DEUFOL SUPPLY CHAIN SOLUTIONS.

Als je focus het afleveren van kwaliteitsproducten is, waarom besteed je dan zoveel tijd, energie en kosten aan het beheren van je Supply Chain?

Het beheer van je toeleveringsketen kan een complexe en uitdagende onderneming zijn. Er kunnen honderden onderdelen binnenkomen van een breed scala aan leveranciers. Het kan zijn dat die onderdelen binnen je bedrijf moeten worden verdeeld, of dat je ze moet uitpakken en opnieuw moet verpakken voordat ze naar een andere locatie worden verzonden. 

In al die beweging loop het snel verkeerd. Een onderdeel wordt in de verkeerde container  ingepakt, of naar de verkeerde werkplek gestuurd. Je team aan de ontvangende kant, of je klant, weet misschien niet welke onderdelen in welke containers zitten. Het is mogelijk dat je leverancier niet volgens de kwaliteitsnormen verpakt, waardoor je gedwongen bent om uit te pakken en opnieuw te verpakken.

Plaatsgebrek, tijdsgebrek, onvoldoende personeel, ontbrekende communicatie, of je medewerkers die niet de juiste kennis hebben om taken in de toeleveringsketen juist uit te voeren leidt tot verliezen en inefficiënties, vertragingen, kwaliteitsproblemen en verhoogde kosten.

logistieke oplossingen

 Deufol's Supply Chain oplossingen helpen je om deze problemen op te lossen. Met 92 vestigingen in 12 landen beschikken wij over de middelen en mogelijkheden om jouw toeleveringsketen te beheren. Als je met Deufol samenwerkt voor Supply Chain diensten, dan krijg je onder andere dit:

  • Professioneel beheer van inkomende en uitgaande goederen, logistiek, opslag, verpakking, shipping.
  • Overzicht over én transparantie in je toeleveringsketen, onder meer door onze digitale oplossingen hiervoor.
  • Snelheid en flexibiliteit om je Supply Chain wendbaar te houden, ook bij pieken en dalen.
  • Belangrijke extra diensten zoals: Kwaliteitscontrole en nawerk, verpakking, kitting, consolidatie en distributie...

Dit alles zowel bij jou, bij Deufol of op een andere locatie.

Bel ons: +32 (0)3 488 21 92

Mail ons: belgium@deufol.com

Contactformulier


DEUFOL SUPPLY CHAIN SOLUTIONS.

Je goederenflows bezorgen je kopzorgen? Deufol HUB is de oplossing!

Heb je meerdere leveranciers, verspreid over verschillende regio's? Heb je plaatsgebrek? Wil je meer controle over en transparantie in je goederenflow? Wil je kosten, verspilling en inefficiëntie verminderen? Wil je je concentreren op je corebusiness? Een Deufol HUB is de oplossing: We consolideren jouw goederen in een DEUFOL HUB waar we ze voor jou beheren. Je kan focussen op jouw kernactiviteit.

Lees meer

Projectlogistiek

Dankzij ons wereldwijd logistiek netwerk kunnen wij voor jouw projecten steeds een op maat gemaakte logistieke oplossing aanbieden. Het Deufol-project team combineert de jarenlange ervaring met onze industriële klanten en hun projecten samen met onze ervaringen in de verpakkingsindustrie. Deze combinatie zorgt voor een open blik op grote projecten. En voor een betrouwbare uitvoering.

Lees meer

Logistiek op maat: Vlot, veilig, betrouwbaar en efficïent.

Het beheren van je goederen is een hele uitdaging. Maar het kan ook een troef zijn: Met een goede supply chain maak je het verschil met je concurrentie! Deufol kan jouw troef zijn! We bekijken je noden en knelpunten, en passen onze logistieke diensten hieraan aan. Maatwerk gepast voor je situatie! Ontdek hier meer.

Lees meer

Laden van containers - Containerstuffing

Moet jouw vracht per container getransporteerd worden? Vertrouw ons je goederen toe. Wij zorgen voor een voor een snelle en veilige lading.

Lees meer

Verified Gross Mass bij Container Export

Wil je een zeecontainer verschepen? Dan moet je het VGM (Verified Gross Mass) meegeven. Dit is verplicht én noodzakelijk om je vracht op het schip te krijgen. Deufol is hiervoor gecertificeerd. We kunnen je zeecontainer stuffen én wegen. Je krijgt een attest en kan je vracht zonder zorgen in de haven aanbieden.

Lees meer

Line item check

Deufol heeft gedurende de jaren een uitgebreide en diepgaande kennis opgebouwd van deze specifieke activiteit. Deze additionele service zorgt voor een terugwin situatie voor de klant.

Lees meer

Douaneformaliteiten

Dankzij jarenlange ervaringen en goede contacten kunnen wij de douaneformaliteiten van jou overnemen.

Lees meer

Logistieke dienstverlener

Als onafhankelijk groep stellen wij onze diensten graag ter beschikking voor alle type bedrijven in de logistieke sector: expediteurs, vervoerders, scheepsagenturen, luchtvaartmaatschappijen, brokers, etc

Lees meer

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x