Verpakken van kunst, antiek, meubelen, oldtimers, sportwagens …

Wat hebben de Avions Voisin C28 Aérosport (één van de mooiste auto's ter wereld), de Ferrari Formule 1 (indertijd één van de snelste auto's ter wereld), en de Agoria Bluepoint (de snelste door zonne-energie aangedreven wagen ter wereld) met elkaar gemeen? Ze zijn uniek. Ze zijn waardevol. Ze werden verpakt door Deufol.

Verpakken van oldtimer voor exportExportkist voor racewagen zeewaardig ISPM 15 ISPM15 houten vloer en kist voor zeevracht Agoria Bluepoint Solar Car

Als verpakkingsbedrijf verpakken we industriële goederen uit alle sectoren. We verpakken reserveonderdelen, bouwelementen, hoogtechnologische machines, gevaarlijke producten en zoveel meer. Maar dat is niet alles...

Deufol verpakt ook unieke stukken. 

We verpakken onder andere:

  • Oldtimers, zowel wagens als motorfietsen

  • Sportwagens

  • Testwagens en prototypes

  • Antiek en vintage meubelen

  • Kunst: beeldhouwwerken, schilderijen,...

  • Demonstratietoestellen

  • Schaalmodellen

Houten kist voor schilderij voor export per luchtvrachtVerpakken van beeldhouwwerk voor export houten ISPM15 vloer zeevrachtverpakken kunst voor internationale verhuis

Verpakking sportwagen voor exportHouten verpakking vintage motorfiets voor luchttransportExportverpakking  ISPM 15 voor vintage racewagen

Onze klanten zijn kunstenaars, verzamelaars, kunsthandelaren, internationale verhuisfirma's, universiteiten, architecten, ontwerpfirma's en musea.

We ontwerpen de verpakking op maat van het unieke stuk en de transportweg. Onze verpakking beschermt je waardevol goed tegen al wat nodig is: vochtigheid, schokken, krassen, stof, licht,… We verpakken je product voor zeevracht, luchtvracht, spoortransport  of wegvervoer.  En we organiseren ook graag het transport voor jou.

We leveren je de verpakking. En we verpakken je kostbaar product ook. Bij Deufol, of bij jou op het bedrijf. Met professionele verpakkers,  de juiste verpakkingsmaterialen, de juiste werktuigen.

Als je een uniek en waardevol goed moet transporteren, dan vertrouw je op een professioneel verpakkingsbedrijf. Op Deufol.

Moet je een uniek en waardevol goed verpakken en verschepen?

Bel ons: +32 (0)3 488 21 92

Mail ons: belgium@deufol.comVerpakken van kunst, antiek, meubelen, oldtimers, sportwagens …

Jouw industriële verpakkingen op maat door Deufol

Je hebt een industrieel product. Uniek, hoogwaardig. Robuust of breekbaar? Zwaar en groot. Dat product moet in perfecte staat en op schema van A naar B? Misschien wel naar de andere kant van de wereld? Bij Deufol begrijpen we dat jouw unieke product een unieke verpakkingsoplossing vereist. Onze verpakkingsexperts zorgen voor de juiste oplossing. De juiste industriële verpakking op maat van je product en de transportweg.

Lees meer

Deufol verpakt jouw industriële goederen. Professioneel. Betrouwbaar.

Laat je industriële goederen verpakken door een verpakkingsspecialist. Laat je goederen verpakken bij Deufol. Wij zorgen voor professionele, betrouwbare, kostenbewuste verpakking van jouw industriële producten. Jij bespaart plaats, tijd, kosten ... én kopzorgen.

Lees meer

Deufol als industrieel verpakkingsbedrijf bij jou op het bedrijf

Laat je industriële goederen verpakken door een verpakkingsspecialist. Laat ze verpakken door Deufol. Bij jou op het bedrijf. Wij zorgen voor professionele, betrouwbare, kostenbewuste verpakking van jouw industriële producten. Volgens een service level agreement zoals jij het wenst. Jij bespaart tijd, kosten ... én vermijdt kopzorgen.

Lees meer

Industriële verpakking op locatie

Industriële verpakking op locatie: de Deufol mobiele verpakkingsteams verpakken je goederen op kaai in de haven, op de luchthaven, of in het bedrijf of magazijn. Met het juiste verpakkingsmateriaal, de juiste werkmiddelen, kennis en organisatie.

Lees meer

Deufol levert jouw verpakkingen en verpakkingsmaterialen

Je product onbeschadigd en tijdig op bestemming krijgen, dat is jouw uitdaging. De juiste verpakking is essentieel. Heb je onvoldoende kennis van verpakking, verpakkingsrichtlijnen & verpakkingsmaterialen? Deufol ontwerpt, produceert en levert de juiste verpakking voor jouw industriële goederen. Op maat van het product en het transport. Deufol levert de verpakkingen en verpakkingsmaterialen bij je aan zodat jij enkel het product er nog moet in plaatsen.

Lees meer

Breakbulk verpakkingen voor grote industriële goederen

Heb jij goederen die beschermd getransporteerd moeten worden, maar niet in een zeecontainer of vrachtwagen passen? Wij zorgen voor een oplossing op maat! Wij verpakken jouw grote industriële goederen zodat ze getransporteerd en behandeld kunnen worden zonder schade op te lopen.

Lees meer

Verpakking van gevaarlijke goederen

Het behandelen & verpakken van gevaarlijke goederen vraagt om specifieke capaciteiten, kennis & opgeleid personeel. Deufol is gespecialiseerd in het verpakken van alle gevarengoedklassen conform de Europese & UN-regelgeving (voor het verpakken van radioactieve stoffen doen wij beroep op gespecialiseerde partners).

Lees meer

Verified Gross Mass (VGM) bij container export

Wil je een zeecontainer verschepen? Dan moet je het VGM (Verified Gross Mass) meegeven. Dit is verplicht én noodzakelijk om je vracht op het schip te krijgen. Deufol is hiervoor gecertificeerd. We kunnen je zeecontainer stuffen én wegen. Je krijgt een attest en kan je vracht zonder zorgen in de haven aanbieden.

Lees meer

Laden van containers

Moet jouw vracht per container getransporteerd worden? Vertrouw ons jouw goederen toe voor een snelle en veilige lading.

Lees meer

Conformiteit troef: Deufol werkt volledig conform de internationale en nationale normen en regels

Conformiteit troef! Deufol werkt volledig conform de internationale en nationale normen en regels. Wij verpakken in een beveiligde en veilige omgeving in overeenstemming met internationale verpakkingsstandaards en ISPM 15 regelgeving.

Lees meer

Voorbeelden industriële verpakking.

Doorheen de jaren hebben we al heel wat verpakkingen gemaakt. Bekijk hier wat voorbeelden van onze vorige projecten en ontdek wat Deufol voor jou kan betekenen!

Lees meer

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x