DEUFOL SUPPLY CHAIN SOLUTIONS.

DEUFOL SUPPLY CHAIN SOLUTIONS.

Als je focus het afleveren van kwaliteitsproducten is, waarom besteed je dan zoveel tijd, energie en kosten aan het beheren van je Supply Chain?

Het beheer van je toeleveringsketen kan een complexe en uitdagende onderneming zijn. Er kunnen honderden onderdelen binnenkomen van een breed scala aan leveranciers. Het kan zijn dat die onderdelen binnen je bedrijf moeten worden verdeeld, of dat je ze moet uitpakken en opnieuw moet verpakken voordat ze naar een andere locatie worden verzonden. 

In al die beweging loop het snel verkeerd. Een onderdeel wordt in de verkeerde container  ingepakt, of naar de verkeerde werkplek gestuurd. Je team aan de ontvangende kant, of je klant, weet misschien niet welke onderdelen in welke containers zitten. Het is mogelijk dat je leverancier niet volgens de kwaliteitsnormen verpakt, waardoor je gedwongen bent om uit te pakken en opnieuw te verpakken.

Plaatsgebrek, tijdsgebrek, onvoldoende personeel, ontbrekende communicatie, of je medewerkers die niet de juiste kennis hebben om taken in de toeleveringsketen juist uit te voeren leidt tot verliezen en inefficiënties, vertragingen, kwaliteitsproblemen en verhoogde kosten.

logistieke oplossingen

 Deufol's Supply Chain oplossingen helpen je om deze problemen op te lossen. Met 92 vestigingen in 12 landen beschikken wij over de middelen en mogelijkheden om jouw toeleveringsketen te beheren. Als je met Deufol samenwerkt voor Supply Chain diensten, dan krijg je onder andere dit:

  • Professioneel beheer van inkomende en uitgaande goederen, logistiek, opslag, verpakking, shipping.
  • Overzicht over én transparantie in je toeleveringsketen, onder meer door onze digitale oplossingen hiervoor.
  • Snelheid en flexibiliteit om je Supply Chain wendbaar te houden, ook bij pieken en dalen.
  • Belangrijke extra diensten zoals: Kwaliteitscontrole en nawerk, verpakking, kitting, consolidatie en distributie...

Dit alles zowel bij jou, bij Deufol of op een andere locatie.

Interesse?

of stuur een mailtje naar belgium@deufol.com

Contact

belgium@deufol.com


Privacy
Algemene voorwaarden
Sitemap

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x