Jouw industriële verpakkingen op maat door Deufol

Jouw industrieel product moet in perfecte staat van A naar B? Bij Deufol begrijpen we dat dit een unieke verpakkingsoplossing vereist. Onze verpakkingsexperts zorgen voor de juiste oplossing: de juiste industriële verpakking op maat voor je product en de transportweg.

Heb je standaard exportkisten voor serieproducten nodig? Of op maat gemaakte verpakkingen voor zware goederen, gevoelige elektronica of machines? Of een reeks op maat gemaakte verpakkingen voor de verhuis van een hele industriële fabriek? Of verpakkingen met conserveringssystemen die je goederen lange tijd in perfecte staat bewaren? Vertrouw hiervoor op Deufol. We doen dit met de kracht van een bedrijf met decennia ervaring en een wereldwijde voetafdruk.

Onze interne industriële verpakkingsingenieurs communiceren met jouw team en zorgen ervoor dat we elk aspect van je behoeften begrijpen. Zo ontwerpen we op maat gemaakte verpakkingen die je nodig hebt om jouw doelen te bereiken.

We ontwerpen onze verpakkingen rekening houdend met het klimaat en omstandigheden waaraan je product tijdens het transport wordt blootgesteld. We voorzien de geschikte bewaarmethoden om te zorgen dat jouw product in perfecte staat blijft. We zorgen er ook voor dat ons verpakkingsproces voldoet aan de specifieke vereisten van het land van bestemming. Onze verpakkingen zijn ISPM-15 gecertificeerd.

Of je machine of product nu in het binnenland blijft, geëxporteerd wordt of langdurig wordt opgeslagen. Laat de ervaring van Deufol je troef zijn.

We geloven dat je industriële verpakkingsbedrijf een echte partner moet zijn, en dat is wat je krijgt als u met ons samenwerkt. Met decennia ervaring in verschillende sectoren zoals energie, automotive, maakindustrie, machinebouw en health-care, en met onze locaties over de hele wereld hebben we de middelen om aan jouw behoeften te voldoen. Laat Deufol je partner zijn.

Je kunt bij Deufol terecht voor:

  • Ontwerp en –productie van verpakkingen
  • Verpakking van je goederen bij Deufol of bij jou of elders (met onze Deufol mobiele verpakkingsteams)
  • Verpakking van gevaarlijke goederen
  • Verpakking van zeer zware goederen
  • Verpakking van kunst, antiek & vintage
  • Herbruikbare verpakkingen en transportframes


Meer info?   

Bel ons: +32 (0)3 488 21 92

Mail ons: belgium@deufol.com


Jouw industriële verpakkingen op maat door Deufol

Deufol verpakt jouw industriële goederen. Professioneel. Betrouwbaar.

Laat je industriële goederen verpakken door een verpakkingsspecialist. Laat je goederen verpakken bij Deufol. Wij zorgen voor professionele, betrouwbare, kostenbewuste verpakking van jouw industriële producten. Jij bespaart plaats, tijd, kosten ... én kopzorgen.

Lees meer

Deufol als industrieel verpakkingsbedrijf bij jou op het bedrijf

Laat je industriële goederen verpakken door een verpakkingsspecialist. Laat ze verpakken door Deufol. Bij jou op het bedrijf. Wij zorgen voor professionele, betrouwbare, kostenbewuste verpakking van jouw industriële producten. Volgens een service level agreement zoals jij het wenst. Jij bespaart tijd, kosten ... én vermijdt kopzorgen.

Lees meer

Industriële verpakking op locatie

Industriële verpakking op locatie: de Deufol mobiele verpakkingsteams verpakken je goederen op kaai in de haven, op de luchthaven, of in het bedrijf of magazijn. Met het juiste verpakkingsmateriaal, de juiste werkmiddelen, kennis en organisatie.

Lees meer

Deufol levert jouw verpakkingen en verpakkingsmaterialen

Je product onbeschadigd en tijdig op bestemming krijgen, dat is jouw uitdaging. De juiste verpakking is essentieel. Heb je onvoldoende kennis van verpakking, verpakkingsrichtlijnen & verpakkingsmaterialen? Deufol ontwerpt, produceert en levert de juiste verpakking voor jouw industriële goederen. Op maat van het product en het transport. Deufol levert de verpakkingen en verpakkingsmaterialen bij je aan zodat jij enkel het product er nog moet in plaatsen.

Lees meer

Breakbulk verpakkingen voor grote industriële goederen

Heb jij goederen die beschermd getransporteerd moeten worden, maar niet in een zeecontainer of vrachtwagen passen? Wij zorgen voor een oplossing op maat! Wij verpakken jouw grote industriële goederen zodat ze getransporteerd en behandeld kunnen worden zonder schade op te lopen.

Lees meer

Verpakken van kunst, antiek, meubelen, oldtimers, sportwagens …

Deufol verpakt kunst & antiek, vintage meubelstukken, schilderijen en beeldhouwwerken. Oldtimers, vintage motorfietsen en sportwagens. Testwagens of prototypes en demonstratiemodellen. Professioneel, betrouwbaar en op maat van je waardevol stuk én de transportweg!

Lees meer

Verpakking van gevaarlijke goederen

Het behandelen & verpakken van gevaarlijke goederen vraagt om specifieke capaciteiten, kennis & opgeleid personeel. Deufol is gespecialiseerd in het verpakken van alle gevarengoedklassen conform de Europese & UN-regelgeving (voor het verpakken van radioactieve stoffen doen wij beroep op gespecialiseerde partners).

Lees meer

Verified Gross Mass (VGM) bij container export

Wil je een zeecontainer verschepen? Dan moet je het VGM (Verified Gross Mass) meegeven. Dit is verplicht én noodzakelijk om je vracht op het schip te krijgen. Deufol is hiervoor gecertificeerd. We kunnen je zeecontainer stuffen én wegen. Je krijgt een attest en kan je vracht zonder zorgen in de haven aanbieden.

Lees meer

Laden van containers

Moet jouw vracht per container getransporteerd worden? Vertrouw ons jouw goederen toe voor een snelle en veilige lading.

Lees meer

Conformiteit troef: Deufol werkt volledig conform de internationale en nationale normen en regels

Conformiteit troef! Deufol werkt volledig conform de internationale en nationale normen en regels. Wij verpakken in een beveiligde en veilige omgeving in overeenstemming met internationale verpakkingsstandaards en ISPM 15 regelgeving.

Lees meer

Voorbeelden industriële verpakking.

Doorheen de jaren hebben we al heel wat verpakkingen gemaakt. Bekijk hier wat voorbeelden van onze vorige projecten en ontdek wat Deufol voor jou kan betekenen!

Lees meer

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x