Hoe verpak je een...?

Welkom bij "Hoe verpak je een ...?" De Deufol blog waar we je voorbeelden van speciale verpakkingen tonen. Voorbeelden van verpakkingsprojecten die Deufol recent uitvoerde.

We tonen je niet de grootste transportverpakkingen. Wél interessante verpakkingsopdrachten die we als verpakkingsbedrijf voor onze klanten uitvoerden.

Je krijgt een overzicht van de stappen in het verpakkingsproces. Je komt te weten hoe je iets professioneel verpakt, en welke verpakkingsmaterialen en transportverpakkingen je best gebruikt. Je ziet hoe een professioneel verpakkingsbedrijf de juiste transportverpakking voorziet voor elk soort transport. 

Zodat je zelf kan starten met verpakken! Of je beslist om het aan ons over te laten. Dat kan natuurlijk ook.

Veel leesplezier!

Hoe verpak je een...LEGO schaalmodel van een HITACHI EX2000 graafmachine?

DEUFOL is expert in het verpakken van industriële goederen. We verpakken machines, industriële apparatuur, zware & buitenmaatse vracht...Maar regelmatig verpakken we ook leuke dingen! Zoals dit LEGO schaalmodel van de HITACHI EX2000 graafmachine. Veilig verpakt voor export per luchtvracht.

Lees meer

Hoe verpak je... in een corrosie beschermende zeewaardige verpakking met aluminiumfolie?

Hoe verpak je materiaal dat gevoelig is voor vocht? Materiaal dat je wil beschermen tegen corrosie? Lees hier hoe Deufol dat doet. Met aluminiumfolie en droogmiddel in een ISPM 15 conforme houten exportkist.

Lees meer

Hoe verpak je een ... Steinway & Sons vleugelpiano?

DEUFOL verpakte een Steinway & Sons vleugelpiano voor luchtvracht. Een hoogwaardig en fragiel toestel. Een uitermate voorzichtig verpakkingsproces en een stevige, zéér beschermende exportverpakking was nodig. Ontdek hier hoe we deze verpakking hebben gerealiseerd.

Lees meer

Hoe verpak je ... Taxidermie: een opgezette everzwijnkop ?

Een opgezette everzwijnkop verpakken voor export. Veel gekkere verpakkingsklussen zijn er niet. In dit artikel ontdek je hoe we de opgezette kop van een everzwijn veilig verpakten en klaar maakten voor export per luchtvracht.

Lees meer

Hoe verpak je een ... cross country Jeep?

Een interessant en uitdagende verpakking: het verpakken van een Polaris cross country Jeep voor export per luchtvracht. Een uniek project. Misschien niet het grootste ooit maar technisch was het zeker wel een uitdaging. Ontdek hier hoe we het hebben gedaan!

Lees meer
Hoe verpak je een...?

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x