Industriële Breakbulk verpakking

Industriële Breakbulk verpakking

Wanneer een container te klein is...verscheep je je goederen "Breakbulk". Deufol zorgt voor de juiste verpakking!

Jaarlijks worden er meer dan 500 miljoen ton goederen verscheept waarvoor een container niet geschikt is. Wij zorgen voor een oplossing op maat. Wij verpakken jouw luchtvracht, baanvracht, spoorvracht en maritieme vracht.Ook luchtledig verpakken is mogelijk & voor elke verpakkingsnood bieden wij een oplossing.

Jouw goederen hebben een beschermende verpakking nodig die kan weerstaan aan regen, vocht, zee water, temperatuurschommelingen, verschillende klimaat zones, slechte vervoerscondities, schokken en dergelijke. 

Om goederen tegen deze elementen te beschermen kunnen de goederen verpakt worden in PE Foil, VCI foils en voorzien worden van een aluminium vacuüm verpakking in combinatie met ontvochtigers zodat een hoge verpakkingsnorm en een perfectie conditie van de goederen tot op bestemming kan gegarandeerd worden.

Een interne verpakking kan worden toegevoegd voor kwetsbare en elektronische goederen. Wij gebruiken foils en extra beschermingen volgens de noden en uitdagingen die de goederen tijdens het transport, overslag en opslag ondergaan.

Voor elke verpakkingsvraag en transport type bieden wij een op maat gemaakte oplossing. Dit in overeenstemming met internationale verpakkingsrichtlijnen.

Perfection in protection om een veilige en hoge kwaliteit van levering te garanderen, dichtbij of aan de andere kant van de wereld.    


Wil je meer weten?:                                                 

                                                 machine transport               

of stuur een mailtje naar belgium@deufol.com

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x