DEUFOL SPONSORT HET AGORIA SOLAR TEAM

DEUFOL SPONSORT HET AGORIA SOLAR TEAM

15 juni 2019

DEUFOL BELGIE IS TROTSE SPONSOR VAN HET AGORIA SOLAR TEAM!

AGORIA SOLAR TEAM

Deufol sponsort het Belgische AGORIA SOLAR TEAM, een team van ingenieursstudenten die een 100% op zonne-energie rijdende auto maken om deel te nemen aan de Bridgestone World Solar Challenge in Australië. We sponsoren door de verpakking van de auto en accessoires te leveren.

Het AGORIA Solar Team is een  project van de Katholieke Universiteit Leuven.

Punch Powertrain Solar Car

Elke 2 jaar neemt een team van ingenieursstudenten de uitdaging aan om een zonnewagen te ontwerpen en produceren. Een zonnewagen die enkel door zonnenenergie wodt aangedreven en waarmee ze aan de  Bridgestone World Solar Challenge deelnemen. De Bridgestone World Solar Challenge is een duizelingwekkende race van 3021 km doorheen Australië waaraan de meest gerenommeerde universiteiten ter wereld deelnemen.

Het project wil bewijzen dat duurzame mobiliteit  mogelijk is, mede door gebruik van de nieuwste technologieën en een goede scheut doorzettingsvermogen.  Twee andere pilaren van de visie van het project zijn interesse voor STEM bij jongeren kweken en ondernemerschap bij studenten aanmoedigen. 

De wagen zal aan verschillende wedstrijden ter wereld deelnemen. Daarom is het uitermate belangrijk dat deze zeer waardevolle en breekbare wagen, en de bijhorende accessoires steeds tijdig en in perfecte staat aan de startlijn verschijnen. 

Deufol's bijdrage hierin is het voorzien van de geschikte verpakking voor de wagen en alle toebehoren.

export verpakking


Een verpakking die het materiaal beschermt en die herbruikbaar is. Omdat het materiaal een reeks gevaarlijke goederen bevat, voorzien we ook daarvoor de juiste verpakkingsmaterialen, en de documentatie voor het transport van gevaarlijke goederen. Het is een geweldig team om te sponsoren: een groep enthousiaste, slimme ondernemers met een positieve instelling. En veel volharding en energie. We zijn er trots op een sponsor te zijn en zullen hen aanmoedigen terwijl ze strijden om goud! 


Meer info over het AGORIA SOLAR TEAM kan je hier vinden:

                                                                                          


Heb jij ook de juiste exportverpakking voor uw product nodig? Wil je jouw machine in perfecte staat aan je klant of op je projectsite leveren? Reken op Deufol. Wij zorgen daarvoor!

Meer info?                     

of stuur een mailtje naar belgium@deufol.com


Da's Deufol. Packaging. Next Level. Deufol Export Packaging. Next Level.

Contact

belgium@deufol.com


Privacy
Algemene voorwaarden
Sitemap

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x