Je toeleveringsketen is complex? Een DEUFOL BINNENLAND HUB is de oplossing.

Je toeleveringsketen is complex?

Wijzigende planningen van je klanten. Uitgestelde projecten. Afwijkende leveringen van je leveranciers. Vertragingen bij transporten. 

Dat leidt tot verstoringen in jouw logistiek, problemen met magazijncapaciteit en personeelsplanning. En de bijbehorende kosten.

Je toeleveringsketen is complex? Een DEUFOL INLAND HUB is de oplossing.

Verbeter je leveringsketen met een DEUFOL INLAND HUB.

  • Geeft je logistiek je kopzorgen?
  • Word je geconfronteerd met pieken en dalen in je opslagvolumes? De ene dag gebrek aan opslagruimte? De volgende dag een overschot aan (dure) ruimte?
  • Wil je kosten, verspilling en inefficiëntie in je logistiek verminderen?
Een DEUFOL BINNENLAND HUB is de oplossing.

Optimaliseer je bevoorradingsketen. Een DEUFOL BINNENLAND HUB kan je flexibele magazijn- en verpakkingsoplossing zijn.

De DEUFOL BINNENLAND HUBS zijn goed gelegen en goed uitgerust. Ze kunnen jouw flexibele logistieke oplossing zijn. Zowel voor de aanvoerzijde - goederen ontvangen van je leveranciers - als de verzendzijde - goederen verpakken en verzenden naar je klanten - van je supply chain.

Een DEUFOL INLAND HUB kan je flexibele magazijn- en verpakkingsoplossing zijn.

Gebruik een DEUFOL BINNENLAND HUB als verlengstuk voor je magazijn- en verpakkingsactiviteiten.

We consolideren en beheren je goederen in een Deufol HUB. We ontvangen, behandelen, stockeren, verpakken en verzenden je goederen op een professionele en betrouwbare manier. We communiceren met alle betrokken partijen in je logistieke keten. We rapporteren volgens je wensen. 

Gebruik een DEUFOL INLAND HUB als verlengstuk voor je magazijn- en verpakkingsactiviteiten.

Je profiteert van onze uitgebreide, professionele verpakkings-, transport- en logistieke dienstenafgestemd op je behoeften. De DEUFOL HUB is de centrale interface in je toeleveringsketen. Je krijgt een duidelijk overzicht op de locatie, status en leveringstermijnen van je goederen.


Ontdek de DEUFOL BINNENLAND HUBS

DEUFOL LIER

DEUFOL GRAZ-WERNDORF

DEUFOL DORTMUND

DEUFOL ST. PÖLTEN

DEUFOL NÜRNBERG

DEUFOL MÜLHEIM


Voor meer informatie over de andere HUBs, klik op onderstaande buttons.


DEUFOL INLAND HUB  - de voordelen:

PROFESSIONEEL MAGAZIJNBEHEER: goed gelegen. Goed uitgerust. Met professioneel opgeleid personeel. Om je goederen professioneel te beheren, en op te treden als de schakel naar je klanten en leveranciers. Jij kan je concentreren op je kernactiviteiten.
KOSTENBESPARING: het gebruik van een DEUFOL HUB helpt je om je transportkosten, kosten voor gebouwen en uitrusting en loonkosten te drukken. Het vermindert je voorraad van verpakkingsmateriaal.

DUURZAAMHEID: met een DEUFOL HUB consolideer je goederenstromen, zodat je het transport vermindert. Onze DEUFOL HUB's elimineren overbodige logistieke processen, waardoor tijdens het hele proces minder middelen en energie worden verbruikt. Wat de CO2-uitstoot vermindert.
FLEXIBILITEIT & EFFICIËNTIEje DEUFOL HUB is je flexibele opslagruimte, met flexibel inzetbare DEUFOL medewerkers wanneer het nodig is.

DOUANEFORMALITEITEN & ANDERE DIENSTEN: je kan vertrouwen op onze DEUFOL SEAPORT HUBS voor douaneafhandeling, inspecties voor export, container stuffing, enzovoort. Jij kan je concentreren op je kernactiviteiten.

TRANSPARANTIE: je bent steeds op de hoogte van de status en locatie van je goederen en onderdelen.

KWALITEITSBEHEER: met je DEUFOL HUB kan je kwaliteitsproblemen in een vroeg stadium en vóór de verzending vaststellen. Je bent in staat om het probleem tijdig op te lossen.

LEVERANCIERSBEHEER & KENNISGEVINGEN: je DEUFOL HUB kan je leveranciers opvolgen en coördineren. KPI's bepalen, meten tegen richtwaarden en continue verbetering realiseren. En je verwittigen wanneer het nodig is.


Meer weten?

Bel ons: +32 (0)3 488 21 92

Mail ons: belgium@deufol.com

Je toeleveringsketen is complex? Een DEUFOL BINNENLAND HUB is de oplossing.

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x