DEUFOL SUPPLY CHAIN SOLUTIONS TEAM: START!

DEUFOL SUPPLY CHAIN SOLUTIONS TEAM: START!

22 januari 2020

DEUFOL SUPPLY CHAIN SOLUTIONS TEAM: START!

supply chain

We leiden collega's op zodat ze (beter) gewapend zijn om jou bij te staan in het analyseren en verbeteren van je logistiek management.
Want DEUFOL staat voor een complete verpakkings- en logistieke dienstverlening op maat!

logistieke verbetering TIM WOODS

Een goede start voor 2020. In Deufol Lier verzamelden 25 collega's uit  operations, customer care en sales uit Benelux & Frankrijk voor een WORKSHOP over logistieke processen: Hoe de SUPPLY CHAIN, of zelfs VALUE CHAIN, van onze klanten analyseren? Hoe de verliezen, storingen en problemen identificeren? En hoe samen met de klant naar oplossingen zoeken?

We merken namelijk, in onze operaties wereldwijd, dat het de moeite loont om de ganse logistieke keten. Van leveranciers over opslag en productie tot verpakken, verzenden en leveren, met onze klanten te bekijken.

Bekijk je dit gefragmenteerd, stuk per stuk? Dat kan. Maar beter is om je hele logistiek te bekijken en met dat overzicht de juiste logistieke oplossingen te vinden om je logistiek te verbeteren.

Dat kan samen met DEUFOL!  Je kent ons misschien als je verpakker, of verpakkingsleverancier, of voor het magazijnbeheer voor je goederen. Maar weet dat wij méér voor je logistieke keten kunnen betekenen. En dat bekijken we graag samen met jou.

Interesse?

of stuur een mail naar belgium@deufol.comContact

belgium@deufol.com


Privacy
Algemene voorwaarden
Sitemap

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x