Deufol levert jouw verpakkingen en verpakkingsmaterialen

Leveren van verpakkingen en verpakkingsmaterialen voor industriële goederen.

Je product onbeschadigd en tijdig op bestemming krijgen. Dat is een niet te onderschatten uitdaging. De juiste verpakking beschermt je goederen tijden het transport, en is een verpakking conform aan de normen en wetgeving ter zake.

Heb je onvoldoende kennis van verpakking, verpakkingsrichtlijnen en verpakkingsmaterialen? Maar je moet of wil je goederen zelf verpakken (bvb. in je productieafdeling)?

Deufol ontwerpt, produceert en levert de juiste verpakking voor jouw goederen.

Deufol ontwerpt en produceert de verpakking voor jou. Op maat van het product en het transport. Deufol levert de verpakkingen bij je aan zodat jij enkel het product er nog moet in plaatsen.

We bekijken met jou je goederen, en aan welke eisen de verpakking tegemoet moet komen. Op basis van de transportvereisten en de eigenschappen van jouw goederen kiezen of ontwerpen wij een verpakking die tot in de puntjes op je product is afgestemd.

Je kan bij ons terecht voor standaard houten verpakkingen, verpakkingen op maat en allerhande verpakkingsmaterialen. Van een standaard houten krat over een multiplex houten kist met beschermende mousse en vochtwerende folie tot een herbruikbare, uit metaal en hout samengestelde transportverpakking met hijsogen.

Een breed Deufol-gamma industriële verpakkingen en export verpakkingen. Voor zowel luchtvracht, zeevracht, baanvracht als spoorvervoer.

Hieronder een greep uit ons gamma industriële verpakkingen. Je kan bij Deufol terecht voor:

 • Kisten en kratten in hout
 • OSB kisten
 • Multiplex (plywood) kisten

Deufol houten krat voor export ISPM15 Deufol OSB kist op maat ISPM 15Deufol multiplex kist ISPM 15Deufol OSB kisten voor stuffing in zeecontainer

 • Kartonnen verpakking
 • Kisten voor gevaarlijke goederen
 • Kisten in betonplex
 • Waterdichte exportkisten
 • Houten vloeren

 Deufol kisten voor gevaarlijke goederenDeufol waterdichte exportkisten volhout ISPM 15Deufol houten vloer voor transport van zware goederen ISPM15Deufol houten transportskid stapelbaar ISPM15

 • (herbruikbare) Stalen transportframes, onder andere voor zware goederen
 • Houten kisten en vloeren met afmetingen geschikt voor transport in zeecontainers
 • Houten beddingen voor ovale en ronde goederen
 • Houten zadels voor goederen die ondersteund moeten worden (de onderzijde moet zweven)

Deufol stalen bak stapelbaar en op maatDeufol stalen transportframe herbruikbaarDeufol herbruikbaar transport en opslagframeframeDeufol stalen transportstructuur voor breakbulk haspel

Waar nodig voorzien we extra:

 • Verpakking met corrosiebescherming via een VCI Folie of een ALUMINIUM folie gecombineerd met droogmiddel
 • Verpakkingskisten met trillingsdemping
 • Kisten met een binnenwerk zodat dat je product goed ondersteund blijft
 • Transportkisten met spanriemen zodat dat je product niet gaat bewegen tijdens transport
 • Kisten met een binnenwerk van beschermende mousse om beschadiging van je product te voorkomen
 • Kisten met onderverdeling en binnenwerk voor verpakken en stapelen van meerdere producten
 • Verpakkingen met schokindicator of tiltindicator
 • Verpakkingen met luchtvochtigheidsmeter
 • Verpakkingen met monitoring van positie (tracking), temperatuur, luchtvochtigheid, schokken en licht
 • Verpakkingen met isolatie (thermische isolatie) en verwarming (electrische verwarming)
 • Verpakkingen met kijkvensters, verpakkingen met toegangsluiken
 • Verpakkingen met stalen verstevigingsprofielen en aanslagpunten voor hijsen en heffen

Deufol ISPM15 kist met Aluminiumfolie en spanriemenDeufol houten vloer met krimpfolie verpakkingDeufol houten kist met beschermende mousse

De voordelen van het aankopen van je industriële verpakking bij Deufol:

 • Kostenbesparing: je bespaart op aankoop en voorraad van verpakkingsmateriaal.
 • Eenvoud: 1 leverancier, 1 contact...
 • Plaats besparing: we leveren volgens jouw planning. Just- in -time levering is mogelijk.
 • Kostenbesparing op personeel: geen personeelskost om verpakkingen te produceren, verpakkingsmaterialen in te kopen en te beheren.
 • Zekerheid van kwalitatieve, professioneel geproduceerde en kostvriendelijke verpakking.
 • Zekerheid dat je verpakking geschikt is voor het transport (verpakking voor zeevracht, luchtvracht verpakking, verpakking voor baanvracht en spoortransport) en conform de internationale normen en regels (zoals ISPM 15).
 • Je behoudt wel nog de laatste hand in het verpakken.

Nood aan een degelijke en betrouwbare verpakking voor je industrieel product?

Bel ons: +32 (0)3 488 21 92

Mail ons: belgium@deufol.comDeufol levert jouw verpakkingen en verpakkingsmaterialen

Jouw industriële verpakkingen op maat door Deufol

Je hebt een industrieel product. Uniek, hoogwaardig. Robuust of breekbaar? Zwaar en groot. Dat product moet in perfecte staat en op schema van A naar B? Misschien wel naar de andere kant van de wereld? Bij Deufol begrijpen we dat jouw unieke product een unieke verpakkingsoplossing vereist. Onze verpakkingsexperts zorgen voor de juiste oplossing. De juiste industriële verpakking op maat van je product en de transportweg.

Lees meer

Deufol verpakt jouw industriële goederen. Professioneel. Betrouwbaar.

Laat je industriële goederen verpakken door een verpakkingsspecialist. Laat je goederen verpakken bij Deufol. Wij zorgen voor professionele, betrouwbare, kostenbewuste verpakking van jouw industriële producten. Jij bespaart plaats, tijd, kosten ... én kopzorgen.

Lees meer

Deufol als industrieel verpakkingsbedrijf bij jou op het bedrijf

Laat je industriële goederen verpakken door een verpakkingsspecialist. Laat ze verpakken door Deufol. Bij jou op het bedrijf. Wij zorgen voor professionele, betrouwbare, kostenbewuste verpakking van jouw industriële producten. Volgens een service level agreement zoals jij het wenst. Jij bespaart tijd, kosten ... én vermijdt kopzorgen.

Lees meer

Industriële verpakking op locatie

Industriële verpakking op locatie: de Deufol mobiele verpakkingsteams verpakken je goederen op kaai in de haven, op de luchthaven, of in het bedrijf of magazijn. Met het juiste verpakkingsmateriaal, de juiste werkmiddelen, kennis en organisatie.

Lees meer

Breakbulk verpakkingen voor grote industriële goederen

Heb jij goederen die beschermd getransporteerd moeten worden, maar niet in een zeecontainer of vrachtwagen passen? Wij zorgen voor een oplossing op maat! Wij verpakken jouw grote industriële goederen zodat ze getransporteerd en behandeld kunnen worden zonder schade op te lopen.

Lees meer

Verpakken van kunst, antiek, meubelen, oldtimers, sportwagens …

Deufol verpakt kunst & antiek, vintage meubelstukken, schilderijen en beeldhouwwerken. Oldtimers, vintage motorfietsen en sportwagens. Testwagens of prototypes en demonstratiemodellen. Professioneel, betrouwbaar en op maat van je waardevol stuk én de transportweg!

Lees meer

Verpakking van gevaarlijke goederen

Het behandelen & verpakken van gevaarlijke goederen vraagt om specifieke capaciteiten, kennis & opgeleid personeel. Deufol is gespecialiseerd in het verpakken van alle gevarengoedklassen conform de Europese & UN-regelgeving (voor het verpakken van radioactieve stoffen doen wij beroep op gespecialiseerde partners).

Lees meer

Verified Gross Mass (VGM) bij container export

Wil je een zeecontainer verschepen? Dan moet je het VGM (Verified Gross Mass) meegeven. Dit is verplicht én noodzakelijk om je vracht op het schip te krijgen. Deufol is hiervoor gecertificeerd. We kunnen je zeecontainer stuffen én wegen. Je krijgt een attest en kan je vracht zonder zorgen in de haven aanbieden.

Lees meer

Laden van containers

Moet jouw vracht per container getransporteerd worden? Vertrouw ons jouw goederen toe voor een snelle en veilige lading.

Lees meer

Conformiteit troef: Deufol werkt volledig conform de internationale en nationale normen en regels

Conformiteit troef! Deufol werkt volledig conform de internationale en nationale normen en regels. Wij verpakken in een beveiligde en veilige omgeving in overeenstemming met internationale verpakkingsstandaards en ISPM 15 regelgeving.

Lees meer

Voorbeelden industriële verpakking.

Doorheen de jaren hebben we al heel wat verpakkingen gemaakt. Bekijk hier wat voorbeelden van onze vorige projecten en ontdek wat Deufol voor jou kan betekenen!

Lees meer

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x