Deufol als industrieel verpakkingsbedrijf bij jou op het bedrijf

Bezorgt je exportverpakking je kopzorgen? 

Hebben je mensen niet de juiste kennis? Lopen de kosten van het verpakkingsmateriaal op? Leiden fouten bij het verpakken tot beschadigingen of vertragingen bij het transport naar je klanten? Heb je bij piekactiviteit te weinig personeel om alles tijdig te verpakken?

Wil je de verpakking efficiënter, sneller, goedkoper en betrouwbaarder?

Heb je personeelstekort en hou je met je medewerkers liever de focus op je productie en assemblage? Maar je product moet op je werkvloer verpakt worden?

Besteed dan je verpakking uit aan een verpakkingsbedrijf. Aan Deufol. Deufol is een expert in verpakking en logistiek voor industriële goederen.
omverpakking
exportverpakking
verpakkingsmateriaal

  

Deufol kan je goederen bij jou op het bedrijf verpakken. Volledige zelfstandig en op basis van wat jij wil dat we doen. 

Dat kan zijn:

 • Ontvangst en inspectie van goederen. Aangeleverd door uw eigen productie of leveranciers.
 • Opslag & consolidatie 
 • Ontwerp en gebruik van geschikte (transport)verpakkingen. Zowel voor zeevracht, luchtvracht, wegtransport als railvervoer.
 • Verpakken, inclusief eventuele container stuffing, volgens internationale normen.
 • Laden en transportorganisatie
verpakking
transportverpakking
verpakkingsbedrijf
container stuffing

Aangevuld met allerhande extra diensten zoals:

 • intern transport (ophalen van de goederen bij de productieafdelingen van uw bedrijf)
 • demontage en voorbereidingen voorafgaand aan de verpakking
 • kwaliteitscontrole
 • herverpakking
 • montage vóór verpakking
 • verven
 • etikettering...

We voorzien een permanent Deufol team ter plaatse, met inzet van extra werkkrachten bij pieken in de activiteit. Het Deufol team ter plaatse staat in direct contact met jou en je medewerkers. 

Deufol als flexibel in-house verpakkingsbedrijf bij jou op de site. De voordelen:

 • Je realiseert besparingen op voorraadkosten voor verpakkingsmateriaal, op loonkost & investeringskost voor werkmiddelen.
 • Deufol zorgt daarenboven voor het juiste verpakkingsontwerp en efficiënt gebruik van de juiste verpakkingsmaterialen, waardoor je bespaart op kosten voor verpakking en transport.
 • Een goede SLA (service level agreement) vervangt je kopzorgen over de verpakkingsproblemen en zorgt voor een eenvoudig budget, met een vastgelegde verpakkingskost zonder verrassingen.
 • En belangrijk: Je wint betrouwbaarheid. Deufol is expert in industriële verpakking. Wij zorgen voor een professionele, efficiënte en kostenbewuste verpakking.

Interesse om je verpakking aan Deufol uit te besteden? 

Bel ons: +32 (0)3 488 21 92

Mail ons: belgium@deufol.comDeufol als industrieel verpakkingsbedrijf bij jou op het bedrijf

Jouw industriële verpakkingen op maat door Deufol

Je hebt een industrieel product. Uniek, hoogwaardig. Robuust of breekbaar? Zwaar en groot. Dat product moet in perfecte staat en op schema van A naar B? Misschien wel naar de andere kant van de wereld? Bij Deufol begrijpen we dat jouw unieke product een unieke verpakkingsoplossing vereist. Onze verpakkingsexperts zorgen voor de juiste oplossing. De juiste industriële verpakking op maat van je product en de transportweg.

Lees meer

Deufol verpakt jouw industriële goederen. Professioneel. Betrouwbaar.

Laat je industriële goederen verpakken door een verpakkingsspecialist. Laat je goederen verpakken bij Deufol. Wij zorgen voor professionele, betrouwbare, kostenbewuste verpakking van jouw industriële producten. Jij bespaart plaats, tijd, kosten ... én kopzorgen.

Lees meer

Industriële verpakking op locatie

Industriële verpakking op locatie: de Deufol mobiele verpakkingsteams verpakken je goederen op kaai in de haven, op de luchthaven, of in het bedrijf of magazijn. Met het juiste verpakkingsmateriaal, de juiste werkmiddelen, kennis en organisatie.

Lees meer

Deufol levert jouw verpakkingen en verpakkingsmaterialen

Je product onbeschadigd en tijdig op bestemming krijgen. Dat is jouw uitdaging. De juiste verpakking is essentieel. Heb je onvoldoende kennis van verpakking, verpakkingsrichtlijnen & verpakkingsmaterialen? Deufol ontwerpt, produceert en levert de juiste verpakking voor jouw industriële goederen.Op maat van het product en het transport. Deufol levert de verpakkingen en verpakkingsmaterialen bij je aan zodat jij enkel het product er nog moet in plaatsen.

Lees meer

Breakbulk verpakkingen voor grote industriële goederen

Heb jij goederen die beschermd getransporteerd moeten worden, maar niet in een zeecontainer of vrachtwagen passen? Wij zorgen voor een oplossing op maat! Wij verpakken jouw grote industriële goederen zodat ze getransporteerd en behandeld kunnen worden zonder schade op te lopen.

Lees meer

Verpakken van kunst, antiek, meubelen, oldtimers, sportwagens …

Deufol verpakt kunst & antiek, vintage meubelstukken, schilderijen en beeldhouwwerken. Oldtimers, vintage motorfietsen en sportwagens. Testwagens of prototypes en demonstratiemodellen. Professioneel, betrouwbaar en op maat van je waardevol stuk én de transportweg!

Lees meer

Verpakking van gevaarlijke goederen

Het behandelen & verpakken van gevaarlijke goederen vraagt om specifieke capaciteiten, kennis & opgeleid personeel. Deufol is gespecialiseerd in het verpakken van alle gevarengoedklassen conform de Europese & UN-regelgeving (voor het verpakken van radioactieve stoffen doen wij beroep op gespecialiseerde partners).

Lees meer

Verified Gross Mass (VGM) bij container export

Wil je een zeecontainer verschepen? Dan moet je het VGM (Verified Gross Mass) meegeven. Dit is verplicht én noodzakelijk om je vracht op het schip te krijgen. Deufol is hiervoor gecertificeerd. We kunnen je zeecontainer stuffen én wegen. Je krijgt een attest en kan je vracht zonder zorgen in de haven aanbieden.

Lees meer

Laden van containers

Moet jouw vracht per container getransporteerd worden? Vertrouw ons jouw goederen toe voor een snelle en veilige lading.

Lees meer

Conformiteit troef: Deufol werkt volledig conform de internationale en nationale normen en regels

Conformiteit troef! Deufol werkt volledig conform de internationale en nationale normen en regels. Wij verpakken in een beveiligde en veilige omgeving in overeenstemming met internationale verpakkingsstandaards en ISPM 15 regelgeving.

Lees meer

Voorbeelden industriële verpakking.

Doorheen de jaren hebben we al heel wat verpakkingen gemaakt. Bekijk hier wat voorbeelden van onze vorige projecten en ontdek wat Deufol voor jou kan betekenen!

Lees meer

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x