Verpakker van industriële goederen

Wat maakt de job van industriële verpakker zo leuk?

Wij zoeken verpakkers - plantrekkers - die machines verpakken in prefab ontworpen houten kisten. Dit kan op locatie zijn bij een klant, maar ook in onze eigen gebouwen te Lier, de haven van Antwerpen of Brucargo. Wat jij verpakt gaat de hele wereld rond. De ene dag verpak je een  generator van 200 ton en een andere keer een waardevol kunstvoorwerp. Saai wordt het dus niet – Samen met je team kan je elke uitdaging aan.

Wat kan jij ons bieden?

Je werkt graag met hout en je bent best handig.  Je hebt technische vaardigheden  en je kan een plan lezen.

Je weet van aanpakken, werkt graag samen in een team, communiceert gemakkelijk, bent leergierig en inventief.

Je hebt een basiskennis van het Nederlands.

Ervaring?

Niet nodig! Om te zorgen dat je het vak goed onder de knie krijgt zorgen wij voor een interne opleiding door onze ervaren verpakkers. Je leert verschillende verpakkingstechnieken. Zo leren we je krimpfolie aanbrengen en het inkisten van machines, enz… . Stap voor stap groei je door.

Deufol ?

Deufol is een groep van kleinere bedrijven die de steun genieten van een grote organisatie op het gebied van industrieel verpakken. Wij ontwerpen en vervaardigen  op maat gemaakte verpakkingen, verpakken industriële goederen en zorgen dat deze onbeschadigd op de plaats van bestemming aankomen.

Wereldwijd, verspreid over 90 locaties, zijn er meer dan 2000 Deufol-medewerkers.

Waarom kiezen voor Deufol?

Je komt terecht in een tof team, waar hard gewerkt wordt, maar waar er ook tijd is om plezier te maken. Naast een correct salaris bieden we jou een contract aan van onbepaalde duur (eventueel na een periode als uitzendkracht). 

We hebben nog plaats voor enkele extra mensen. Iets voor jou?

Interesse ?

Ben jij de kandidaat die wij zoeken? Stuur je CV en motivatie naar eric.vandenboom@deufol.com.

Voor aanvullende informatie over de functie kun je contact opnemen met Eric Van den Boom, Operations Manager, bereikbaar op  +32 (0)3 491 05 69

Meer info over Deufol? Neem een kijkje op onze website.

Verpakker van industriële goederen

Monteur - Samensteller - Lasser

Deufol is een expert op het gebied van verpakking & supply chain. We ontwerpen en produceren de geschikte verpakkingen voor onze klanten hun goederen. En waar nodig verpakken en beheren we de goederen ook. Deufol Technics specialiseert in stalen structuren. Voor transportframes, werkplaatsen...

Lees meer

Onderhoudstechnicus

De firma Deufol, gespecialiseerd in logistiek, is op zoek naar een technisch assistent voor haar vestiging in Waremme. Om het team compleet te maken, zijn we op zoek naar een "Technisch Assistent - onderhoudsmonteur".

22 november 2021

Lees meer

Ploegbaas industriële verpakkingen

DEUFOL Antwerpen werft aan! Ploegbaas industriële verpakkingen. Een job die nooit verveelt! Je volgt dossiers van A tot Z op. In overleg met de operationele -, commerciële dienst en de vereisten van de klant. Je komt terecht in een stabiel bedrijf met een KMO-cultuur, welk behoort tot een internationale groep, met een goede werksfeer en de wil om te groeien.

27 september 2021

Lees meer

Verpakker - kistenmaker

Deufol zorgt voor de juiste verpakking: Een pakket zo groot als een huis? Geen probleem voor ons! Met mensen op meer dan 90 locaties in 12 landen werken we elke dag aan onze missie “REMOVING LIMITS”. In onze kernactiviteit, het verpakken van industriële goederen, combineren wij onderscheidende technische knowhow met moderne, speciaal ontwikkelde IT en bieden wij onze klanten oplossingen op maat.

Lees meer

Projectleider - Tekenaar

Solliciteer bij Deufol voor Projectleider - Tekenaar. Een uitdagende functie met veel afwisseling, een breed takenpakket en verantwoordelijkheden in een groeiend bedrijf met KMO cultuur, behorend tot een internationale groep.

11 oktober 2021

Lees meer

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x