Deufol's logistieke oplossingen

Als je focus het afleveren van kwaliteitsproducten is, waarom besteed je dan zoveel tijd, energie en kosten aan het beheren van je Supply Chain?

Het beheer van je toeleveringsketen kan een complexe en uitdagende onderneming zijn. Er kunnen honderden onderdelen binnenkomen van een breed scala aan leveranciers. Het kan zijn dat die onderdelen binnen je bedrijf moeten worden verdeeld, of dat je ze moet uitpakken en opnieuw moet verpakken voordat ze naar een andere locatie worden verzonden. 

In al die bewegingen loopt het snel verkeerd. Een onderdeel wordt in de verkeerde container ingepakt, of naar de verkeerde werkplek gestuurd. Je team aan de ontvangende kant, of je klant, weet misschien niet welke onderdelen in welke containers zitten. Het is mogelijk dat je leverancier niet volgens de kwaliteitsnormen verpakt, waardoor je gedwongen bent om uit te pakken en opnieuw te verpakken.

Plaatsgebrek, tijdsgebrek, onvoldoende personeel, ontbrekende communicatie, of je medewerkers die niet de juiste kennis hebben om taken in de toeleveringsketen juist uit te voeren leidt tot verliezen en inefficiënties, vertragingen, kwaliteitsproblemen en verhoogde kosten.

logistieke oplossingen

Deufol's logistieke oplossingen helpen je om deze problemen op te lossen. Met meer dan 90 vestigingen in 12 landen beschikken wij over de middelen en mogelijkheden om jouw toeleveringsketen te beheren. Als je met Deufol samenwerkt voor Supply Chain diensten, dan krijg je onder andere dit:

  • Professioneel beheer van inkomende en uitgaande goederen, logistiek, opslag, verpakking en shipping.
  • Overzicht over én transparantie in je toeleveringsketen, onder meer door onze digitale oplossingen hiervoor.
  • Snelheid en flexibiliteit om je Supply Chain wendbaar te houden, ook bij pieken en dalen.
  • Belangrijke extra diensten zoals: kwaliteitscontrole en nawerk, verpakking, kitting, consolidatie en distributie...

Dit alles zowel bij jou, bij Deufol of op een andere locatie.


Ben je geïnteresseerd?

Bel ons: +32 (0)3 488 21 92

Mail ons: belgium@deufol.comDeufol's logistieke oplossingen

Jouw toeleveringsketen bezorgt je kopzorgen? De Deufol HUB is de oplossing! Met een Deufol HUB kan je focussen op jouw kernactiviteit!

Heb je een complexe toeleveringsketen? Wil je jouw leveringsketen verbeteren, van je leveranciers over je vestigingen tot je klanten of projecten? Een DEUFOL HUB is de oplossing. We helpen je jouw toeleveringsketen te beheren. En jij kan je concentreren op je kernactiviteiten.

Lees meer

Projectlogistiek door Deufol

Dankzij ons wereldwijd logistiek netwerk kunnen wij voor jouw projecten steeds een op maat gemaakte logistieke oplossing aanbieden. Het Deufol-projectteam combineert de jarenlange ervaring met onze industriële klanten en hun projecten samen met onze ervaringen in de verpakkingsindustrie. Deze combinatie zorgt voor een open blik op grote projecten én voor een betrouwbare uitvoering.

Lees meer

Vlot, veilig, betrouwbaar en efficiënte logistiek op maat bij Deufol!

Het beheren van je goederen is een hele uitdaging. Maar het kan ook een troef zijn: met een goede supply chain maak je het verschil met je concurrentie! Deufol kan jouw troef zijn! We bekijken je noden en knelpunten, en passen onze logistieke diensten hieraan aan. Maatwerk gepast voor je situatie! Ontdek hier meer.

Lees meer

Containerstuffing door Deufol

Moet jouw vracht per container getransporteerd worden? Vertrouw ons je goederen toe. Wij zorgen voor een snelle en veilige lading.

Lees meer

Verified Gross Mass (VGM) bij container export

Wil je een zeecontainer verschepen? Dan moet je het VGM (Verified Gross Mass) meegeven. Dit is verplicht én noodzakelijk om je vracht op het schip te krijgen. Deufol is hiervoor gecertificeerd. We kunnen je zeecontainer stuffen én wegen. Je krijgt een attest en kan je vracht zonder zorgen in de haven aanbieden.

Lees meer

Deufols line item check

Deufol heeft gedurende de jaren een uitgebreide en diepgaande kennis opgebouwd van deze specifieke activiteit. Deze additionele service zorgt voor een terugwin situatie voor de klant.

Lees meer

Douaneformaliteiten. Douaneaangiften voor import, export, transit en douane entrepot.

Internationale handel en goederenstromen over de EU-grenzen heen gaan gepaard met douaneformaliteiten. Fouten bij je douaneaangiften leiden tot boetes en vertragingen. Vermijd kopzorgen en problemen met douane. Laat het aan Deufol over: sterk in exportverpakking en stockage, én in douaneformaliteiten.

Lees meer

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x