Jobs bij Deufol.

Deufol is een industrieel verpakkings- en Supply Chain expert. We verpakken en beheren de producten van onze klanten 100% op maat van hun noden. Perfect, veilig en betrouwbaar. Met 2300 medewerkers in meer dan  operaties in 12 landen zijn we er waar de klant ons nodig heeft. We zijn toonaangevend in onze sector & willen dat blijven. Innoveren & verbeteren zit in ons DNA. Om onze groei verder te ondersteunen zoeken wij nieuwe collega's! Wil jij deel worden van de Deufol familie? Kijk dan hieronder!

Onderhoudstechnicus.

De firma Deufol, gespecialiseerd in logistiek, is op zoek naar een technisch assistent voor haar vestiging in Waremme. Om het team compleet te maken, zijn we op zoek naar een "Technisch Assistent - onderhoudsmonteur".

Lees meer

Jobstudent Marketing (deeltijds - studentenwerk)

Deufol is een internationaal opererende dienstverlener op het gebied van industriële verpakking en logistiek. Onze focus ligt op het voortdurend verbeteren van onze dienstverlening voor onze klanten. Voor het verbeteren van onze merkbekendheid en het ontwikkelen van onze digitale marketing, in België, zijn we op zoek naar een Jobstudent Marketing (deeltijds - studentenwerk)

Lees meer

Dossierbeheerder (Projecten) - Deufol Lier.

Deufol zorgt voor de juiste verpakking: Stevig en degelijk, zodat uw goederen veilig en efficiënt op hun bestemming aankomen. Onze op maat gemaakte verpakkingen staan hiervoor garant. Wij verpakken alles voor u: van een minuscuul apparaat tot een complete industriële installatie, van stijlvol tot zeetransportwaardig. Geen uitdaging is te groot voor ons. Uw project is bij ons in veilige handen.

Lees meer

Verpakker - kistenmaker

Deufol zorgt voor de juiste verpakking: Een pakket zo groot als een huis? Geen probleem voor ons! Met mensen op 90 locaties in 11 landen werken we elke dag aan onze missie “REMOVING LIMITS”. In onze kernactiviteit, het verpakken van industriële goederen, combineren wij onderscheidende technische knowhow met moderne, speciaal ontwikkelde IT en bieden wij onze klanten oplossingen op maat.

Lees meer
Jobs  bij Deufol.

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x