Jobs bij Deufol.

Deufol is een industrieel verpakkings- en Supply Chain expert. We verpakken en beheren de producten van onze klanten 100% op maat van hun noden. Perfect, veilig en betrouwbaar. Met meer dan 2500 medewerkers in 12 landen zijn we er waar de klant ons nodig heeft. We zijn toonaangevend in onze sector en willen dat blijven. Innoveren & verbeteren zit in ons DNA. Om onze groei verder te ondersteunen zoeken wij nieuwe collega's! Wil jij deel worden van de Deufol familie? Kijk dan hieronder!

Projectopvolger - Deufol Lier

Binnen DEUFOL zijn we op zoek naar iemand voor het volledig opvolgen van onze projecten en dossiers: van A tot Z. Dit in overleg met de operationele & commerciële dienst, en met de klant.

Lees meer

Administratief bediende verzending en ontvangst

DEUFOL verpakt alles: van een minuscuul apparaat tot een complete industriële installatie. Van lucht- tot zeewaardige transportverpakking. Geen uitdaging is te groot voor ons. Elk project is bij ons in veilige handen. Naast verpakken, is DEUFOL ook specialist in magazijnbeheer en stockage, contractlogistiek voor jouw productie of projecten.

Lees meer

Monteur - Samensteller - Lasser

Deufol is een expert op het gebied van verpakking & supply chain. We ontwerpen en produceren de geschikte verpakkingen voor onze klanten hun goederen. En waar nodig verpakken en beheren we de goederen ook. Deufol Technics specialiseert in stalen structuren. Voor transportframes, werkplaatsen...

Lees meer

Verpakker van industriële goederen

Hou je van afwisseling in je werk? Werk je graag met hout? Heb je eerder met een (boor)machine en een hamer gewerkt? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Lees meer

Onderhoudstechnicus

De firma Deufol, gespecialiseerd in logistiek, is op zoek naar een technisch assistent voor haar vestiging in Waremme. Om het team compleet te maken, zijn we op zoek naar een "Technisch Assistent - onderhoudsmonteur".

Lees meer

Ploegbaas industriële verpakkingen

DEUFOL Antwerpen werft aan! Ploegbaas industriële verpakkingen. Een job die nooit verveelt! Je volgt dossiers van A tot Z op. In overleg met de operationele -, commerciële dienst en de vereisten van de klant. Je komt terecht in een stabiel bedrijf met een KMO-cultuur, welk behoort tot een internationale groep, met een goede werksfeer en de wil om te groeien.

Lees meer

Verpakker - kistenmaker

Deufol zorgt voor de juiste verpakking: Een pakket zo groot als een huis? Geen probleem voor ons! Met mensen op meer dan 90 locaties in 12 landen werken we elke dag aan onze missie “REMOVING LIMITS”. In onze kernactiviteit, het verpakken van industriële goederen, combineren wij onderscheidende technische knowhow met moderne, speciaal ontwikkelde IT en bieden wij onze klanten oplossingen op maat.

Lees meer
Jobs  bij Deufol.

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x