Deufols line item check

Wanneer controle over de cargo essentieel is.

Deufol heeft gedurende de jaren een uitgebreide en diepgaande kennis opgebouwd van deze specifieke activiteit. Deze additionele service zorgt voor een terugwin situatie voor de klant.

Wanneer afwijkingen worden ontdekt voor verpakking of verscheping van cargo, kunnen deze afwijkingen worden behandeld met de hulp van verkopers of leveranciers voor verscheping. Dit zorgt ervoor dat er geen tekorten zijn op locatie, geen herstellingen die niet tijdig uitgevoerd kunnen worden of dure luchtvrachten die voorzien moeten worden.

Voordat goederen naar hun bestemming verscheept of getransporteerd worden, worden de items fysiek nagekeken op afwijkingen van kwaliteit en kwantiteit. Itemnummer, verpakking, documenten, visuele aspecten, worden gecontroleerd.

Deze line items check zorgen voor een verhoging van de efficiëntie en onnodige kosten die binnen de supply chain kunnen vermeden worden:

  • Verhoging van leveringstijden en vertragingen voor projecten
  • Goederen die niet geëxporteerd kunnen worden
  • Importkosten die betaald moeten worden op verkeerd verscheepte goederen 

Ons eigen markering en 'Part-of-monitor' garandeert een uniforme identificatie en communicatie naar alle leveranciers:

  • We zijn online verbonden met onze klant door middel van ons ERP systeem
  • We kunnen alle goederen op elke moment identificeren en lokaliseren
  • Je ontvangt een inventaris opgemaakt volgens jouw specificaties


Meer info?

Bel ons: +32 (0)3 488 21 92

Mail ons: belgium@deufol.comDeufols line item check

Jouw toeleveringsketen bezorgt je kopzorgen? De Deufol HUB is de oplossing! Met een Deufol HUB kan je focussen op jouw kernactiviteit!

Heb je een complexe toeleveringsketen? Wil je jouw leveringsketen verbeteren, van je leveranciers over je vestigingen tot je klanten of projecten? Een DEUFOL HUB is de oplossing. We helpen je jouw toeleveringsketen te beheren. En jij kan je concentreren op je kernactiviteiten.

Lees meer

Projectlogistiek door Deufol

Dankzij ons wereldwijd logistiek netwerk kunnen wij voor jouw projecten steeds een op maat gemaakte logistieke oplossing aanbieden. Het Deufol-projectteam combineert de jarenlange ervaring met onze industriële klanten en hun projecten samen met onze ervaringen in de verpakkingsindustrie. Deze combinatie zorgt voor een open blik op grote projecten én voor een betrouwbare uitvoering.

Lees meer

Vlot, veilig, betrouwbaar en efficiënte logistiek op maat bij Deufol!

Het beheren van je goederen is een hele uitdaging. Maar het kan ook een troef zijn: met een goede supply chain maak je het verschil met je concurrentie! Deufol kan jouw troef zijn! We bekijken je noden en knelpunten, en passen onze logistieke diensten hieraan aan. Maatwerk gepast voor je situatie! Ontdek hier meer.

Lees meer

Deufol's logistieke oplossingen

Als je focus het leveren van kwaliteitsproducten is, waarom besteed je dan zoveel tijd aan het beheren van je supply chain? Deufol levert je de Supply Chain diensten die je nodig hebt. Op maat van jouw noden. We bekijken samen met jou waar Deufol je de juiste oplossingen voor het verbeteren van je toeleveringsketen kan bieden.

Lees meer

Containerstuffing door Deufol

Moet jouw vracht per container getransporteerd worden? Vertrouw ons je goederen toe. Wij zorgen voor een snelle en veilige lading.

Lees meer

Verified Gross Mass (VGM) bij container export

Wil je een zeecontainer verschepen? Dan moet je het VGM (Verified Gross Mass) meegeven. Dit is verplicht én noodzakelijk om je vracht op het schip te krijgen. Deufol is hiervoor gecertificeerd. We kunnen je zeecontainer stuffen én wegen. Je krijgt een attest en kan je vracht zonder zorgen in de haven aanbieden.

Lees meer

Douaneformaliteiten. Douaneaangiften voor import, export, transit en douane entrepot.

Internationale handel en goederenstromen over de EU-grenzen heen gaan gepaard met douaneformaliteiten. Fouten bij je douaneaangiften leiden tot boetes en vertragingen. Vermijd kopzorgen en problemen met douane. Laat het aan Deufol over: sterk in exportverpakking en stockage, én in douaneformaliteiten.

Lees meer

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x