Conformiteit troef: Deufol werkt volledig conform de internationale en nationale normen en regels

Wij werken conform de toepasbare wetgeving en regels met betrekking tot veiligheid, beveiliging, milieu, gezondheid, verpakking en douane. We investeren op continue basis om onze trackrecord van succesvolle beveiliging en veiligheids audit te behouden. Het is geen vraag of doel, het is onze manier van werken.


Verpakkingsstandaarden:

Deufol is lid van SEILA  (Syndicat de l’Emballage Industriel)  en HPE  (Der Bundesverband Holzpackmittel, Paletten, Exportverpackung). Onze verpakkingen zijn conform met SEI of/en HPE technische specificatie, standaarden en goedgekeurd voor :

  • ADR  voor baantransport
  • IATA voor luchtvracht ( exclusief radioactief voor categorie 1 en 3)
  • IMDG voor zeetransport

ISPM 15:

Al het hout gebruikt door Deufol is Heat Treated en in overeenstemming met ISPM 15 regelgeving. Op aanvraag kunnen wij tevens de nodige certificaten voorzien.

"International Standards For Phytosanitary Measures No. 15" is een internationale fytosanitaire maatregel ontwikkeld door de International Plant Protection Convention (IPPC) dat  de noodzaak voor het behandelen van hout met een dikte van meer dan 6mm , gebruikt tijdens verschepingen tussen landen, aanpakt. De doelstelling is om de verspreiding van ziektes en van insecten -welke een negatief effect kunnen hebben- op lokale ecosystemen en planten te vermijden. ISPM 15 stelt dat alle houtmaterialen (paletten, kisten, etc) hittebehandeling moeten ondergaan en gestempeld en gebrand moeten worden met een geldige markering. Deze markering is gekend als een " Wheat Stamp". Producten die buiten de ISPM 15 regel vallen zijn gemaakt van  alternatieve materialen zoals papier, plastiek, houtpanelen ( zoals OSB, Plywood,..)

 Veiligheid:

De veiligheid van onze mensen is onze voornaamste zorg.

Wij volgen niet enkel alle veiligheidsregels en richtlijnen binnen onze magazijnen ( zoals VCA in België) maar ook op locatie (op de terreinen van de klant of leverancier). Veiligheid is onze eerste zorg.

 Beveiling:

Om de veiligheid van de goederen en informatiebeheer te verbeteren, investeert Deufol op continue basis:

  • Access control management systems: installatie van portiershokjes, automatische poorten, Tourniquets en afsluitingen. Dit in combinatie met een elektronisch toegangssyteem, zowel voor personeel als voor bezoekers.
  • IT-infrastructuur: installatie van beveiligde servers en databeheer op verschillende locaties
  • ERP: Deufol implementeert een ERP systeem voor:              

1.    Ondersteunen en faciliteren van de  bedrijfsprocessen

2.    Een open en transparante informatiestroom op alle niveaus, en met onze klanten

3.    Relevante KPI en rapporetingen voor activiteiten en klanten genereren


Bel ons: +32 (0)3 488 21 92

Mail ons: belgium@deufol.comConformiteit troef: Deufol werkt volledig conform de internationale en nationale normen en regels

Jouw industriële verpakkingen op maat door Deufol

Je hebt een industrieel product. Uniek, hoogwaardig. Robuust of breekbaar? Zwaar en groot. Dat product moet in perfecte staat en op schema van A naar B? Misschien wel naar de andere kant van de wereld? Bij Deufol begrijpen we dat jouw unieke product een unieke verpakkingsoplossing vereist. Onze verpakkingsexperts zorgen voor de juiste oplossing. De juiste industriële verpakking op maat van je product en de transportweg.

Lees meer

Deufol verpakt jouw industriële goederen. Professioneel. Betrouwbaar.

Laat je industriële goederen verpakken door een verpakkingsspecialist. Laat je goederen verpakken bij Deufol. Wij zorgen voor professionele, betrouwbare, kostenbewuste verpakking van jouw industriële producten. Jij bespaart plaats, tijd, kosten ... én kopzorgen.

Lees meer

Deufol als industrieel verpakkingsbedrijf bij jou op het bedrijf

Laat je industriële goederen verpakken door een verpakkingsspecialist. Laat ze verpakken door Deufol. Bij jou op het bedrijf. Wij zorgen voor professionele, betrouwbare, kostenbewuste verpakking van jouw industriële producten. Volgens een service level agreement zoals jij het wenst. Jij bespaart tijd, kosten ... én vermijdt kopzorgen.

Lees meer

Industriële verpakking op locatie

Industriële verpakking op locatie: de Deufol mobiele verpakkingsteams verpakken je goederen op kaai in de haven, op de luchthaven, of in het bedrijf of magazijn. Met het juiste verpakkingsmateriaal, de juiste werkmiddelen, kennis en organisatie.

Lees meer

Deufol levert jouw verpakkingen en verpakkingsmaterialen

Je product onbeschadigd en tijdig op bestemming krijgen. Dat is jouw uitdaging. De juiste verpakking is essentieel. Heb je onvoldoende kennis van verpakking, verpakkingsrichtlijnen & verpakkingsmaterialen? Deufol ontwerpt, produceert en levert de juiste verpakking voor jouw industriële goederen.Op maat van het product en het transport. Deufol levert de verpakkingen en verpakkingsmaterialen bij je aan zodat jij enkel het product er nog moet in plaatsen.

Lees meer

Breakbulk verpakkingen voor grote industriële goederen

Heb jij goederen die beschermd getransporteerd moeten worden, maar niet in een zeecontainer of vrachtwagen passen? Wij zorgen voor een oplossing op maat! Wij verpakken jouw grote industriële goederen zodat ze getransporteerd en behandeld kunnen worden zonder schade op te lopen.

Lees meer

Verpakken van kunst, antiek, meubelen, oldtimers, sportwagens …

Deufol verpakt kunst & antiek, vintage meubelstukken, schilderijen en beeldhouwwerken. Oldtimers, vintage motorfietsen en sportwagens. Testwagens of prototypes en demonstratiemodellen. Professioneel, betrouwbaar en op maat van je waardevol stuk én de transportweg!

Lees meer

Verpakking van gevaarlijke goederen

Het behandelen & verpakken van gevaarlijke goederen vraagt om specifieke capaciteiten, kennis & opgeleid personeel. Deufol is gespecialiseerd in het verpakken van alle gevarengoedklassen conform de Europese & UN-regelgeving (voor het verpakken van radioactieve stoffen doen wij beroep op gespecialiseerde partners).

Lees meer

Verified Gross Mass (VGM) bij container export

Wil je een zeecontainer verschepen? Dan moet je het VGM (Verified Gross Mass) meegeven. Dit is verplicht én noodzakelijk om je vracht op het schip te krijgen. Deufol is hiervoor gecertificeerd. We kunnen je zeecontainer stuffen én wegen. Je krijgt een attest en kan je vracht zonder zorgen in de haven aanbieden.

Lees meer

Laden van containers

Moet jouw vracht per container getransporteerd worden? Vertrouw ons jouw goederen toe voor een snelle en veilige lading.

Lees meer

Voorbeelden industriële verpakking.

Doorheen de jaren hebben we al heel wat verpakkingen gemaakt. Bekijk hier wat voorbeelden van onze vorige projecten en ontdek wat Deufol voor jou kan betekenen!

Lees meer

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x