Conformiteit

Conformiteit

Wij werken conform de toepasbare wetgeving en regels met betrekking tot veiligheid, beveiliging, milieu, gezondheid, verpakking en douane. We investeren op continue basis om onze trackrecord van succesvolle beveiliging en veiligheids audit te behouden. Het is geen vraag of doel, het is onze manier van werken.


Verpakkingsstandaarden:

Deufol is lid van SEILA  (Syndicat de l’Emballage Industriel)  en HPE  (Der Bundesverband Holzpackmittel, Paletten, Exportverpackung). Onze verpakkingen zijn conform met SEI of/en HPE technische specificatie, standaarden en goedgekeurd voor :

·         ADR  voor baantransport

·         IATA voor luchtvracht ( exclusief radioactief voor categorie 1 en 3)

·         IMDG voor zeetransport


ISPM 15:

Al het hout gebruikt door Deufol is Heat Treated en in overeenstemming met ISPM 15 regelgeving. Op aanvraag kunnen wij tevens de nodige certificaten voorzien.

"International Standards For Phytosanitary Measures No. 15" is een internationale fytosanitaire maatregel ontwikkeld door de International Plant Protection Convention (IPPC) dat  de noodzaak voor het behandelen van hout met een dikte van meer dan 6mm , gebruikt tijdens verschepingen tussen landen, aanpakt. De doelstelling is om de verspreiding van ziektes en van insecten -welke een negatief effect kunnen hebben- op lokale ecosystemen en planten te vermijden. ISPM 15 stelt dat alle houtmaterialen (paletten, kisten, etc) hittebehandeling moeten ondergaan en gestempeld en gebrand moeten worden met een geldige markering. Deze markering is gekend als een " Wheat Stamp". Producten die buiten de ISPM 15 regel vallen zijn gemaakt van  alternatieve materialen zoals papier, plastiek, houtpanelen ( zoals OSB, Plywood,..)

 

Veiligheid:

De veiligheid van onze mensen is onze voornaamste zorg.

Wij volgen niet enkel alle veiligheidsregels en richtlijnen binnen onze magazijnen ( zoals VCA in België) maar ook op locatie (op de terreinen van de klant of leverancier). Veiligheid is onze eerste zorg.

 

Beveiling:

Om de veiligheid van de goederen en informatiebeheer te verbeteren, investeert Deufol op continue basis:

·         Acces control management systems: Installatie van Portiershokjes, automatische poorten, Tourniquets en afsluitingen. Dit in combinatie met een elektronisch toegangssyteem, zowel voor personeel als voor bezoekers.

·         It-infrastructuur: Installatie van beveiligde servers en databeheer op verschillende locaties

·         ERP: Deufol implementeert een ERP systeem zodoende dat:

1.    Ondersteunen van de  processen

2.    Installeren van een open en transparante informatie stroom op alle niveaus

3.    Centralisatie van informatie op niveau

4.    Relevante KPI en reporten voor activiteiten en klanten genereren

                                                   VCA

of stuur een mailtje naar belgium@deufol.com

Contact

belgium@deufol.com


Privacy
Algemene voorwaarden
Sitemap

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x