Jobs bij Deufol

Deufol is een industrieel verpakkings- en Supply Chain expert. We verpakken en beheren de producten van onze klanten 100% op maat van hun noden. Perfect, veilig en betrouwbaar. Met 2300 medewerkers in meer dan  operaties in 12 landen zijn we er waar de klant ons nodig heeft. We zijn toonaangevend in onze sector & willen dat blijven. Innoveren & verbeteren zit in ons DNA. Om onze groei verder te ondersteunen zoeken wij nieuwe collega's! Wil jij deel worden van de Deufol familie? Kijk dan hieronder!

Lees meer
Deufol. Removing Limits

Boekhouder

Om het team van Deufol België in Tienen te versterken zijn wij op zoek naar een Boekhouder. Een uitdagende functie met veel afwisseling, een breed takenpakket en verantwoordelijkheden in een bedrijf met KMO cultuur, behorend tot een internationale groep.

Lees meer
Deufol. Removing Limits

Verpakker - Kistenmaker

Deufol zorgt voor de juiste verpakking: Stevig en degelijk, zodat de goederen veilig en onbeschadigd op hun bestemming aankomen. Wij verpakken alles: van een minuscuul apparaat tot een complete industriële installatie. Voor zowel zee-, lucht- als baantransport.

Jobs  bij Deufol

Contact

belgium@deufol.com


Privacy
Algemene voorwaarden
Sitemap

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x