Industriële verpakking op locatie

Industriële verpakking op locatie: Deufol komt naar je toe.

Je industriële goederen moeten verpakt worden vooraleer veilig te worden getransporteerd? Op je bedrijfsterrein? Of dat van je leverancier? Of in een extern magazijn?

Of je goederen staan geblokkeerd door beschadigde of verkeerde verpakking, en nazicht en herstelling ter plaatse is nodig? Op kade in een zeehaven? Bij een luchtvrachtbehandelaar op de luchthaven? Elders?

Je hebt onvoldoende eigen kennis, materiaal en mogelijkheden om de verpakking zelf door te voeren? 

Dan heb je een mobiel verpakkingsbedrijf nodig. Contacteer Deufol voor industriële verpakking op locatie. 

De Deufol mobiele verpakkingsteams verpakken je goederen op kaai in de haven, op de luchthaven, of in een bedrijf of magazijn. Eender waar. Met het juiste verpakkingsmateriaal, de juiste werkmiddelen, kennis en organisatie.

verpakken op de luchthaven - omverpakkingmobiel verpakkingsbedrijf

De Deufol mobiele industriële verpakkingsexperts komen ter plaatse je goederen verpakken. Onze verpakkers brengen het juiste verpakkingsmateriaal mee. Onze mobiele verpakkingsteams zijn uitgerust met de werkmiddelen die nodig zijn voor een industriële verpakking. Ook wanneer extra middelen, zoals hef-en hijstoestellen, mobiele kranen, nodig zijn regelen we dat. En indien nodig zorgen we voor het transport van de verpakte goederen. Met onze eigen vrachtwagens of via onze partners.

Deufol mobiel verpakkingsteam vrachtwagenDeufol mobiel verpakkingsbedrijf vrachtwagen

We hebben toegang tot de kades in de haven en beschikken ook over een VCA-certificaat dat nodig is voor toegang tot vele bedrijventerreinen.

verpakken in een zeehavenverpakken op kaaiverpakken op bedrijfsterrein

De voordelen zijn voor jou:

  • Optimalisatie (verminderen van) transportkosten (geen transport naar een verpakkingsbedrijf nodig).
  • Kortere doorlooptijd voor je projecten door de verpakking direct op locatie uit te voeren.
  • Controle na verpakking, door klanten of controle organismen, kan in je eigen productiehallen doorgaan.
  • Besparing op plaats en kosten voor verpakkingsmateriaal, verpakkingstoestellen en verpakkingspersoneel.
  • Snel en gepast reageren op noodsituaties, zoals nazicht en herstelling van verpakking ter plaatse.
  • We kennen onze job, de havens en de logistieke wereld: een vlotte en betrouwbare afhandeling van de verpakking door Deufol zorgt voor minder risico op storingen in de verdere flow van je goederen.
  • Bij export heb je geen extra laadplaats voor douaneaangiften.
  • Het is perfect voor kortstondige verpakkingsbehoeften. 


Zoekt u een mobiel industrieel verpakkingsbedrijf?

Bel ons: +32 (0)3 488 21 92

Mail ons: belgium@deufol.com
Industriële verpakking op locatie

Jouw industriële verpakkingen op maat door Deufol

Je hebt een industrieel product. Uniek, hoogwaardig. Robuust of breekbaar? Zwaar en groot. Dat product moet in perfecte staat en op schema van A naar B? Misschien wel naar de andere kant van de wereld? Bij Deufol begrijpen we dat jouw unieke product een unieke verpakkingsoplossing vereist. Onze verpakkingsexperts zorgen voor de juiste oplossing. De juiste industriële verpakking op maat van je product en de transportweg.

Lees meer

Deufol verpakt jouw industriële goederen. Professioneel. Betrouwbaar.

Laat je industriële goederen verpakken door een verpakkingsspecialist. Laat je goederen verpakken bij Deufol. Wij zorgen voor professionele, betrouwbare, kostenbewuste verpakking van jouw industriële producten. Jij bespaart plaats, tijd, kosten ... én kopzorgen.

Lees meer

Deufol als industrieel verpakkingsbedrijf bij jou op het bedrijf

Laat je industriële goederen verpakken door een verpakkingsspecialist. Laat ze verpakken door Deufol. Bij jou op het bedrijf. Wij zorgen voor professionele, betrouwbare, kostenbewuste verpakking van jouw industriële producten. Volgens een service level agreement zoals jij het wenst. Jij bespaart tijd, kosten ... én vermijdt kopzorgen.

Lees meer

Deufol levert jouw verpakkingen en verpakkingsmaterialen

Je product onbeschadigd en tijdig op bestemming krijgen, dat is jouw uitdaging. De juiste verpakking is essentieel. Heb je onvoldoende kennis van verpakking, verpakkingsrichtlijnen & verpakkingsmaterialen? Deufol ontwerpt, produceert en levert de juiste verpakking voor jouw industriële goederen. Op maat van het product en het transport. Deufol levert de verpakkingen en verpakkingsmaterialen bij je aan zodat jij enkel het product er nog moet in plaatsen.

Lees meer

Breakbulk verpakkingen voor grote industriële goederen

Heb jij goederen die beschermd getransporteerd moeten worden, maar niet in een zeecontainer of vrachtwagen passen? Wij zorgen voor een oplossing op maat! Wij verpakken jouw grote industriële goederen zodat ze getransporteerd en behandeld kunnen worden zonder schade op te lopen.

Lees meer

Verpakken van kunst, antiek, meubelen, oldtimers, sportwagens …

Deufol verpakt kunst & antiek, vintage meubelstukken, schilderijen en beeldhouwwerken. Oldtimers, vintage motorfietsen en sportwagens. Testwagens of prototypes en demonstratiemodellen. Professioneel, betrouwbaar en op maat van je waardevol stuk én de transportweg!

Lees meer

Verpakking van gevaarlijke goederen

Het behandelen & verpakken van gevaarlijke goederen vraagt om specifieke capaciteiten, kennis & opgeleid personeel. Deufol is gespecialiseerd in het verpakken van alle gevarengoedklassen conform de Europese & UN-regelgeving (voor het verpakken van radioactieve stoffen doen wij beroep op gespecialiseerde partners).

Lees meer

Verified Gross Mass (VGM) bij container export

Wil je een zeecontainer verschepen? Dan moet je het VGM (Verified Gross Mass) meegeven. Dit is verplicht én noodzakelijk om je vracht op het schip te krijgen. Deufol is hiervoor gecertificeerd. We kunnen je zeecontainer stuffen én wegen. Je krijgt een attest en kan je vracht zonder zorgen in de haven aanbieden.

Lees meer

Laden van containers

Moet jouw vracht per container getransporteerd worden? Vertrouw ons jouw goederen toe voor een snelle en veilige lading.

Lees meer

Conformiteit troef: Deufol werkt volledig conform de internationale en nationale normen en regels

Conformiteit troef! Deufol werkt volledig conform de internationale en nationale normen en regels. Wij verpakken in een beveiligde en veilige omgeving in overeenstemming met internationale verpakkingsstandaards en ISPM 15 regelgeving.

Lees meer

Voorbeelden industriële verpakking.

Doorheen de jaren hebben we al heel wat verpakkingen gemaakt. Bekijk hier wat voorbeelden van onze vorige projecten en ontdek wat Deufol voor jou kan betekenen!

Lees meer

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x