Alle types en afmetingen

Alle types en afmetingen

  • Kunst en kostbaar antiek of design meubelen zijn fragiel en hebben extra bescherming en anti-shock materiaal nodig. Om voor een optimale bescherming te zorgen zullen de goederen vaak voorzien worden van een voorverpakking en voorzien worden van foils en een buitenverpakking.
  • Heavy lift en volumineuze cargo hebben speciale behandeling nodig met de juiste uitrusting en kennis. Wij hebben al de nodige kennis en infrastructuren in onze magazijnen, we zijn de ideale locatie en hebben de experten om jouw goederen op de beste manier te verpakken.
  • Herverpakken: wanneer beter verpakking noodzakelijk is.  Indien de huidige verpakking beschadigd is, niet aangepast aan het transport  of aan de bestemming van de goederen dienen de goederen opnieuw verpakt te worden. Deufol is de juiste partner, wij verzekeren dat de originele verpakking correct wordt verwijderd.
  • Wij vallen terug om meer dan 40 jaar expertise en kennis. Deze kennis en expertise garandeert je de beste bescherming voor jouw oversized cargo en verpakking van jouw goederen in overeenstemming met wetgeving, transport modus en de wensen van de eindklant.                                       

                                       houten kisten op maat  

of stuur een mailtje naar belgium@deufol.com

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x