Verstoort Covid-19 ook jouw logistieke keten?

Verstoort Covid-19 ook jouw logistieke keten?

22 april 2020

Covid-19 verstoort de wereld. Verstoort het ook jouw logistiek?

Het coronavirus trekt de wereld rond.  En verstoort elke maatschappij waar het opduikt. Gezondheidswerkers doen al het mogelijke. Scholen en bedrijven sluiten, of werken op verminderde kracht. Grenzen sluiten. Projecten worden stilgelegd. Luchtvaart is hevig verstoord. Dit heeft een grote impact op de mondiale toeleveringsketen. En dat zal nog wel even zo blijven. 

Corona - Covid-19

Misschien heb ook jij logistieke problemen? Heb je goederen klaar voor klanten die ze tijdelijk niet aanvaarden? Of goederen klaarstaan voor projecten die "on-hold" staan? Heb je nood aan extra tijdelijke opslag? 

Of heb je het net heel druk, en te weinig medewerkers om alles tijdig klaar te krijgen?  Misschien heb je nood aan logistieke ondersteuning?

Weet dat Deufol je hierbij kan helpen. Met meer dan 90 sites wereldwijd, waarvan 6  in België (waaronder in haven van Antwerpen, op Brucargo en Liège Airport) kunnen we je zeker helpen. 

D logisticsopslag en verpakking

Hetzij met extra (al dan niet tijdelijke) opslag van je goederen, hetzij met hulp bij je voorraadbeheer als bij het verpakken en verzenden van je industriële producten.

Opslag Distributie VoorraadbeheerLogistiek en goederenbeheer

Logistieke dienstverlening op maat van jouw noden. Da's Deufol. Dus als je toeleveringsketen je kopzorgen bezorgt: aarzel niet en neem contact met ons op.

Deufol

of stuur een mailtje aan belgium@deufol.com

We kijken graag hoe we je kunnen helpen.

Contact

belgium@deufol.com


Privacy
Algemene voorwaarden
Sitemap

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x