Interview met Deufol in de Supply Chain-bijlage bij Trends van 21 juni.

Interview met Deufol in de Supply Chain-bijlage bij Trends van 21 juni.

21 juni 2018

Een klant die zijn goederen uit handen geeft moet op beide oren kunnen slapen. Die garantie bieden wij.” Aan het woord is Ralph Mertens, business development manager bij de verpakkingsmultinational Deufol.

“Ons devies? Verpakking en goederenbeheer in één hand!”

“Een klant die zijn goederen uit handen geeft moet op beide oren kunnen slapen. Die garantie bieden wij.” Aan het woord is Ralph Mertens, business development manager bij de verpakkingsmultinational Deufol. “Voor onze industriële klanten is dit een aanpak die écht werkt: verpakking & supply chain op maat van de behoeften van product én producent.”

Welke uitdagingen voor een efficiënt supply chain management stellen industriële klanten?

Mertens: “Extra muros begint voor de klant vaak het probleem. Ervoor zorgen dat hun goederen tijdig en in goede staat op hun bestemming aankomen, dát is de uitdaging. Dát waarmaken is onze missie: wij zorgen voor de juiste verpakking én de gepaste logistieke oplossingen. Wij doen dat voor alle mogelijke industriële producten uit alle mogelijke sectoren. Vlaanderen, met onder meer de Antwerpse haven, is een belangrijk Europees knooppunt van goederenstromen. Logischerwijs is Deufol hier sterk aanwezig!”

We starten steeds met de vraag: wat heeft de klant nodig? Samen identificeren we de knelpunten en dan reiken we gepaste oplossingen aan. Zo bieden we onze klanten innovatief en kostenefficiënt maatwerk, afgestemd op hun behoeften. We helpen hen zo om hun supply chain te verbeteren.”

Waarin zit de meerwaarde van een aanpak op maat?

Mertens: “Vele industriële spelers produceren kostbare en soms ook gevoelige en breekbare producten. Die producten moeten zonder de minste schade op de eindbestemming geraken. Dan volstaat het niet dat je enkel standaardverpakkingen aanbiedt. De verpakking moet op maat van het product én het transport. En dat moet passen in de volledige supply chain, van de leveranciers over de productie tot de eindbestemming.

Deufol verzamelt, beheert, verpakt en verstuurt op het juiste moment en de juiste wijze. En dat alles met inbreng van IT-oplossingen die het geheel transparant maken. Wijzelf én onze klanten weten exact waar en in welke staat de goederen zich bevinden. De klant krijgt 1 betrouwbare partner, 1 aanspreekpunt, 1 duidelijk en eenvormig proces, en dat lokaal en wereldwijd.”

Diederik Vandendriessche

 

Wil je meer weten over wat Deufol voor jou kan betekenen? 

pallet verzenden

of stuur een mailtje naar belgium@deufol.com

Contact

belgium@deufol.com


Privacy
Algemene voorwaarden
Sitemap

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x