verspreid over verschillende regio's?
 • Heb je plaatsgebrek?
 • Wil je meer controle over en transparantie in jouw goederenflow?
 • Wil je kosten, verspilling en inefficiëntie verminderen?
 • Wil je je concentreren op jouw corebusiness?


Een Deufol HUB is de oplossing: We consolideren jouw goederen in een DEUFOL HUB waar we ze voor jou beheren. Je kan  focussen op je kernactiviteit.

Deufol storage industrial goodsDeufol consolidation packaging and shipping industrial goodsDeufol storage and inventory management

De voordelen zijn voor jou:

 • KOSTPRIJSVERLAGING: Jouw DEUFOL HUB zorgt voor: Lagere transportkosten! Lagere voorraad aan verpakkingsmateriaal! Korte levertijden! Logistieke uitrusting en deskundig personeel regelt Deufol.
 • TRANSPARANTIE: Binnen jouw DEUFOL-HUB ben je altijd op de hoogte van de status en locatie van jouw goederen en onderdelen. 
 • CONTROLE: je hebt controle over kwaliteit, kosten, voorspelde levertijd en nog veel meer.
 • KWALITEITSMANAGEMENT: De DEUFOL HUB herkent en rapporteert  kwaliteitsfouten. In een vroeg stadium. Je bent klaar om het probleem onmiddellijk op te lossen.
 • FLEXIBILITEIT IN  OPSLAGCAPACITEIT: Jouw DEUFOL HUB is jouw opslagruimte voor onderdelen, overproductie en andere materialen die je niet meteen nodig hebt. Deufol zorgt voor een snelle en efficiënte actie op moment dat jij het nodig hebt.
 • LEVERANCIERSBEHEER: Jouw DEUFOL-HUB coördineert de samenwerking met jouw leveranciers: stel KPI's in, meet tegen referentiewaarden en ontwikkel voortdurende verbetering
 • GROENE LOGISTIEK: Met een DEUFOL HUB consolideert jouw goederenflow, dus vermindert jouw transport. Dat betekent een vermindering van de CO2-uitstoot.

Deufol global supply chain organization

Bel ons: +32 (0)3 488 21 92

Mail ons: belgium@deufol.com

Contactformulier


expediteur


Je goederenflows bezorgen je kopzorgen? Deufol HUB is de oplossing!

Projectlogistiek

Dankzij ons wereldwijd logistiek netwerk kunnen wij voor jouw projecten steeds een op maat gemaakte logistieke oplossing aanbieden. Het Deufol-project team combineert de jarenlange ervaring met onze industriële klanten en hun projecten samen met onze ervaringen in de verpakkingsindustrie. Deze combinatie zorgt voor een open blik op grote projecten. En voor een betrouwbare uitvoering.

Lees meer

Logistiek op maat: Vlot, veilig, betrouwbaar en efficïent.

Het beheren van je goederen is een hele uitdaging. Maar het kan ook een troef zijn: Met een goede supply chain maak je het verschil met je concurrentie! Deufol kan jouw troef zijn! We bekijken je noden en knelpunten, en passen onze logistieke diensten hieraan aan. Maatwerk gepast voor je situatie! Ontdek hier meer.

Lees meer

DEUFOL SUPPLY CHAIN SOLUTIONS.

Als je focus het leveren van kwaliteitsproducten is, waarom besteed je dan zoveel tijd aan het beheren van je supply chain? Deufol levert je de Supply Chain diensten die je nodig hebt. Op maat van jouw noden. We bekijken samen met jouw waar Deufol je de juiste oplossingen voor het verbeteren van je toeleveringsketen kan bieden.

Lees meer

Laden van containers - Containerstuffing

Moet jouw vracht per container getransporteerd worden? Vertrouw ons je goederen toe. Wij zorgen voor een voor een snelle en veilige lading.

Lees meer

Verified Gross Mass bij Container Export

Wil je een zeecontainer verschepen? Dan moet je het VGM (Verified Gross Mass) meegeven. Dit is verplicht én noodzakelijk om je vracht op het schip te krijgen. Deufol is hiervoor gecertificeerd. We kunnen je zeecontainer stuffen én wegen. Je krijgt een attest en kan je vracht zonder zorgen in de haven aanbieden.

Lees meer

Line item check

Deufol heeft gedurende de jaren een uitgebreide en diepgaande kennis opgebouwd van deze specifieke activiteit. Deze additionele service zorgt voor een terugwin situatie voor de klant.

Lees meer

Douaneformaliteiten

Dankzij jarenlange ervaringen en goede contacten kunnen wij de douaneformaliteiten van jou overnemen.

Lees meer

Logistieke dienstverlener

Als onafhankelijk groep stellen wij onze diensten graag ter beschikking voor alle type bedrijven in de logistieke sector: expediteurs, vervoerders, scheepsagenturen, luchtvaartmaatschappijen, brokers, etc

Lees meer

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x