1 oktober 2020

Vermijd blokkering van je goederen met Deufol ConPLY.

Vermijd blokkering door douane op basis van ISPM 15 met Deufol ConPLY exportverpakkingHou rekening met de ISPM 15 richtlijn voor exportverpakking.

Als je geregeld goederen internationaal verscheept ken je waarschijnlijk de ISPM15 richtlijn. De ISPM 15 is opgesteld door de International Plant Protection Convention (IPPC) en beschrijft de behandeling van hout dat ingezet wordt in het internationale verkeer van goederen met als doel het doden van organismen als parasieten in het hout. Zij geldt voornamelijk voor transportmiddelen als transportkisten en pallets.

Als expert in industriële exportverpakking volgt Deufol de ISPM 15 richtlijn. En we zijn ISPM 15 gecertificeerd. Onze verpakkingen hebben het ISPM 15 kenmerk met de vermelding van ons ISPM 15 certificaat. Hierdoor ziet men bij douanecontroles dat de verpakking volgens de ISPM 15 gebeurde en zal de vracht aan minder controle onderworpen worden. Dus minder risico op vertraging of zelfs blokkering van je goederen.

Steeds meer focus op ISPM 15. Steeds meer (willekeurige) weigeringen.

De douane besteedt steeds meer aandacht aan de ISPM 15 richtlijnen.  Sectorenverenigingen melden herhaaldelijk willekeurige weigeringen om in bepaalde landen in te voeren, op basis van de ISPM 15 norm.  Met name de Verenigde Staten trekken steeds meer aandacht in de markt.

Deze weigeringen kunnen ernstige gevolgen hebben: van vertragingen en boetes tot blokkering of zelfs terugzending van de goederen.


Met DEUFOL ConPLY  exportverpakking minimaliseer je het risico op weigeringen op basis van ISPM 15.

Deufol ConPLY verpakking van hoogwaardig materiaal door ISPM 15 niet als hout geclassificeerd

Een innovatieve oplossing om het risico voor onze klanten te minimaliseren was nodig.  Deufol zocht, én vond,  de oplossing. Het resultaat is DEUFOL ConPLY: een exportverpakking van hoogwaardig materiaal en niet geclassificeerd als massief hout. Dit minimaliseert het risico op afkeuring door de douane.

De voordelen:

  • Geen wijziging in het ontwerp en de afmetingen van de verpakking. Dus ook geen impact op het transport of de opslag.
  • Geen extra inspanning of acties van jouw kant nodig.
  • Geen verandering in het verpakkingsproces, de behandeling van de kisten, het transport of het uitpakken.
  • Snelle verwerking.
  • Minder risico op problemen bij douanecontroles (weigering, blokkage, vertraging, boete…)  op basis van ISPM 15.
  • De ervaring leert dat de producten van DEUFOL ConPLY veel sneller door de douane gaan dan standaard volle houten kisten.
  • Overal verkrijgbaar: Elke Deufol-locatie biedt DEUFOL ConPLY aan.

Wil je meer weten over de Deufol ConPLY verpakking voor export? 

of stuur een mailtje aan belgium@deufol.com

We kijken graag hoe we je kunnen helpen.


Vermijd blokkering van je goederen met Deufol ConPLY.

DEUFOL Port of Antwerp verhuist naar Churchilldok, Kaai 414

Deufol Port of Antwerp verhuist naar een nieuwe locatie in de haven van Antwerpen: Vanaf 1 juni 2020 bedienen we je vanuit het Churchilldok, kade 414. Op deze nieuwe site, in het centrum van het Breakbulk-gebied in de haven, bieden wij je het volledige aanbod van Deufol Industriële Verpakkings- en Logistieke diensten aan. Om jouw Supply Chain naar een niveau hoger te tillen! De 40.000 m² grote, multimodaal geconnecteerde locatie (Water - Spoor - Baan) met een magazijn van 9000 m2 is AEO gecertificeerd.

19 mei 2020

Lees meer

Verstoort Covid-19 ook jouw logistieke keten?

Verstoort COVID-19 jouw logistiek? Heb je nood aan extra (tijdelijke) opslag van je goederen. Heb je nood aan logistieke ondersteuning zoals voorraadbeheer, opslag, verpakking en verzending van je producten? Deufol kan je helpen. In België en wereldwijd.

22 april 2020

Lees meer

COVID-19: DEUFOL WAREMME BLIJFT DE ZORGSECTOR BELEVEREN: DANKJEWEL! PROFICIAT! DOE ZO VOORT!

Deufol Waremme verdeelde de voorbije 3 weken meer dan 20.000 m3 aan gezondheidsproducten vanuit ons EDC aan ziekenhuizen en apotheken. Een record! DIKKE DANK U! Aan onze collega's die ondanks deze moeilijke tijden het beste van zichzelf blijven geven om tijdige leveringen te garanderen. Trots dat DEUFOL deel is van de toeleveringsketen om het Coronavirus te bestrijden!

24 maart 2020

Lees meer

DEUFOL NODIGT JE UIT OP ANTWERP XL 2020. WEES ONZE VIP-GAST!

DEUFOL, wereldleider in Industriële verpakking & toeleveringsketen nodigt je uit om VIP-gast te zijn op Antwerp XL 2020. Kom naar onze stand H50. Antwerp XL is het evenement gewijd aan breakbulk, projectlading, RoRo en heavy lift maritieme logistiek. Kom met ons praten over de uitdagingen en problemen in jouw verpakking & Supply Chain.

6 maart 2020

Lees meer

Deufol verhuist een hoogtechnologische productielijn van België naar US.

Voor een klant in de sector van meetinstrumenten heeft Deufol recent een productielijn verhuisd van België naar USA. Deze verhuis was een “turnkey project”. De productielijn moest perfect werkend terug opgeleverd worden op de nieuwe locatie. We namen alles voor onze rekening: Demontage – Verpakking – Transport & Douane – Uitpakken en Montage. Industriële Verhuis: een Deufol expertise!

3 februari 2020

Lees meer

Deufol opent 4500 m2 DEUFOL Liège Airport magazijn.

Deufol is nu aanwezig te Luik, met een 4500m2 magazijn op een boogscheut van de luchthaven. Het magazijn heeft ook een zeer goede connectiviteit naar de Luikse Trimodale binnenhaven en het Europese binnenland, heeft 6 laadkades en kan tot 6000 palletten huizen. Perfect voor jouw distributielogistiek of import/exportstromen!

2 januari 2020

Lees meer

DEUFOL SUPPLY CHAIN SOLUTIONS TEAM: START!

DEUFOL start in 2020 in Benelux & Frankrijk met een DEUFOL SUPPLY CHAIN SOLUTIONS TEAM. We leiden onze collega's op zodat ze (beter) gewapend zijn om jou bij te staan in het analyseren en verbeteren van je logistiek management. Want DEUFOL staat voor een complete verpakkings- en logistieke dienstverlening op maat!

22 januari 2020

Lees meer

DEUFOL SPONSORT HET AGORIA SOLAR TEAM

Voor de tweede keer op rij is Deufol sponsor van het Belgische AGORIA SOLAR-TEAM. Het is een team van ingenieursstudenten die de uitdaging aangaan om een 100% door de zon gedreven wagen te ontwerpen en te produceren om deel te nemen aan de Bridgestone World Solar Challenge in Australië. Deufol levert gratis de juiste verpakking voor de auto en alle accessoires, evenals de documentatie voor het transport van de gevaarlijke goederen.

15 juni 2019

Lees meer

Deufol Saint-Nabord: Inhuldiging van de uitbreiding van het magazijn. Meer dan een hectare gewijd aan medische producten!

Deufol breidde zijn magazijn in Saint-Nabord - het Frans distributiecentrum voor Lohmann & Rauscher - uit met 3000 m2. Een goede reden om een feestje te organiseren!

28 maart 2019

Lees meer

Deufol Export Packaging Engineering workshop

Hoe de meest geschikte exportverpakking ontwerpen? Dat is maatwerk: Op maat van de transportroute: zee, lucht, weg? Op maat van het product: Zwaar of licht? Groot of klein? Breekbaar of robuust? Corrosie, temperatuur of schokgevoelig? ... Dit is wat DEUFOL-collega's leren in de DEUFOL BOX ENGINEERING WORKSHOPS. Zoals vandaag in Lier.

22 maart 2019

Lees meer

Deufol HOUThalen goes HOUT!!

Een mooi beeld bij Deufol Technics in Houthalen deze week: De eerste houten exportverpakkingen gebouwd en geleverd! Vanaf krijgt u van ons in Houthalen, naast expertise in staal, ook expertise in Exportverpakking! Een nieuwe stap om onze Industriële Verpakkingsservice in regio Limburg te versterken.

14 november 2018

Lees meer

VCA certificatie

Op 31 Juli 2018 ontvingen onze sites Deufol Lier en Deufol Port of Antwerp - na vlekkeloos verlopen audits - hun hernieuwd VCA-certificaat! U kan dus blijven rekenen op onze mobiele teams, die bij u veilig en kwalitatief verpakkingswerk komen leveren. Meer weten? Contacteer ons via belgium@deufol.com !

13 augustus 2018

Lees meer

Het Punch Powertrain Solar Team brengt een bezoek aan Deufol.

Gisteren bezocht het Punch Powertrain Solar Team sponsor Deufol. De raceauto 'Punch II' (3e in BRIDGESTONE WORLD SOLAR CHALLENGE 2017!) werd gepresenteerd aan het Deufol-personeel op onze Lier-site. In oktober neemt Punch II deel aan de CARRERA SOLAR ATACAMA in Chili, de zwaarste race voor solarcars ter wereld. Deufol zal opnieuw 'topklasse' verpakkingen leveren voor de 'topklasse' auto en materialen zodat ze veilig in Chili aankomen. Hopelijk brengt Punch II een medaille mee naar huis! Duimen maar!

25 juli 2018

Lees meer

Deufol ondertekent het VIL Charter Duurzame Logistiek!

Deufol streeft naar economische rentabiliteit mét respect voor mens en milieu. Want wij dragen mee de verantwoordelijkheid voor de generatie van morgen!

19 juli 2018

Lees meer

Interview met Deufol in de Supply Chain-bijlage bij Trends van 21 juni.

Een klant die zijn goederen uit handen geeft moet op beide oren kunnen slapen. Die garantie bieden wij.” Aan het woord is Ralph Mertens, business development manager bij de verpakkingsmultinational Deufol.

21 juni 2018

Lees meer

Ontdek hoe Deufol uw importstromen beheert, ook van producten die nog giftige gassen bevatten.

Als u goederen importeert, is vlot op de markt te brengen van uw producten essentieel voor uw bedrijf. Goederenontvangst, douane-inklaring, kwaliteitscontroles, (re-) verpakking & (her-) etikettering, opslag & verzending naar uw klanten ... het is cruciaal om het tijdig, efficiënt en veilig te doen.

11 juni 2018

Lees meer

Deufol - Digital Champion 2018

Digitale competentie, niet alleen als een buzzword of belofte, maar consequent bedacht, ontwikkeld en geprogrammeerd en uiteindelijk beschikbaar gesteld als apps in onze eigen cloud.

26 maart 2018

Lees meer

Deufol maakt een veilige verpakking voor de Siemens racecar op zijn weg naar Las Vegas.

Door gebruik te maken van onze expertise, is het duidelijk dat Siemens niet wil gokken voor ze in Las Vegas aankomen! Deufol wil Siemens bedanken voor het vertrouwen!

8 november 2017

Lees meer

De solarwagen van het Punch Powertrain Solar Team is klaar voor verzending!

Deufol is trots om deel uit te maken van het ondersteunende bedrijf voor het Belgische team. Deufol Lier heeft niet alleen een kist op maat voorzien voor het transport van de Solarauto, uitrusting en reserveonderdelen, maar heeft ook ervoor gezorgd dat de high-tech batterijen kunnen worden verzonden.

21 augustus 2017

Lees meer

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x