Laat je goederen verpakken bij Deufol.

Bezorgt je exportverpakking je kopzorgen? Heb je onvoldoende plaats voor de verpakking van je goederen? Hebben je mensen niet de juiste kennis? Lopen de kosten van het verpakkingsmateriaal en de arbeidsmiddelen op? Leiden fouten bij het verpakken tot beschadigingen of vertragingen bij het transport naar je klanten?

Zoek je naar plaatswinst in je eigen gebouwen? Moet je verpakking efficiënter, sneller, goedkoper en betrouwbaarder? Heb je personeelstekort en hou je met je medewerkers liever de focus op je productie en assemblage?

Besteed dan je verpakking uit aan een verpakkingsbedrijf. Aan Deufol. Deufol is een expert in verpakking en logistiek voor industriële goederen.

Deufol kan je  goederen beheren en verpakken. Denk hierbij aan onder andere:

  • Ontvangst & nazicht van je goederen. Geleverd door je eigen productie, of leveranciers.
  • Veilige opslag & consolidatie 
  • Ontwerp van de juiste (transport-)verpakking. Zowel voor zeevracht, luchtvracht, baanvracht als transport per spoor.
  • Verpakking, incl. eventuele containerstuwing, volgens de internationale normen.
  • Laden en eventuele transportorganisatie
  • Allerhande extra diensten, zoals kwaliteitscontrole, omverpakking, montage, verven, labeling,...

omverpakkingexportverpakking

Je realiseert besparingen op plaats in je eigen bedrijf, op voorraadkosten voor  verpakkingsmateriaal, op loonkost & investeringskost voor werkmiddelen.

Deufol zorgt daarenboven voor het juiste verpakkingsontwerp en efficiënt gebruik van de juiste verpakkingsmaterialen, waardoor je bespaart op kosten voor verpakking en transport.

En belangrijk: Je wint betrouwbaarheid. Deufol is expert in industriële verpakking. Wij zorgen voor een professionele, efficiënte en kostenbewuste verpakking.

verpakkingverpakkingsmateriaaltransportverpakking

Veilige gebouwen,  juiste verpakkingsmaterialen en werkmiddelen, de nodige kennis en organisatie: Je goederen zijn in goede handen bij Deufol.

Bel ons: +32 (0)3 488 21 92

Mail ons: belgium@deufol.com

Contactformulier


Laat je goederen verpakken bij Deufol.

Industriële verpakking: Vertrouw op de Deufol verpakkingsexperts!

Je hebt een industrieel product. Uniek, hoogwaardig. Robuust of breekbaar? Zwaar en groot. Dat product moet in perfecte staat en op schema van A naar B? Misschien wel naar de andere kant van de wereld? Bij Deufol begrijpen we dat jouw unieke product een unieke verpakkingsoplossing vereist. Onze verpakkingsexperts zorgen voor de juiste oplossing. De juiste industriële verpakking op maat van je product en de transportweg.

Lees meer

Industriële verpakking door Deufol bij jou op het bedrijf.

Laat je industriële goederen verpakken door een verpakkingsspecialist. Laat ze verpakken door Deufol. Bij jou op het bedrijf. Wij zorgen voor professionele, betrouwbare, kostenbewuste verpakking van jouw industriële producten. Volgens een service level agreement zoals jij het wenst. Jij bespaart tijd, kosten ... én vermijdt kopzorgen.

Lees meer

Industriële verpakking op locatie.

Industriële verpakking op locatie: De Deufol mobiele verpakkingsteams verpakken je goederen op kaai in de haven, op de luchthaven, of in het bedrijf of magazijn. Met het juiste verpakkingsmateriaal, de juiste werkmiddelen, kennis en organisatie.

Lees meer

Wij leveren je verpakkingen en verpakkingsmaterialen.

Je product onbeschadigd en tijdig op bestemming krijgen. Dat is jouw uitdaging. De juiste verpakking is essentieel. Heb je onvoldoende kennis van verpakking, verpakkingsrichtlijnen & verpakkingsmaterialen? Deufol ontwerpt, produceert en levert de juiste verpakking voor jouw industriële goederen.Op maat van het product en het transport. Deufol levert de verpakkingen en verpakkingsmaterialen bij je aan zodat jij enkel het product er nog moet in plaatsen.

Lees meer

Verpakking voor grote industriële goederen. (Breakbulk)

Heb jij goederen die beschermd getransporteerd moeten worden, maar niet in een zeecontainer of vrachtwagen passen? Wij zorgen voor een oplossing op maat! Wij verpakken jouw grote industriële goederen zodat ze getransporteerd en behandeld kunnen worden zonder schade op te lopen.

Lees meer

Verpakken van unieke stukken: kunst, antiek, vintage meubelen, oldtimers, sportwagens ...

Deufol verpakt kunst & antiek, vintage meubelstukken, schilderijen en beeldhouwwerken. Oldtimers, vintage motorfietsen en sportwagens. Testwagens of prototypes en demonstratiemodellen. Professioneel, betrouwbaar en op maat van je waardevol stuk én de transportweg!

Lees meer

Gevaarlijke goederen

Het behandelen & verpakken van gevaarlijke goederen vraagt om specifieke capaciteiten, kennis & opgeleid personeel. Deufol is gespecialiseerd in het verpakken van alle gevarengoedklassen conform de Europese & UN-regelgeving (voor het verpakken van radioactieve stoffen doen wij beroep op gespecialiseerde partners).

Lees meer

Verified Gross Mass bij Container Export

Wil je een zeecontainer verschepen? Dan moet je het VGM (Verified Gross Mass) meegeven. Dit is verplicht én noodzakelijk om je vracht op het schip te krijgen. Deufol is hiervoor gecertificeerd. We kunnen je zeecontainer stuffen én wegen. Je krijgt een attest en kan je vracht zonder zorgen in de haven aanbieden.

Lees meer

Laden van containers

Moet jouw vracht per container getransporteerd worden?

Vertrouw ons jouw goederen toe voor een snelle en veilige lading.

Lees meer

Conformiteit

Wij verpakken in een beveiligde en veilige omgeving in overeenstemming met internationale verpakkingsstandaards en ISPM regelgeving.

Lees meer

Voorbeelden industriële verpakking

Doorheen de jaren hebben we al heel wat verpakkingen gemaakt. Bekijk hier wat voorbeelden van onze vorige projecten en ontdek wat Deufol voor jou kan betekenen!

Lees meer

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x