Containerstuffing door Deufol.

Moet jouw vracht per container getransporteerd worden? Vertrouw ons je goederen toe voor een snelle en veilige lading.

  • Alle vrachten worden steeds vakkundig vastgemaakt in de container.
  • Met onze hoge flexibiliteit en professionele cargo-beveiligingsteams, bieden wij laden en beveiligen op elke locatie en elk moment van de week. Hierdoor bieden wij jou de zekerheid aan dat je goederen tijdig verscheept kunnen worden.
  • Voorverpakt of niet, het kan bij ons.
  • Jouw cargo zal professioneel behandeld, gestockeerd, geladen en beveiligd worden in of op een container, onafhankelijk van welke type container en volgens alle huidige richtlijnen en laatste evolutie in cargo-beveiliging.
  • Indien nodig, consolideren en stockeren wij goederen in één of meerdere van onze magazijnen om optimale bescherming te garanderen. Hierdoor kan je je al jouw goederen gelijktijdig verschepen.
  • Elke te verschepen zeecontainer moet beschikken over een "geverifieerd brutocontainergewicht" (VGM of Verified Gross Mass). In onze site Deufol Lier  wegen we de zeecontainer en reiken we dit attest uit.
  • Wij leveren SOC en 2de hands containers.

Bel ons: +32 (0)3 488 21 92

Mail ons: belgium@deufol.com

ContactformulierContainerstuffing door Deufol.

Jouw toeleveringsketen bezorgt je kopzorgen? De Deufol HUB is de oplossing! Met een Deufol HUB van je focussen op jouw kernactiviteit!

Heb je meerdere leveranciers, verspreid over verschillende regio's? Heb je plaatsgebrek? Wil je meer controle over en transparantie in je goederenflow? Wil je kosten, verspilling en inefficiëntie verminderen? Wil je je concentreren op je corebusiness? Een Deufol HUB is de oplossing: We consolideren jouw goederen in een DEUFOL HUB waar we ze voor jou beheren. Je kan focussen op jouw kernactiviteit.

Lees meer

Projectlogistiek door Deufol

Dankzij ons wereldwijd logistiek netwerk kunnen wij voor jouw projecten steeds een op maat gemaakte logistieke oplossing aanbieden. Het Deufol-project team combineert de jarenlange ervaring met onze industriële klanten en hun projecten samen met onze ervaringen in de verpakkingsindustrie. Deze combinatie zorgt voor een open blik op grote projecten. En voor een betrouwbare uitvoering.

Lees meer

Vlot, veilig, betrouwbaar en efficiënte logistiek op maat bij Deufol!

Het beheren van je goederen is een hele uitdaging. Maar het kan ook een troef zijn: Met een goede supply chain maak je het verschil met je concurrentie! Deufol kan jouw troef zijn! We bekijken je noden en knelpunten, en passen onze logistieke diensten hieraan aan. Maatwerk gepast voor je situatie! Ontdek hier meer.

Lees meer

Deufols logistieke oplossingen.

Als je focus het leveren van kwaliteitsproducten is, waarom besteed je dan zoveel tijd aan het beheren van je supply chain? Deufol levert je de Supply Chain diensten die je nodig hebt. Op maat van jouw noden. We bekijken samen met jouw waar Deufol je de juiste oplossingen voor het verbeteren van je toeleveringsketen kan bieden.

Lees meer

Verified Gross Mass (VGM) bij container export.

Wil je een zeecontainer verschepen? Dan moet je het VGM (Verified Gross Mass) meegeven. Dit is verplicht én noodzakelijk om je vracht op het schip te krijgen. Deufol is hiervoor gecertificeerd. We kunnen je zeecontainer stuffen én wegen. Je krijgt een attest en kan je vracht zonder zorgen in de haven aanbieden.

Lees meer

Deufols line item check.

Deufol heeft gedurende de jaren een uitgebreide en diepgaande kennis opgebouwd van deze specifieke activiteit. Deze additionele service zorgt voor een terugwin situatie voor de klant.

Lees meer

Douaneformaliteiten. Douaneaangiften voor import, export, transit en douane entrepot.

Internationale handel en goederenstromen over de EU-grenzen heen gaan gepaard met douaneformaliteiten. Fouten bij je douaneaangiften leiden tot boetes en vertragingen. Vermijd kopzorgen en problemen met douane. Laat het aan Deufol over: Sterk in exportverpakking en stockage, én in douaneformaliteiten.

Lees meer

Deufol. Jouw logistiek dienstverlener.

Als onafhankelijk groep stellen wij onze diensten graag ter beschikking voor alle type bedrijven in de logistieke sector: expediteurs, vervoerders, scheepsagenturen, luchtvaartmaatschappijen, brokers, etc

Lees meer

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x