Een complexe toevoerketen voor je export per zeevracht? Een DEUFOL HUB in de zeehaven is de oplossing.

Heb je een complexe toevoerketen voor je goederenstromen per zeevracht?

Export brengt uitdagingen met zich mee. Het kan je logistieke keten ingewikkeld maken. En leiden tot inefficiënte logistiek, gebrek aan transparantie, vermijdbare transport- en loonkosten, te late leveringen, gemiste deadlines enzovoort.

Heb je een complexe aanvoerketen voor je goederenstromen per zeevracht?

Optimaliseer je  ingewikkelde toeleveringsketen voor export.

  • Exporteer je per zeevracht?
  • Moet je je lading samenvoegen voor uitvoer? 
  • Wil je jouw projectlading op tijd op de scheepvaart terminal krijgen?
  • Wil je kosten, tijdverspilling en inefficiëntie in jouw export keten verminderen?

Een DEUFOL HUB in de zeehaven is de oplossing.

Consolideer je goederen in een DEUFOL SEAPORT HUB. En optimaliseer zo je export per zeevracht.

Consolideer je goederen in een DEUFOL SEAPORT HUB. En optimaliseer zo je export per zeevracht.

De DEUFOL SEAPORT HUB is perfect gelegen voor je export per zeevracht: in een zeehaven, op het punt van uitvoer van je zeevracht. Je herleidt de transportafstand naar de zeeterminal tot bijna nul. En dus verminder je het risico op vertragingen bij het afleveren van je lading op de verschepingsterminal. Met een DEUFOL SEAPORT HUB zit je in pole position voor export per zeevracht!

Consolideer je goederen op de plaats van uitvoer. In een DEUFOL SEAPORT HUB.

We consolideren en beheren je goederen in een Deufol HUB. We ontvangen, behandelen, stockeren, verpakken en verzenden je goederen op een professionele en betrouwbare manier. We communiceren met alle betrokken partijen in je logistieke keten. We rapporteren volgens je wensen.

Deufol HUB to improve your complex supply chain

Je profiteert van onze uitgebreide, professionele verpakkings-, transport- en logistieke dienstenafgestemd op je behoeften. De DEUFOL HUB is de centrale interface in je toeleveringsketen. Je krijgt een duidelijk overzicht op de locatie, status en leveringstermijnen van je goederen.


Voor meer informatie over de andere HUBs, klik op onderstaande buttons.

DEUFOL SEAPORT HUB  - de voordelen:

PERFECTE LOCATIE: in een DEUFOL SEAPORT HUB verzamel je jouw goederen in een zeehaven, op de plaats van uitvoer. Je vermijdt vertragingen in het transport naar de zeeterminal.
KOSTENBESPARING: het gebruik van een DEUFOL HUB helpt je om je transportkosten, kosten voor gebouwen en uitrusting en loonkosten te drukken. Het vermindert je voorraad van verpakkingsmateriaal.

DUURZAAMHEID: met een DEUFOL HUB consolideer je goederenstromen, zodat je het transport vermindert. Onze DEUFOL HUB's elimineren overbodige logistieke processen, waardoor tijdens het hele proces minder middelen en energie worden verbruikt. Wat de CO2-uitstoot vermindert.
FLEXIBILITEIT & EFFICIËNTIE: je DEUFOL HUB is je flexibele opslagruimte, met flexibel inzetbare DEUFOL medewerkers wanneer het nodig is.

DOUANEFORMALITEITEN & ANDERE DIENSTEN: je kan vertrouwen op onze DEUFOL SEAPORT HUBS voor douaneafhandeling, inspecties voor export, container stuffing, enzovoort. Jij kan je concentreren op je kernactiviteiten.

TRANSPARANTIE: je bent steeds op de hoogte van de status en locatie van je goederen en onderdelen.

KWALITEITSBEHEER: met je DEUFOL HUB kan je kwaliteitsproblemen in een vroeg stadium en vóór de verzending vaststellen. Je bent in staat om het probleem tijdig op te lossen.

LEVERANCIERSBEHEER & KENNISGEVINGEN: je DEUFOL HUB kan je leveranciers opvolgen en coördineren. KPI's bepalen, meten tegen richtwaarden en continue verbetering realiseren. En je verwittigen wanneer het nodig is.


Meer weten?

Bel ons: +32 (0)3 488 21 92

Mail ons: belgium@deufol.com

Een complexe toevoerketen voor je export per zeevracht?  Een DEUFOL HUB in de zeehaven is de oplossing.

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x