Jobs bij Deufol

Deufol is een industrieel verpakkings- en Supply Chain expert. We verpakken en beheren de producten van onze klanten 100% op maat van hun noden. Perfect, veilig en betrouwbaar. Met 2300 medewerkers in 90 operaties in 11 landen zijn we er waar de klant ons nodig heeft. We zijn toonaangevend in onze sector & willen dat blijven. Innoveren & verbeteren zit in ons DNA.
Om onze groei verder te ondersteunen zoeken wij nieuwe collega's! Wil jij deel worden van de Deufol familie? Kijk dan hieronder!

Lees meer
Deufol. Packaging. Next Level.

Dossierbeheerder (Projecten) - Deufol Lier & Deufol Brussels

Je zoekt een job? Er is een vacature bij Deufol Lier: Dossierbeheerder (Projecten). Deufol is een verpakkings- en logistiek specialist. We verpakken en beheren de goederen van onze klanten. 100% volgens hun wensen, veilig en betrouwbaar. Met 2300 medewerkers in 90 vestigingen zijn we waar de klant ons nodig heeft. Wij zijn toonaangevend in onze sector & willen dat blijven. Innoveren & verbeteren zit in ons DNA.

Lees meer
Deufol. Packaging. Next Level.

Projectleider - Tekenaar

DEUFOL TECHNICS beschikt over een goed uitgerust atelier met moderne machines. Ons team van ervaren lassers / monteurs / elektrotechniekers zorgt voor de samenbouw van verschillende soorten industriële constructies, zoals trappen, bordessen, leuningen...

Lees meer
Deufol. Packaging. Next Level.

Verpakker - Kistenmaker

Deufol zorgt voor de juiste verpakking: Stevig en degelijk, zodat de goederen veilig en onbeschadigd op hun bestemming aankomen. Wij verpakken alles: van een minuscuul apparaat tot een complete industriële installatie. Voor zowel zee-, lucht- als baantransport.

Lees meer
Deufol. Packaging. Next Level.

Lasser - Samensteller

Deufol is een expert op het gebied van verpakking & supply chain. We ontwerpen & produceren de geschikte verpakkingen voor onze klanten hun goederen. En waar nodig verpakken en beheren we de goederen ook. Deufol Technics specialiseert in stalen structuren. Voor transportframes, werkplaatsen...

Lees meer
Deufol. Packaging. Next Level.

Werfleider - Coördinator

Deufol is een internationaal opererende dienstverlener op het gebied van verpakking, logistiek en daaraan gerelateerde services. Onze focus ligt op het voortdurend verbeteren van onze dienstverlening voor onze klanten.

Lees meer
Deufol. Packaging. Next Level.

Operational Excellence Coördinator

Voor het verder ontwikkelen van onze klantgerichtheid, flexibiliteit en ons voortdurend streven naar het succesvol uitwerken van oplossingen en verbeteringen, zijn wij op zoek naar een: OPERATIONAL EXCELLENCE COORDINATOR

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x