Douaneformaliteiten. Douaneaangiften voor import, export, transit en douane entrepot.

Internationale handel en goederenstromen over de EU-grenzen heen gaan gepaard met douaneformaliteiten. 

Juiste douaneaangiften zijn noodzakelijk voor een onderneming met internationale goederenstromen. 

De regelgeving verandert geregeld, waardoor het moeilijk is om up-to-date te blijven. Personeel moet bijgeschoold worden. 

Fouten bij je douaneaangiften leiden tot boetes en vertragingen. Vertragingen leiden tot ontevreden klanten, meerkosten of vertraagde projecten.


Vermijd problemen met douane. 

Laat Deufol je douaneformaliteiten regelen.


We zijn niet enkel sterk in exportverpakking en stockage, maar kunnen ook de douaneformaliteiten voor jou regelen. Zowel in onze maritieme hub voor zeewaardige verpakking in Antwerpen, als op Brucargo, waar we consolideren en verpakken voor luchtvracht.

Dankzij onze jarenlange ervaring, gepaste douanevergunningen, en de juiste partners kunnen wij de douaneformaliteiten van jou overnemen.

We maken de nodige overeenkomsten met douanekantoren, we zorgen voor de juiste douaneaangiften voor jouw import, export en doorvoer (transit).  We beheren je goederen in een douane entrepot, inclusief alle aan het entrepot gerelateerde douaneaangiften en voorraadfiches.

We ondersteunen je in jouw douanebeheer, zodat je jouw internationale goederenstromen op vlak van douane kan optimaliseren.

We zijn in de meeste van onze sites uitgebreid vergund voor allerlei douaneregelingen zoals:

  • Vergunning Authorized Economic Operator (AEO full).
  • Vergunning douane entrepot voor opslag onder douaneregelingen.
  • Vergunning laad- en losplaats voor een vlotte afhandeling van douanebewegingen.

Kortom: de Deufol ervaring met douaneformaliteiten en de Deufol douanevergunningen kunnen een groot voordeel zijn voor jouw internationale goederenstromen. Of het nu om opslag onder douane entrepot of  aangifte van jouw import-, export- of transitzendingen betreft.


Verbeter jouw douanebeheer! Kom praten over je douaneformaliteiten en wat Deufol voor jou kan betekenen!

Mail ons: belgium@deufol.comDouaneformaliteiten. Douaneaangiften voor import, export, transit en douane entrepot.

Jouw toeleveringsketen bezorgt je kopzorgen? De Deufol HUB is de oplossing! Met een Deufol HUB kan je focussen op jouw kernactiviteit!

Heb je een complexe toeleveringsketen? Wil je jouw leveringsketen verbeteren, van je leveranciers over je vestigingen tot je klanten of projecten? Een DEUFOL HUB is de oplossing. We helpen je jouw toeleveringsketen te beheren. En jij kan je concentreren op je kernactiviteiten.

Lees meer

Projectlogistiek door Deufol

Dankzij ons wereldwijd logistiek netwerk kunnen wij voor jouw projecten steeds een op maat gemaakte logistieke oplossing aanbieden. Het Deufol-projectteam combineert de jarenlange ervaring met onze industriële klanten en hun projecten samen met onze ervaringen in de verpakkingsindustrie. Deze combinatie zorgt voor een open blik op grote projecten én voor een betrouwbare uitvoering.

Lees meer

Vlot, veilig, betrouwbaar en efficiënte logistiek op maat bij Deufol!

Het beheren van je goederen is een hele uitdaging. Maar het kan ook een troef zijn: met een goede supply chain maak je het verschil met je concurrentie! Deufol kan jouw troef zijn! We bekijken je noden en knelpunten en passen onze logistieke diensten hieraan aan. Maatwerk gepast voor je situatie! Ontdek hier meer.

Lees meer

Deufol's logistieke oplossingen

Als je focus het leveren van kwaliteitsproducten is, waarom besteed je dan zoveel tijd aan het beheren van je supply chain? Deufol levert je de Supply Chain diensten die je nodig hebt. Op maat van jouw noden. We bekijken samen met jou waar Deufol je de juiste oplossingen voor het verbeteren van je toeleveringsketen kan bieden.

Lees meer

Containerstuffing door Deufol

Moet jouw vracht per container getransporteerd worden? Vertrouw ons je goederen toe. Wij zorgen voor een snelle en veilige lading.

Lees meer

Verified Gross Mass (VGM) bij container export

Wil je een zeecontainer verschepen? Dan moet je het VGM (Verified Gross Mass) meegeven. Dit is verplicht én noodzakelijk om je vracht op het schip te krijgen. Deufol is hiervoor gecertificeerd. We kunnen je zeecontainer stuffen én wegen. Je krijgt een attest en kan je vracht zonder zorgen in de haven aanbieden.

Lees meer

Deufols line item check

Deufol heeft gedurende de jaren een uitgebreide en diepgaande kennis opgebouwd van deze specifieke activiteit. Deze additionele service zorgt voor een terugwin situatie voor de klant.

Lees meer

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x