Je goederenflows bezorgen je kopzorgen? Deufol HUB is de oplossing!

Heb je meerdere leveranciers, verspreid over verschillende regio's?
Heb je plaatsgebrek?
Wil je meer controle over en transparantie in jouw goederenflow?
Wil je kosten, verspilling en inefficiëntie verminderen?
Wil je je concentreren op jouw corebusiness?
Een Deufol HUB is de oplossing: We consolideren jouw goederen in een DEUFOL HUB waar we ze voor jou beheren. Je kan  focussen op je kernactiviteit.

De voordelen zijn voor jou:

KOSTPRIJSVERLAGING: Jouw DEUFOL HUB zorgt voor: Lagere transportkosten! Lagere voorraad aan verpakkingsmateriaal! Korte levertijden! Logistieke uitrusting en deskundig personeel regelt Deufol.

TRANSPARANTIE: Binnen jouw DEUFOL-HUB ben je altijd op de hoogte van de status en
locatie van jouw goederen en onderdelen. 

CONTROLE: je hebt controle over kwaliteit, kosten, voorspelde levertijd en nog veel meer.

KWALITEITSMANAGEMENT: De DEUFOL HUB herkent en rapporteert  kwaliteitsfouten. In een vroeg stadium. Je bent klaar om het probleem onmiddellijk op te lossen.

FLEXIBILITEIT & KORTE REACTIETIJD IN DE OPSLAG: Jouw DEUFOL HUB is jouw opslagruimte voor onderdelen, overproductie en andere materialen die je niet meteen nodig hebt. Deufol zorgt voor een snelle en efficiënte actie op moment dat jij het nodig hebt.

LEVERANCIERSBEHEER: Jouw DEUFOL-HUB coördineert de samenwerking met jouw leveranciers: stel KPI's in, meet tegen referentiewaarden en ontwikkel voortdurende verbetering

GROENE LOGISTIEK: Met een DEUFOL HUB consolideert jouw goederenflow, dus vermindert jouw transport. Dat betekent een vermindering van de CO2-uitstoot.

supply chain optimalisatie


                                         


of stuur een mailtje naar belgium@deufol.com 


logistiek management en voorraadbeheer


Je goederenflows bezorgen je kopzorgen? Deufol HUB is de oplossing!

Industriële verpakking: Vertrouw op de Deufol verpakkingsexperts!

Je hebt een industrieel product. Uniek, hoogwaardig. Robuust of breekbaar? Zwaar en groot. Dat product moet in perfecte staat en op schema van A naar B? Misschien wel naar de andere kant van de wereld? Bij Deufol begrijpen we dat jouw unieke product een unieke verpakkingsoplossing vereist. Onze verpakkingsexperts zorgen voor de juiste oplossing. De juiste industriële verpakking op maat van je product en de transportweg.

Lees meer

Laat je goederen verpakken bij Deufol.

Laat je industriële goederen verpakken door een verpakkingsspecialist. Laat je goederen verpakken bij Deufol. Wij zorgen voor professionele, betrouwbare, kostenbewuste verpakking van jouw industriële producten. Jij bespaart plaats, tijd, kosten ... én kopzorgen.

Lees meer

Industriële verpakking door Deufol bij jou op het bedrijf.

Laat je industriële goederen verpakken door een verpakkingsspecialist. Laat ze verpakken door Deufol. Bij jou op het bedrijf. Wij zorgen voor professionele, betrouwbare, kostenbewuste verpakking van jouw industriële producten. Volgens een service level agreement zoals jij het wenst. Jij bespaart tijd, kosten ... én vermijdt kopzorgen.

Lees meer

Industriële verpakking op locatie.

Industriële verpakking op locatie: De Deufol mobiele verpakkingsteams verpakken je goederen op kaai in de haven, op de luchthaven, of in het bedrijf of magazijn. Met het juiste verpakkingsmateriaal, de juiste werkmiddelen, kennis en organisatie.

Lees meer

Wij leveren je verpakkingen en verpakkingsmaterialen.

Je product onbeschadigd en tijdig op bestemming krijgen. Dat is jouw uitdaging. De juiste verpakking is essentieel. Heb je onvoldoende kennis van verpakking, verpakkingsrichtlijnen & verpakkingsmaterialen? Deufol ontwerpt, produceert en levert de juiste verpakking voor jouw industriële goederen.Op maat van het product en het transport. Deufol levert de verpakkingen en verpakkingsmaterialen bij je aan zodat jij enkel het product er nog moet in plaatsen.

Lees meer

Verpakking voor grote industriële goederen. (Breakbulk)

Heb jij goederen die beschermd getransporteerd moeten worden, maar niet in een zeecontainer of vrachtwagen passen? Wij zorgen voor een oplossing op maat! Wij verpakken jouw grote industriële goederen zodat ze getransporteerd en behandeld kunnen worden zonder schade op te lopen.

Lees meer

Verpakken van unieke stukken: kunst, antiek, vintage meubelen, oldtimers, sportwagens ...

Deufol verpakt kunst & antiek, vintage meubelstukken, schilderijen en beeldhouwwerken. Oldtimers, vintage motorfietsen en sportwagens. Testwagens of prototypes en demonstratiemodellen. Professioneel, betrouwbaar en op maat van je waardevol stuk én de transportweg!

Lees meer

Gevaarlijke goederen

Het behandelen & verpakken van gevaarlijke goederen vraagt om specifieke capaciteiten, kennis & opgeleid personeel. Deufol is gespecialiseerd in het verpakken van alle gevarengoedklassen conform de Europese & UN-regelgeving (voor het verpakken van radioactieve stoffen doen wij beroep op gespecialiseerde partners).

Lees meer

Verified Gross Mass bij Container Export

Wil je een zeecontainer verschepen? Dan moet je het VGM (Verified Gross Mass) meegeven. Dit is verplicht én noodzakelijk om je vracht op het schip te krijgen. Deufol is hiervoor gecertificeerd. We kunnen je zeecontainer stuffen én wegen. Je krijgt een attest en kan je vracht zonder zorgen in de haven aanbieden.

Lees meer

Laden van containers

Moet jouw vracht per container getransporteerd worden?

Vertrouw ons jouw goederen toe voor een snelle en veilige lading.

Lees meer

Conformiteit

Wij verpakken in een beveiligde en veilige omgeving in overeenstemming met internationale verpakkingsstandaards en ISPM regelgeving.

Lees meer

Voorbeelden industriële verpakking

Doorheen de jaren hebben we al heel wat verpakkingen gemaakt. Bekijk hier wat voorbeelden van onze vorige projecten en ontdek wat Deufol voor jou kan betekenen!

Lees meer

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x