Verpakker - kistenmaker

Een pakket zo groot als een huis? Geen probleem voor ons! Met mensen op meer dan 90 locaties in 12 landen werken we elke dag aan onze missie “REMOVING LIMITS”. In onze kernactiviteit, het verpakken van industriële goederen, combineren wij onderscheidende technische knowhow met moderne, speciaal ontwikkelde IT en bieden wij onze klanten oplossingen op maat. Wij zijn voor onze klanten ook een competente partner in aanverwante diensten in de hele toeleveringsketen. Door onze expertise, transparante processen en ontwikkeling van innovatieve oplossingen stellen wij de hoogste normen binnen de verpakkingsindustrie, waardoor wij een wereldwijde pionier zijn. Voor onze groei te verzekeren zijn wij op zoek naar enthousiaste medewerkers.

Voor onze vestigingen in Antwerpen (Haven) en Lier zijn wij per direct op zoek naar verpakkers voor industriële goederen (M/V)

Jouw taken:
 • Bescherming en beveiliging van hoogwaardige machines en apparatuur in houten verpakkingen op maat voor export per zee- of luchtvracht zowel intern als op locatie.
 • Verpakking van de goederen met behulp van ter beschikking gestelde houten onderdelen, vastzetmiddelen en folies, alsmede droogmiddelen, spangordels, enz., zowel intern als op verplaatsing.
 • Uitvoeren van kwaliteitscontroles, markeren van de verpakkingen en laden van de goederen in containers en/of vrachtwagens.
 • Controleren van de paklijsten, documenteren van de activiteit en toezien op de naleving van de veiligheidsvoorschriften.
 • Documenteren van werkzaamheden met behulp van fotoscan camera en scanner.
 • Beheer van verpakkingsmateriaal en uitvoering van inventarissen.
Profiel:
 • Technisch inzicht en handvaardigheid, alsook fysieke weerbaarheid
 • Idealiter een opleiding in een houtbewerkingsberoep of ervaring met het verpakken van industriële goederen
 • Verantwoordelijkheidsgevoel en betrouwbaarheid
 • Voorzichtigheid, flexibiliteit en het vermogen om in teamverband te werken
 • Vorkheftruckvergunning en/of rolbrugvergunning is wenselijk
 • In het bezit zijn van een VCA certificaat is een pro
 • Talen: goede kennis van het Nederlands (spreken/lezen/schrijven), Frans en Engels is een plus.
 • Ervaring en/of rijbewijs BE of C zijn tevens een plus


Waarmee kunnen we je inspireren:
 • Een gevarieerd en verantwoordelijk werkterrein in een succesvol familiebedrijf met een internationale oriëntatie.
 • Een collegiale en resultaatgerichte werksfeer die wordt gekenmerkt door wederzijds respect en een hoge mate van klantgerichtheid en hands-on mentaliteit.
 • Mogelijkheden tot persoonlijke ontwikkeling in het kader van onze DEUFOL Academie.


Solliciteren kan bij:

Carl Vannuffelen

+32 499 76 07 25

carl.vannuffelen@deufol.com

Verpakker - kistenmaker

Monteur - Samensteller - Lasser

Deufol is een expert op het gebied van verpakking & supply chain. We ontwerpen en produceren de geschikte verpakkingen voor onze klanten hun goederen. En waar nodig verpakken en beheren we de goederen ook. Deufol Technics specialiseert in stalen structuren. Voor transportframes, werkplaatsen...

Lees meer

Verpakker van industriële goederen

Hou je van afwisseling in je werk? Werk je graag met hout? Heb je eerder met een (boor)machine en een hamer gewerkt? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Lees meer

Onderhoudstechnicus

De firma Deufol, gespecialiseerd in logistiek, is op zoek naar een technisch assistent voor haar vestiging in Waremme. Om het team compleet te maken, zijn we op zoek naar een "Technisch Assistent - onderhoudsmonteur".

22 november 2021

Lees meer

Ploegbaas industriële verpakkingen

DEUFOL Antwerpen werft aan! Ploegbaas industriële verpakkingen. Een job die nooit verveelt! Je volgt dossiers van A tot Z op. In overleg met de operationele -, commerciële dienst en de vereisten van de klant. Je komt terecht in een stabiel bedrijf met een KMO-cultuur, welk behoort tot een internationale groep, met een goede werksfeer en de wil om te groeien.

27 september 2021

Lees meer

Projectleider - Tekenaar

Solliciteer bij Deufol voor Projectleider - Tekenaar. Een uitdagende functie met veel afwisseling, een breed takenpakket en verantwoordelijkheden in een groeiend bedrijf met KMO cultuur, behorend tot een internationale groep.

11 oktober 2021

Lees meer

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x