Logistiek

Logistiek & Supply Chain diensten. Op maat van uw behoeften.


Dag na dag kwaliteitsproducten afleveren. Dat is uw focus.Waarom besteedt u dan zoveel tijd aan het beheer van uw supply chain? De supply chain oplossingen van Deufol bieden u de efficiëntie en mogelijkheden die u nodig hebt om uw projecten uit te voeren en uw klanten met vertrouwen te bedienen. Magazijnbeheer, contractlogistiek voor uw productie of projecten, logistiek en verpakking van reserveonderdelen , oplossingen voor import en fit-to-market: wij leveren het op maat van uw behoeften! Met 92 vestigingen in 12 landen beschikken we over de middelen en mogelijkheden om uw supply chain waar ook ter wereld te beheren.

Lees meer
Deufol. Packaging. Next Level.

DEUFOL SUPPLY CHAIN SOLUTIONS.

Als je focus het leveren van kwaliteitsproducten is, waarom besteed je dan zoveel tijd aan het beheren van je supply chain? Deufol levert je de Supply Chain diensten die je nodig hebt. Op maat van jouw noden. We bekijken samen met jou waar Deufol je de juiste oplossingen voor het verbeteren van je toeleveringsketen kan bieden.

Lees meer
Deufol. Packaging. Next Level.

Projectlogistiek

Dankzij ons wereldwijd logistiek netwerk kunnen wij voor uw projecten steeds een op maat gemaakte logistieke oplossing aanbieden. Het Deufol-project team combineert de jarenlange ervaring met onze industriële klanten en hun projecten samen met onze ervaringen in de verpakkingsindustrie. Deze combinatie zorgt voor een open blik op grote projecten. En voor een betrouwbare uitvoering.

Lees meer
Deufol. Packaging. Next Level.

Logistiek op maat: Vlot, veilig, betrouwbaar en efficïent.

Het beheren van je goederen is een hele uitdaging. Maar het kan ook een troef zijn: Met een goede supply chain maak je het verschil met je concurrentie! Deufol kan jouw troef zijn! We bekijken je noden en knelpunten, en passen onze logistieke diensten hieraan aan. Maatwerk. Gepast voor uw situatie! Ontdek hier meer.

Lees meer
Deufol. Packaging. Next Level.

Je goederenflows bezorgen je kopzorgen? Deufol HUB is de oplossing!

Hebt u meerdere leveranciers, verspreid over verschillende regio's? Hebt U plaatsgebrek? Wilt u meer controle over en transparantie in uw goederenflow? Wilt u kosten, verspilling en inefficiëntie verminderen? Wilt u zich concentreren op uw corebusiness? Een Deufol HUB is de oplossing: We consolideren uw goederen in een DEUFOL HUB waar we ze voor u beheren. U kunt focussen op uw kernactiviteit.

Lees meer
Deufol. Packaging. Next Level.

Laden van containers - Containerstuffing

Moet uw vracht per container getransporteerd worden? Vertrouw ons uw goederen toe. Wij zorgen voor een voor een snelle en veilige lading.

Lees meer
Deufol. Packaging. Next Level.

Verified Gross Mass bij Container Export

Wil je een zeecontainer verschepen? Dan moet je het VGM (Verified Gross Mass) meegeven. Dit is verplicht én noodzakelijk om je vracht op het schip te krijgen. Deufol is hiervoor gecertificeerd. We kunnen je zeecontainer stuffen én wegen. Je krijgt een attest en kan je vracht zonder zorgen in de haven aanbieden.

Lees meer
Deufol. Packaging. Next Level.

Line item check

Deufol heeft gedurende de jaren een uitgebreide en diepgaande kennis opgebouwd van deze specifieke activiteit. Deze additionele service zorgt voor een terugwin situatie voor de klant.

Lees meer
Deufol. Packaging. Next Level.

Douaneformaliteiten

Dankzij jarenlange ervaringen en goede contacten kunnen wij de douaneformaliteiten van u overnemen.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x