Industriële verpakking: Vertrouw op de Deufol verpakkingsexperts!

Industriële verpakking: Vertrouw op de Deufol verpakkingsexperts!

Jouw industrieel product moet in perfecte staat van A naar B? Bij Deufol begrijpen we dat dit een unieke verpakkingsoplossing vereist. Onze verpakkingsexperts zorgen voor de juiste oplossing: De juiste industriële verpakking op maat van je product en de transportweg.

Heb je standaard exportkisten voor serieproducten nodig? Of op maat gemaakte verpakkingen voor zware goederen, gevoelige elektronica of machines? Of een reeks op maat gemaakte verpakkingen voor de verhuis van een hele industriële fabriek? Of verpakkingen met conserveringssystemen die je goederen lange tijd in perfecte staat bewaren? Vertrouw hiervoor op Deufol. We doen dit met de kracht van een bedrijf met decennia ervaring en een wereldwijde voetafdruk.

Onze interne industriële verpakkingsingenieurs communiceren met jouw team en zorgen ervoor dat we elk aspect van je behoeften begrijpen. Zo ontwerpen we op maat gemaakte verpakkingen die je nodig hebt om jouw doelen te bereiken.

Ontwerp van verpakking op maat

We ontwerpen onze verpakkingen rekening houdende met het klimaat en de omstandigheden waaraan je product tijdens het transport wordt blootgesteld. We voorzien de geschikte bewaarmethoden om te zorgen dat jouw product in perfecte staat blijft. We zorgen er ook voor dat ons verpakkingsproces voldoet aan de specifieke vereisten van het land van bestemming. Onze verpakkingen zijn ISPM-15 gecertificeerd.

Of je machine of product nu in het binnenland blijft, wordt geëxporteerd of langdurig wordt opgeslagen, laat de ervaring van Deufol je troef zijn.

We geloven dat je industriële verpakkingsbedrijf een echte partner moet zijn, en dat is wat je krijgt als u met ons samenwerkt. Met decennia ervaring in verschillende sectoren zoals energie, automotive, maakindustrie, machinebouw en health-care, en met onze locaties over de hele wereld hebben we de middelen om aan jouw behoeften te voldoen. Laat Deufol je partner zijn.

Je kunt bij Deufol terecht voor:

zeewaardige verpakking transportframesverpakking

  • Ontwerp en –productie van verpakkingen
  • Verpakking van je goederen bij Deufol of bij jou of elders (met onze Deufol mobiele verpakkingsteams)
  • Verpakking van gevaarlijke goederen
  • Verpakking van zeer zware goederen
  • Verpakking van kunst, antiek & vintage
  • Herbruikbare verpakkingen en transportframes

Wil je meer weten?:      

of stuur een mailtje naar   belgium@deufol.com

Contact

belgium@deufol.com


Privacy
Algemene voorwaarden
Sitemap

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x